Ubuntu Linux
  • EnxTheOne
    Fu de jó hogy anyu gépén kísérletezgetek mert még a telepítés elinditása se sikerült, nem hogy a particionálás :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először az ubuntu.hu-rol letöltöttem de nem sikerült, gondoltam hátha rossz az iso. majd az unetbootin-ra hagytam a letöltést de ugyan az lett az eredmény

Megnéztem youtube-n hogy mások hogy telepítik, de nekem már a kezdő menü is teljesen más:

Fent ki van írva hogy unetbootin, és a képernyő alján sincsenek ott az opciók hogy pl "F1 súgó" stb.

Alatt meg angolul hogy telepítés nélküli kipróbálás, memória teszt meg a többi.
    A menü pontok között tudok navigálni de akár a kipróbálásra, akár a telepítésre kattintok gyakorlatilag lefagy.
    A menü pontok alatt megjelenik piros betűkkel hogy nyomjam meg a TAB-ot, de arra se reagál semmit.

Amikor meg a telepítésnél vagy a kipróbálásnál entert nyomok akkor még a képernyő bal alján megjelenik egy kis vízszintes fehér villogó vonal.

Csak úgy tudok kilépni ha addig nyomom a gép bekapcsoló gombját amíg kikapcsol.