WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bosco05 #12758
    Tarquini ls Muller annyit versenyeztek életükben, mint a teljes mezőny háromszor.

    1. Ha meghallgattad és ez a véleményed, akkor nem tudsz magyarul, de tényleg. Szerinted ha elmondja a szöges ellentétét annak, amit te mondasz, az pont a te igazadat támasztja alá. A föld nem lapos esetleg? Erről ez jut eszembe:
    Ne vedd magadra értsd a viccet :D Ha maga az érintett, akiről mindenki tudja, hogy rohadt mód őszinte csávó, kerek perec elmondja hogy mi a helyzet, akkor nincs miről beszélni.

    4. Ha egy profi csapat tagja vagy, akkor ilyen hülyeségek, hogy lefekszem vagy nem fekszem le nem férnek bele, mert hamar ajtón kívül találod magad. Amikor az öregnek azt mondják, hogy nyugi most maradsz a Norbi mögött, akkor Ő is pontosan így teszi a dolgát és marad a Norbi mögött.

    A Michelisz bajnoki címét a Honda kúrta el, elnézést is kértek tőle. Ez meg itt a valaha volt legerősebb túraautós mezőny és igen a Norbi ennyit tud, még itt is top10 gond nélkül és bőven van sansz arra a bajnoki címre. Akkor Gordon Shedden-el mi a helyzet? Vagy James Thompson, aki már itt sincs? A Pepe Oriola szintén kihullott. A Kristoffersson aki agyba főbe verte az Ekström, Loeb, Solberg, stb... névtelen senkiket RX-ben és hátul kullog? Kicsit más műfaj, de Ő sem tehetségtelen. Mint hátul kullog, vagy ajtón kívül van.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.29. 15:58:44