Ubuntu Linux
-
Viszont Chromium-ból van 64 bites build, Chrome-ból úgy tudom egyelőre még nincs, és dögöljek meg, de ez már haluzás nélkül is gyorsabb. :) Stabilnak meg stabil, szóval ha már fent volt, akkor már maradhatott is volna.
De egyébként csak jóindulatból: jó neked az. Tényleg. Nekem fontos, használom Chromiumot debug böngészőként is, az inspector pedig napról napra többet tud, illetve egyéb finomságok. Egyelőre ne is kísérletezz, csak használd ami van a hivatalós repón. Elhiheted, hogy én sem olvastam el a MerlinW által belinkelt doksikat (-.-"), ugyanakkor volt alapvető ismeretem, Windows-on is azért voltam egy "átlagsenkirendszergazda" szintjén, majd amikor Linux alatt szembetalálkoztam egy hibával, akkor önállóan fogtam magam, megnéztem Google-ön, majd beépült a kollektív tudásomba, ami hidd el, hogy tartósabb.
De egyébként Merlin még biztos emlékszik arra, amikor én is tettem fel kezdő, talán néha még láma kérdéseket is. Most meg leginkább segíteni járok ide, ami nem nagy dícsőség, mert én is csak egy átlag júzer vagyok, sőt a legtöbb linuxoshoz képest talán még az sem, de azt azért mutatja, hogy bele lehet rázódni. Amikor már így rákapsz az egészre, hogy hogyan kellene elindulni, sőt, jobbat mondok, amikor már megszokottá válik, hogy csak a Google tud segíteni, ráadásul szinte rögtön, akkor annyira önállóvá válsz, hogy tapasztalat útján folyamatosan építed a hozzáértésedet.