Ubuntu Linux
-
Nálam sem csinál semmi ilyet az asztali gépen, ha liveCD -ről bootolok be (kellett a grub helyreállításához a wintelepítés után), ott se. Azért kérdeztem, mert Mint -en alapból megjelenik valamilyen kép a konzolban (mármint betükkel, ilyen szarvas szerűség), gondolom lefuttat induláskor valamilyen shallscriptet, és az helyett valami más script került be, ilyesmire tippelek.
Ha jól tudom ez egy átkonfigolt Ubuntu egyébként, tehét alapjában véve ugyanaz, azért kérdeztem itt.
Nem boldogulok vele, mostmár mást is elállítottam, nem nyitja meg egérrel a mappákat (csakha jobbklikk és megnyitásra megyek), a netbookomnak a linuxos toolja így semmit nem csinál - bár ez kisebb gond, mert a gyorsgombokat érdekes módon meg alapból felismeri (wifit nem tudtam belőni még rajta, Wicd nem talál hálózatot).
Lehet jobban járnék egy Ubuntu netbook remixel?
Asztali gépemen most is fenntvan a Mint, jóideig tesztelgettem már, és ott meg rendellenességet nem igazán találtam. Kivéve hogy a Compiz mellett rosszul mennek a videók. Még az 5.1 hangszórókitöltést is be tudtam állítani (sztereo hangforráshoz), legalábbis egy lejátszóval.