előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Hellotok!
Gondolom mindenki nagyon várja tőlem a beszámolót. Az igazság az, hogy én viszont a résztvevőktől várnék némi keresetlen szót. Mint tudjátok, nekem nem volt választásom. El kellett fogadnom a forgatókönyvet, vagy kimaradok az egész rendezvényből. Ezt viszont nem szerettem volna. Már csak azért sem, mert nagyon furcsa kép alakulhatott volna ki a Duna Plaza közönségében a country-ról, a linedance-ről a látottak után. A kb. ¾ óránként „profi” táncosok által betanult és előadott negyed órás, Madonna számra írt – egyébként mutatós - koreográfia, - mely inkább volt színpadi tánc -, köszönő viszonyban nem volt sem a country-val, sem a linedance-szel. Nagyon sajnáltam volna, ha a „produkció” elterelte volna az autentikus irányból az általam nagyon preferált linedance-et.
Itt mondok köszönetet azon lelkes klubtagjainknak, akik szabad idejüket feláldozva, ellenszolgáltatás nélkül – mint jómagam -, a linedance szeretete által vezérelve, a maximumot nyújtva, kitettek magukért és megvédték a linedance becsületét.
A nagyérdeműnek betanított táncok:
1.) Freeze (Wher’m I Gonna Live? – Billy Ray Cirrus) (az alaptánc)
2.) Country Walking (Old Pop In The Oak -. Rednex)
3.) Canadian Stomp (Any Man Of Mine – Shania Twain)
Néhány képünk már van, de remélem a rendező cégtől sikerül további „profi” képeket kapnunk első „nyilvános” fellépésünkről:
http://kep.tar.hu/devil_girl/50137656/15901909#2
Ne feledjétek, pénteken 23.-án 19.00-tól klubfoglalkozás.
Keep It Country
OC