Ubuntu Linux
-
Hát ez amit betettél jó undy. :P
Képeken, videókon nekem tetszett, feltettem a legújabb SVN változatot. Igazából ebben látok a legtöbb fantáziát, szerintem ez az új kiadás tényleg kreatív, szép és igényes. Ami fontosabb, hogy 2mp alatt feláll az egész asztal, piszokgyors, de mégsem olyan igénytelen, puritán mint a többi ilyen kisebb ablakkezelő. Annyi baj van vele, hogy nincs elterjedve, nincsenek közösségi munkák hozzá csak nagyon kolátozottan. Például nekem nem tetszik a window border skin-je, de maga a "tálcaszerűség" az nagyon-nagyon-nagyon bejön. Szívesen használnám, csak ugye kevés program van rá, meg vannak kötöttségek. Egyébként érdekes ugye, hogy ez is ilyen Compiz féle dolog, nagyon sok és szép animáció, funkció van benne, de mégsem lassít annyira. Aki a Compiz-t utálja, de azért szeretne egy kis szolíd extrát annak nagyon jó lenne. Szóval nekem nagyonpozitív a véleményem, kár hogy az E17-es panelt nem lehet használni Gnome alatt, szerintem az annyira ötletes, tönyleg tökjó. Nem is hasonlít már a lentebbi képre, emlékeimben is ilyen puritán dolog volt, de nagyon kikupálódott.