Ubuntu Linux
  • Balumann
    Nah én most egy kis tapasztalatot írok. Írtam korábban ide is, sőt eeeusers.com -ra is írtam, hogy a hálózat nálam teljesen meghülyült a 10.04 -ben (akár netbook editiont próbáltam, akár destopot, és még a Linux Mint -en is megnéztem ,ott is) az eee 900HA -mon. Úgyhogy egy ideig szüneteltem, megpróbálkoztam egy OSX -et beállítani, persze sikertelenül, tehát semmi nem működött rajta.

Most fölraktam egy 10.04 -et, és felfrissítettem a Meerkat alfára, egyből látta jól látta a vezetékes hálózatomat (wifi-t azt meg egyáltalán nem ,de azt majd megpróbálom ndiswrapperrel, de arra legközelebb valószínű csak szeptemberben lesz szükségem). Most az XFCE4 meghülyült (azt használtam compizzal, az jól működött netbookon), gnome meg valahogy lassú. Most kipróbáltam a KDE -t, az effektek nagyon lehúzzák, de miután kikapcsoltam még a gnomenál is gyorsabb, és még így is szebb, jobban kezelhető legalábbis számomra.

XFCE4 mondjuk compizzal is gyorsabb volt, de annak meg szörnyű a menürendszere (meg hát azért még úgy se volt szép, csak látványos).
    De eddig ezzel a KDE -vel nagyon jónak tűnik.