Ubuntu Linux
  • Kmarha
    tudom a debián nem játékra való, de ettől az egy játéktól nem akarok szabadulni

wine alatt futattam a korábbi winfos alatt telepített counter strike 1.6o-t, és birta, de 4ből 2ször totálisan kifagyott, 1szer meg laggolt.

utána újratelepitettem wine alatt, eredmény ugyanaz. Pedig ez az egy játék amivel játszom, és ezzel rendszeresen szeretnék.

nézegettem neten, ha volt is valakinek problémája, d3d-s baj volt, az opengl támogatással nem kéne összevesznie. még ajánlottak egy sourceforce vagy mit, annak utánanézek és felrakom. De hátha valakinek volt ilyen problémája, és rájött a megoldásra (gondolom wine beállításokkal kéne valamit csinálni), az elmesélni nekem :D

e problémán kivül nem hogy megvagyok elégedve a debiánnal, de olyan szinten jobban találom már az első héten mint a windost hogy hajjaj. Aztán majd megnézzük a ps és a flash hogy szerepel wine alatt, mert az meg majd a nyári munkához kellene :P

de eddig minden gyors, minden korábbi programomhoz találtam alternativ megoldást (ami sokszor még jobb is mint a korábbi volt).