Ubuntu Linux
-
krisz940122 #8123 ááá mégse jó. amióta felraktam a 10.10-et nem jó. eddig jó volt. most már elindítja a videót de ha megállítom a hang még kb 4 másodpercig megy, és ha beletekerek akkor is a hang megy tovább és itt is csak kb 4 másodperc múlva vált oda ahova kell. ha hangosítom vagy halkítom akkor is több másodperc mire észreveszi h hangosítottam vagy halkítottam. sokszor beszaggat a videó. a videónak ha vége van a hang még megy tovább. mintha a kép lehagyná a hangot.+ még #8120. tudom azt fogod írni h máshol már kivesézték ezt a témát de én sok oldalt átnéztem de sehol sem kaptam jó választ. nem tudom mi lehet de nagyon idegesítőek ezek a bugok. nincs vmi megoldás? most nem szeretnék visszatérni a windowsra de ha ezek nem oldódnak meg muszáj lesz. ui.: most nézem h még az ubuntu 11.04 visszaszámláló is szaggat. megáll-elindul-megáll-elindul. minden flash cucc kép+hang is szaggat, ide-oda kap.netes játékok is. vmi flashprobléma lehet. de mi? compiz ki van kapcsolva. Naggggggyon hálás lennék ha vki segítene.