WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bosco05 #12763
    "Eddig az volt a baj hogy a Citroen a gyári végtelen pénz csapat azért nem lehet megverni. Most a Hyundai ugyanez. Most mégis meg lehet verni?" Az a WTCC volt, ez meg itt a TCR, közel tök egyforma autókkal. A Citröen kábé F1-es mentalitással épített mindenkiénél másodpercekkel gyorsabb autót. Össze se lehet vetni.

    "Az égéstérben elmondta hogy a felesége is megkérdezte már tőle hogy ha 3-4x Benani ugyanúgy felrakja a falra ugyanabban a kanyarban akkor miért megy 5. alkalommal ugyanott? Mármint ugyanúgy próbál elmenni mellette. Miért nem próbált meg mást? Norbi saját maga mondta, hogy akkor gondolt bele hogy tényleg így van. Ebből is az látszik Norbi a stabilitásra megy." Ezt arra mondta, hogy a felesége már nem csak úgy kijár versenyekre, hanem egész jól beletanult a sporton belül a miértekbe és olyan dolgokban is segít amire nem is gondolt volna Norbi. Erre hozta példának, hogy asszonyka miket észre nem vesz és neki ez segítség.

    A Tarquini nyilatkozata az olyan vadbalfaszokra vonatkozott, mint például Pepe Oriola. Norbi gyári versenyző lett és elkezdett felépíteni egy elejétől fogva sikeres csapatot. Oriolára guglizz rá hol megy... (TCR Asia) Az lenne a bajnok mentalitás?

    Pont ezt mondtam egyébként, hogy a bokorugrón megszakérti mindenki, hogy mit hogy kéne, meg ki bajnok alkat ki nem. 10 millió autósport szakértő országa lettünk. Alapvető információk és világi tévedések vannak a fejekben. A véleménnyel nincs gond, bárki el is mondhatja, csak valótlanságokra alapozzátok, illetve inkább a saját valóságotokra. Én nem megtéríteni akarok senkit, csak egy kicsit helyretenni az infókat meg felnyitni a szemeket. Mikor volt minden adott? Amikor az a nyomorult Honda folyamat megkotlott? Vagy amikor komplett hétvége eredményét törölték? Vagy amikor feszt valamiért a rajtrács végére volt kúrva a csapat hibájából? Norbi a saját mentalitásával akkora VB lehetett volna abban az évben, hogy azóta is azt emlegetné mindenki. Nincs az ő mentalitásával a világon semmi baj, csak nem fejest ugrik a szarba, hanem szépen építgeti a karrierjét. Az ilyen Oriolák meg mennek a süllyesztőbe azzal a mentalitással, amit ti elvárnátok. Ez a valóság :)