Ubuntu Linux
-
Lassan indul, nem igazán reszponzív a felülete, az egész egy elhízott monstrum. Szóval valamilyen szinten osztom a véleményed, bár én már egy teljesen más kiadást használok belőle, aminek a stabilitásával nincs gond, bugokat sem igazán fedeztem fel, csak ezt a lassú dolgot. Az a baj, hogy használnék mást, de nincs, nekem a Vuze legutóbb ugyan olyan lassú szar Java-s program volt, mint a többi. Ami egy 500MB-os adatot fél óráig 100% procihasználat mellett ellenőrzött be. Azóta már lehet jobb lett.
Nekem még egy Transmission is megtenné, ha a Linuxos verzió legalább olyan igényes lenne, mint az OSX kiadás. Mellesleg a Transmisson szerintem egy rendkívül fejlett cuccos, úgyértem jól működik, elég sokat is tud (csak minimalista a felület) és nem utolsó sorban PICIKE. Szóval ők tudnak programot írni, nem egy elhízott valami, rendkívül gyorsan indul, gyorsan működik, alig eszik erőforrást, de mégis hatékony. A Deluge leginkább olyan mint egy Firefox, nem egy buta böngésző, sőt, elég fejlett, de lassú mint a dög, és nem is a legstabilabb.