Ubuntu Linux
-
Én is feldobtam Lucidot (most volt szabad 3-4 órám, utólag sajnálom kicsit, hogy nem vártam ki a szokásos hónapot), FF nálam is zuhan. Valami libmoon problémája van. Bejelentett medium hiba, javítják hamarosan.
Aki upgrade-el, és Ati kártyája van és zárt driver-t szeretne használni: (a szokásos szopóka most is megvolt), törölni kell az /usr/share/ati könyvtárat, majd utána telepíteni a 10.04-es bináris drivert. Régebbi fel sem megy.
Vuze (Azureus) 4.4 pofás lett nagyon, amellett, hogy böszme állat, egyre jobban kedvelem. Nálam nem indult el Java libek elérési útvonalára hivatkozzva, nem mentem bele nagyon, a hivatalos oldalról letöltve, kicsomagolva fut simán.
AWN is csilivili lett, illetve Thunderbird 3, OpenOffice 3.2 is szép változásokon esett át.
Pulseaudio szépen szól, nem fogja már a procit annyira. XFi-vel rögtön megbarátkozott, igaz még mindig csak 4.0-ban szól, 5.1-ben sípol:)
Végre van failsafe rendszer, ha gáz van a videóval, előjön egy ablak, amivel javítani lehet a hibás, vagy safe módban indítható az X.
Kb ennyi így pár perc alatt. Koala jobb állapotban volt mikor megjelent, ezt viszont 3 évig szerelik majd:)