előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countrygirl
    Pont ugyanez a véleményem nekem is! Most pl. a héten cikkeket olvastam a Divasról. Nem tipikusan countryról szól, de a témához kapcsolódik...azért Miley Cyrus egy díva? Leona Lewis egy díva? Kelly Clarkson egy díva? (mondjuk talán neki egész jó hangja van) Huszonévesek, akik sehol sem lesznek 10 év múlva. Martina McBride, Sheryl Crow (bár nem rajongok nagyon érte), Melissa Elthridge meg vendégénekesek! Hát röhej!
    Jövőre Country DIvas-t akarnak állítólag, ilyen "dívákkal" mint az előbb említett Taylor Swift, Miranda Lambert, LeAnn Rimes és Martina McBride. Mondjuk utóbbi kettővel egyetértek!

Taylor Swiftet hallottam olyan hamisan énekelni én is, hogy befogtam a fülem!!! Egy kezemen meg tudtam volna számolni hogy hang volt a helyén!

Na de valami pozitívum: Zac Brown Band nekem is egy új kedvencem!! Hogy a Chicken Fried mennyire jó live-ba tőlük!! Úgy pengeti a gitárt hogy a kezét nem látom! Nagyon jók a srácok! Még a Toes a nagy kedvencem tőlük, minden reggel buszozás közben válogatok magamnak tőlük pár számot hogy felébredjek! :D

Ezt a Daryle Singletary-t meg mostmár meghallgatom, mert még a neve sem ismerős, ami tudom az én hiányosságom... de pótolom!