WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Nyiri
    #12762
    Az égéstérben elmondta hogy a felesége is megkérdezte már tőle hogy ha 3-4x Benani ugyanúgy felrakja a falra ugyanabban a kanyarban akkor miért megy 5. alkalommal ugyanott? Mármint ugyanúgy próbál elmenni mellette. Miért nem próbált meg mást? Norbi saját maga mondta, hogy akkor gondolt bele hogy tényleg így van. Ebből is az látszik Norbi a stabilitásra megy. Nem volt jó 4x majd 5-re talán. Inkább pontot szerez 4. ként mint hogy előrébb kerüljön. Azért Prost, Schumi, Senna, de még az újabb sikeres arcok sem ilyenek. Végig harcoltak a jobb helyekért. Ebből gondoltam és mondtam, hogy szerintem nem bajnok alkat. Ez nem fikázás csak egy megállapítás. Ennyi.

    Eddig az volt a baj hogy a Citroen a gyári végtelen pénz csapat azért nem lehet megverni. Most a Hyundai ugyanez. Most mégis meg lehet verni?

    De az szezon elején ilyen mondatokat mond: "Nem dobogókban mérem az eredményességet", "Elsődleges célom a Hyundaion belül a legjobbnak lenni. " - stb. Ez egy bajnokhoz méltó hozzáállás?

    Nem akarok meddő vitát folytatni, de az utóbbi években Ő az aki tényleg minden támogatást megkap. Egy kezemen meg tudom számolni hány magyar versenyző tud világkupán (bármilyen motorsport szakág) NORMÁLIS fizetés mellett normális támogatással versenyezni. Nincs szponzor pénzes fizetett ülés, nincs versenyzés melletti melózás hogy család egyen.

    Norbinál mindig ott van egy de a versenyek, esetleg a pontáblázat év végén. Majdnem, de... Azért ennyi idő után már furcsa. De lehet csak nekem. Én nem vagyok rajongó.

    Én pl egy amatőr bajnokságban indultam és fogok még egy saját magam által épített autóval. Igazi bokorugró faszság. De imádom. Versenyeztem már olyan srácokkal egy kategóriákban akik elég komoly kupákban indulnak és bajnokok is lettek. Neveket nem mondok mert nem is fontos. Zárófutamon beszélgettünk az idei évről hogy kinek mi jön össze és szóba került Norbi. Eléggé általános vélekedés volt hogy nem egy bajnok alkat. Jelentsen ez bármit. Ja és nem irigység. Kurvára tehetséges a srác, csak ez a "mindenkinek meg akarok felelni" nem nem fog vezetni sehova.

    Tarquini ezt nyilatkozta róla még 2013-ban:
    Riporter: - És a tisztelet? Érzi, hogy esetleg önnel máshogyan viselkednek? Jobban vigyáznak magára mondjuk a fiatalok?
    Tarquini- Az értelmes fiatalok, mint amilyen pl. Norbert is, jól mérik fel a helyzetet és tudják, hol a helyük egy új bajnokságban. Tisztelnek minket, egyszerűen azért, mert tapasztaltabbak vagyunk.

    Ez akkor sokaknál kiverte a biztosítékot. Komoly kommentcunami ment. Eltelt 6 év. Norbi még mindig tudja hol a helye. Sajnos.




    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.04.29. 18:08:51