Ubuntu Linux
  • Ability
    MerlinW: most, hogy kijött az új VLC, és végre teljesértékű, és nincs benne bug, és tényleg jó lett, újra feltettem Ubi-t. Mindig is szerettem, de szívtam azzal, hogy nincs egy igazán jó média lejátszó, MSN kliens szintén, Pidgin-nél lassú a file küldés, stb. Szóval voltak gondok az alternatívák megtalálásával, de most úgy néz ki sokat haladt a dolog, és visszatérnék. Viszont! Amit nagyon nagyon rühelltem, hogy a RAR csomagolás iszonyatosan lassú volt. Amit meg is indokoltál, hogy a beépített RAR támogatás valszószínűleg nem támogatja a többmagos processzorokat. Most az a kérdésem, hogy tudnál-e mondani valami alternatívát, amivel ki lehet váltani. Jó lenne valami GTK natív, illetve az is előny, ha befészkeli magát a jobbklikkes menübe, mint ahogy most is van ott egy "Extract here".

ui.: szerintem most a napokban sokat fogok még kérdezni, hiába használtam Ubi sok ideig, még mindig vannak ismeretlen területek, illetve nem nagyon ismerem a sok alternatív programot. Most pl. egy böngészőt is keresek. Operát szerettem volna, de QT alapú, én meg használok Gnome Globalmenu-t, szóval felejtős. Pont ugyan ezért a Firefox is, mert nem GTK natív layerezéssel csinálják meg a menüsort. Epiphany és Galeon-t nézegetem most, de egyik sem az igazi. Amit elvárnék az csak annyi legyen, hogy lehessen kitenni új tab gombot, MINDEN linket csakis új fülön nyisson meg, illetve nem hátrány ha kilépés után vissza tudja tölteni az oldalakat. Na eszmefutás vége, még nézelődök, csak gondoltam erre is rákérdezek.