előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Tegnap este fergetesen jó műsor volt a Rádió 35- ön 22:00-23:00 között. Köszi Füves!
A country fórumról Countrygirl- el együtt voltunk online és igyekeztünk Füves barátunk szolgálatába állni a Countryjáraton, na meg egy jót szórakozni. :) Az üzenő fal nem maradt szárazon, aminek felületét kedves ismeretlenek is tarkították, akiknek szintén tetszett a műsor.
Füves műsorában kértem egy számot Sherrié Austin- tól , melynek klipjét ide töltöttem fel: Sherrié Austin - Lucky In Love
Régebben is megállapítottuk már, hogy ez a nő tudott valamit, jókor volt jó helyen ott a 90- es években. Nagy kár, hogy már nem is lehet hallani róla, a honlapja is kezd az enyészetté válni. Szerintem itt, ezen a helyen sem hagy senkit sem hidegen Sherrié egyénisége és hangja.
Countryboy műsorát éppen most hallgatom az archívumból és meg kell hagyni ez is jó kis válogatás, és lám most Shane Yellowbird sem maradt ki! Thanks!
És a végére maradt Matt Kennon új videóklipje:
Ha valaki szeretné letölteni az ide fáradjon: Matt Kennon -The Call
egy nagyon jó minőségű konvertálást sikerült megoldanom, szóval kitűnő minőségű avi- s verziót találhattok a megaupload-on, ettől a Jeff Bates- re hajazó úriembertől, aki mellesleg elég tehetséges. Kíváncsi leszek majd a lemezére, mely tegnap jelent meg.