Ubuntu Linux
-
Hadeesz #9512 Először is köszönöm szépen a válaszod !
A nyelvi problémák már megoldódtak csak egy resi kellett neki, bár ha írok pl itt is mindent aláhúz, de ez most a legkisebb gondom .
Nem akartam minden áron windowsos programokat telepíteni csak még nem ismerem az alternatívákat illetve egy két program van amit szeretek és nem szeretném lecserélni, de neki állok szépen olvasgatni amit linkeltél ezért külön köszönet !
Nos a hálózati kapcsolatos problémánál az van, hogy nekem szépen megjelenik a másik gép de mikor csatlakozni szeretnék hozzá akkor feljön egy ablak ami kelszót kér. Probáltam megadni jelszónak a másik gép által enerált hálózati jelszót, de azt nem fogadta el, így nem is tudom, hogy mi lehet a probléma . A másik gép viszont nem is 'látja' az enyémet . Elvileg ez a Win 7 plussz opcioja, hogy lehet ily modon hálozati megosztást csinálni a két gép között . Nem tudom hogyan lehetne megoldani hogy a most két különböző oprendszerrel rendelkező gépközt valami kapcsolatot lehessen csinálni, szóval ha erre van valami ötlet az nagyon szuper lenne, mert van kb 50gb cucc amit rá kellene varázsolni egyik gépről a másikra még ma és nem tudom hogyan lehetne ezt megvalósítani :(