Ubuntu Linux
-
Estét!
Régen linuxoztam már, de végül nem tartottam ki mellette. Most újra megpróbálnám és lenne is pár kérdésem. Hogyan tudom kikapcsolni hogy a PC Speaker ne szólaljon meg, ha pl. egy szövegmezőben addig törlök hátra, hogy már nincs több törölhető karakter benne. Idegesít a csipogása és nagyon kellemes tud lenni, amikor hajnali 2kor felveri a házat. Kérdés lenne még, hogy használ-e itt valaki Kiba-Dock-ot, lehetőleg 64 bites rendszeren. Ha nem is Kiba-Dock, de létezik-e valami stabil, natív dock program. Amiket eddig láttam nem győztek meg. Továbbá kellene egy jó torrent klien grafikus felülettel. Transmission elég alap amivel nem is lenne baj, de az már gondot okoz, hogy ha a célmappának nem ugyan az a neve mint ami a torrentben van, akkor egyszerűen mellétölti, nem tudom betallózni neki az egyedi mappát. Van ez a Vuze is, ami annyira nem szimpi ezzel az új felülettel, de a régi is elég lassú és valahogy kényelmetlen volt. Illetve Javas-t, nekem valami natív kellene. Egyébként ahogy néztem ennél is gond az egyedi mappa. Remélem létezik valami jó alternatíva.
Köszönöm előre is a segítséget!