Ubuntu Linux
-
kolonel #1543 Sajnos taccsra vágtam a rendszerem....miután felraktam az ubuntut egy külön particióra és tetszett gondoltam más particióra rendezem át a dolgokat véglegesen.Formáztam az ubuntuval majd beléptem a windows-ba valamiért - de kékhalál! Beléptem a particion magic-ba de error, az már csak 1 sárga particiót talált az azelőtti 5 partició helyett és semmit nem kezelt.Utána próbáltam formázni a windows telepítővel. Az felismerte a korábbi particiókat.Leformáztam azt az 1 particiót amin az ubuntu volt.De mostmár az ubuntu telepítő is csak egy particiót látott..Ismét be a particion magicba a windows-os formázás után már látta a korábbi felállást de kiakadtam: 1 előző particiót 2-szer jelenít meg, és egy másik korábbi particiót mutat ugyan de úgy hogy a képernyőröl is lelóg az ábrája, teljesen kinyúlik a monitorról - és üresnek látja.Egyszerűen megnőtt a merevlemez...Nagyon el vagyok keseredve mert több éves dolgaim voltak elraktározva ezeken a particiókon.Ha most a még a két egyforma particióból az egyiket törlöm akkor talán ezeket az adatokat is likvidálja...Most mit tehetnék?Esetleg hogy tudnám valahogy visszahozni a particiókat?