Ubuntu Linux
  • DARYL
    Hogy tudnak ilyen drivert kiadni a kezükből...bárkik is csinálták?!
    Gondolok itt az általam csak csapdának nevezett FGLRX ATI Proprietary -ra,amit a System/Administration/Hardware Drivers-nél mutat,hogy lehet aktiválni.
    Még melléje,hogy megnyugodjak,kiirják,hogy "Tested by ubuntu developers",tehát rákattintottam...11 ujrainstallal ezelőtt (wubival),letöltötte és kérte a reboot-ot. És itt mindig szivok,mert a HDTV-m (1360x768 60Hz) ujrainditás után csak annyit mutat,hogy NOT SUPPORTED MODE.Esélyem sincs megnézni a hiba okát.

A letöltöm, terminalban telepitemmel is ez a helyzet...bocs,de fel vagyok b..va.
    Amugy okés lenne ez a linux,gyors meg minden,de szerintem ez a sok fejlesztö,ha összedugná a fejét és nem ezer féle disztribucióra pazarolná tudását, lesöpörnék még Steve Jobs-ot is a piacról.)

Merlin,mondtad,hogy a 9.10-es ubuntu alapbol tudja a 3D-s graf. gyorsitást...akkor miért nem tudom aktiválni a Desktop effecteket,compizt (keresi a drivert és nem aktiválodik)

Most belefáradtam a guglizásba, a legtöbb tuti tipp ott is csapda...rápihenek egyet és áldom az ATI nevet....