Ubuntu Linux
  • MerlinW
    Suspendnek úgy kellene működnie mint a sleep-nek. Azaz alacsony fogyasztásban zümmögnie. Hibernate az ugyanaz. Persze ez alaplap és kernelfüggő. Nálam spec mindkettő megy rendesen, igaz sosem használom őket.

MSN fájlküldés lassú. Pidgint hasznbálok én is. Az okát nem tudom. Állítólag aMSN gyorsabb. Nem pöcsölök, mail-ben küldöm a fájlokat, gmail powa:) (Windows-os Messenger sem sokkal gyorsabb, MS szervert használja minden program... Lehet, hogy a MS tesz keresztbe Linuxos klienseknek. Nem ez lenne az első ilyen)

Cairo dolgot nem tudom, ahogy írtam csak látomásból ismerem. De van szép weboldala, tessék kiolvasni.

Torrent problámádat nem pontosan értem, Vuze-val simán meg tudtam osztani máshonnan letöltött anyagot. Először el kell kezdeni letölteni a torrentet, megállítani, majd abbana struktúrában elhelyezni a teljes anyagot. Ezen szerintem semmi sem fog változtatni, miután a torrent fájlok nem csak fájlnevet, hanem a komplett struktúrát is tárolják. Anyázni a torrentek készítőit kell:D