Ubuntu Linux
  • Balumann
    Egyelőre még nem állítottam be a compizt, KDE alatt valamiért vannak effektek, saját beállítómenüje van, de nem is láttam ilyen opciót. Gnome alatt meg egyáltalán nincsenek. Az Nvidia X server settings -ben próbáltam kikapcsolni (2 helyen is van), nem oldotta meg.

Ennek ellenére Debian Stable alatt (ami egyelőre a mintát szolgáltatja :D) ott biztosan bekapcsoltam mindenhol, compizban is a vsync -et, mert kikapcsolva meg időnként a kép felső vagy alsó része nem egyszerre változik :|
    De most youtube-n a 420p -s videók is úgy beakasztják az egészet amíg kezdi lejátszani, hogy beszarás.

Visszarakom a stable-t ha lesz időm, mostmár kíváncsi vagyok.

Ez a betütipus is idegesítő, olyan kicsik lettek a betük, mintha fullHD felbontásba tettem volna, pedig nem. Az is biztos, hogy a rendes 1360x768 -as felbontást küldi, mert az az egy amit a monitorom tisztán tud megjeleníteni (illetve az 1024x768 -at 4:3 esetén). Debian alatt is volt betüméret problémám, de csak két alkalmazásnál (az egyik a google earth, másik a Cisco Packet tracer), utóbbit be tudtam állítani, előbbit most nem emlékszem, de azthiszem azt is...