előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Idemásoltam... helye van az ilyennek a fórumon!

OC, én személy szerint, de sztem mondhatom a többiek nevében is, nagyon büszke vagyok rád!:) Tök jó, hogy hazajöttél és 3 hónap alatt felizzott a levegő a line-dance és a country-zene körül!:)
    OC... a line-dance hazai prófétája:))))

Westerntánc a Duna Plazában
    Linedance-bemutató és -oktatás vár mindenkit szombaton a budapesti Duna Plazában.

Az egész napos program a TCM westernhetéhez kapcsolódik: nemcsak tánccal, de rodeóversennyel is készülnek a szervezők, ám a legeredetibb attrakció a linedance-bemutató lesz.Hogy mi is a linedance? Olyan tánc, melyhez nem kell partner: a táncosok sorokba rendeződve ugyanazt a koreográfiát táncolják, természetesen countryzenére. Kis csoport esetén elég egy vonal, szombaton viszont remélhetőleg a sok táncos láb miatt többre lesz szükség. Az oktató, Sógor Gyula, azaz Old Cowboy az első sor előtt áll, őt figyelik az egymással érintkezésbe általában nem kerülő táncosok.Old Cowboy a Metrónak elmondta: a countryzene szeretete révén került kapcsolatba a linedance-szel. Az a jó ebben a táncban, hogy párfüggetlen, a zene és tánc élvezete kikapcsolja a résztvevőket mondta. Aki a countryt kedveli, annak ez aktív kikapcsolódás.Lovasversenyek alkalmával másfél éve mindig megragadja az alkalmat arra, hogy tanítsa és népszerűsítse. Linedance-klub alapítását is kezdeményezte, első budakalászi összejövetelük nagyon jól sikerült.

k. sz.