5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#5080 Hajaj, megoszlik a magyar country rajongók szük kis tábora!
Taylor szerintem nagyon meg van marketingelve piszokul nyomják, hogy így magyarosan mondjam.Lassan kezdem érteni Alan Jackson mi ellen lázad egy picit. Ettől függetlenül tiszteletben tartom mindenki ízlését. Nekem a nők közül akár hangilag, akár külsőleg és zeneileg más jön be, na de az a jó, hogy legaláb ki tudjuk ezt itt dumálni...
Nash ne fogd vissza magad!
Hogy őszinte legyek Wynonna-t nem ismerem, de pótolom hamarosan. Így a kép szerint több "spiritusz" van benne mint ......
-
#5079 Gondoltam írok egy hosszabb kommentet, de felelősségem teljes tudatának köszönhetően és az előttem szólók intelligens hozzászólásaira tekintettel visszafogom magam.
Elég erre a képre egy pillantást vetni:
Emiatt a "látomás" miatt tuti nem fogom megszerezni az idei CMA- t! Míg ez a csaj díjat kap, addig számomra szabadság van. Nemsokára átlépünk a következő évtizedbe, Nashville a Country Music fellegvára térj már észhez!
Most nézem meg Wynonna Her Story: Scenes From A Lifetime DVD- t.
Lenyűgöző volt! Wynonna úgy játszik a hangjával ahogy akar, lúdbőröztető érzés volt végignézni.
Ilyet sajnos mostanában nem nagyon érzek... -
#5078 ezt én is olvastam, be is írtam commentként, hogy szerintem tök kilóg a lóláb, hogy az egész csak poén volt :) Carrie meg Brad tavaly is végighülyülték a CMA-t, mint műsorvezetők :)
azért az Entertainer of the Year tényleg kicsit talán túlzás... bár ha azt nézzük, mennyire sikeres abban amit és ahogy csinál, akkor talán mégsem. Én úgy vagyok vele, hogy mióta itton a VIVA-n (!) látom a videóit, picit reménykedem... ha csak páran elkezdenek érdeklődni miatta a country iránt, már jó. A Alison Krauss-ig vagy a Zac Brown Band-ig én is Shania-val kezdve jutottam el :) (mint azt már párszor kifejtettem :D ) -
countryboy #5077 a comment:com bejegyzése:
"Carrie Underwood is egy gyökér, ráadásul szegény Taylor Swift szívta meg megint: a Country Music Awardson díjnyertes énekesnő érdemeit éppen elkezdet volna méltatni az egyik műsorvezető amikor Underwood belepofázott a mikrofonba, hogy ő is milyen fasza...."
cikk és videó:
Carrie féltékeny Taylor sikerére
mennyire unom ezt a vitát...
Gratulálok Taylor-nak a díjért és az elismerését, de továbbra sem értem, mit zabálnak ennyire ezen a celeb-kiscsajon.
-
Thomas19 #5076 Nekem tetszik Taylor hangja, nem hallom hamisnak sem. De akkor is olyan aranyos, hogy ha csak ácsorogna a színpadon, én azzal is meg lennék elégedve:) Persze azért jobb, ha énekel is:)
Carrie hangját is szeretem, meg persze ő is nagyon jól néz ki!:)
Meghallgattam közben a Rockin' In The Country-t, szerintem teljesen jó volt, biztos nem ez volt az utolsó alkalom, hogy elindítottam. Nagyon tetszett, hogy milyen mélyre le tudja vinni a hangját, az elején nagyon meglepett, de aztán megszoktam ezt a nagy hangterjedelmet. Akkor majd megpróbálok egy régebbi albumot is, de én ezzel is meg voltam elégedve:) Ja igen, ezt a Lorrie Morgan albumot is beszereztem, amit ajánlottál, most azt fogom hallgatni:) -
countryboy #5075 Nem bántjuk Miss Taylor-t, hanem kritizáljuk, főként mert nem elég érett a hangja az énekléshez (egészen konkrétan - stúdión kívül - hamisan énekel, fátyolos, erőtlen hangon). Az számomra kevés, hogy valaki kedves, gyönyörű és tehetséges. Mit sem érnek mindezen tulajdonságok, ha az embernek nincs hangja. Hasonlítsd össze Taylor hangját Carrie Underwood hangjával, szerintem a különbség ordító.
Daryle Singletary: Rockin' In The Country albuma eddig a leggyengébb amit 1995 óta készített.
Ha csak most akarod megismerni, ne ezzel a lemezzel kezd.
Ajánlott Daryle Singletary CD-k (egyben a legjobb lemezei):
Daryle Singletary (1995)
All Because of You (1996)
Ain't It The Truth (1998)
That's Why I Sing This Way (2002)
Straight From The Heart (2007)
-
Thomas19 #5074 Ne bántsátok Taylort, ennyire gyönyörű, kedves és tehetséges lány nem sok van ebben az egész szakmában! És szerintem a zenéje is az egyik legjobb ebből country-pop irányzatból. Julianne Hough is nagyon aranyos, őt is szeretem:)
Olvasgatom már egy ideje ezt a topicot, csak nem regisztráltam eddig. Megnéztem a George Strait Artist of the Decade koncertet is, köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet. Szeretem George hangját, legalább most megismertem jópár régebbi számát:)
Ezt a Daryle Singletary - Rockin' in the Country albumot nem sikerult letöltenem sehonnan, Nashville, ha esetleg ezt felnyomnád Megauploadra, azt megköszönném! Kíváncsi vagyok rá, az írásod alapján. -
#5073 Mondjuk ez így teljesen korrekt vélemény volt :)))
Pár számról az jutott eszembe, hogy akár egy Miranda Lambert CD-re is simán ráillettek volna :) -
countryboy #5072 "mainstream" helyesen :) -
countryboy #5071 Maradjunk annyiban, hogy napjaink irányzatának megfelelő mainstreem country-pop. Carrie-t próbálják eladni a pop közönségnek is, mint anno Faith Hill-t és Shania Twain-t. Sikerülni fog, és Carrie egyre kevésbé lesz country. Sajnos.
Ez a lemez már félúton van, számomra még belefér, mert a csajnak nagyon erős vokál képességei vannak, és pl. a 10-es dal egy jó country dal, csodálatosan előadva.
Viszont ha igazi country-t akartok hallgatni, akkor vegyétek meg az új Lorrie Morgan CD-t (A Moment In Time)- nekem már otthon van a gyüjteményemben. Klasszikus country, erős honky-tonk beütéssel pár számban. Nagyon ütős, 5 csillag.
-
#5070 hello, picit eltűntem, de vagyok :)
meghallgattátok már az új Carrie lemezt? szerintem jó lett, nagyon jó. Fogalmam sincs, mennyire "country" és mennyir "pop-rock", de a számok tetszenek :))) -
Zozo76 #5069 Valaki meg tudja mondani ki az eloadoja az elso szamnak ami a videoban szerepel?
Azt tudom hogy az eredeti: Johnny Cash - Ring of fire szama, de ez mar egy atdolgozas, country-disco stilusu inkabb.
http://www.youtube.com/watch?v=nPrQ1nsPAoM
-
#5068 Akkor már inkább Mark Knopflert kellene megemlíteni.....
És tényleg köszönjük az infót.
Kirus megnéztem Leslie Mcklasky honlapját, jópofa zenész, elérhetősége viszont semmi.
Jó hétvégét Country rajongók!
-
#5067 Hát, nem nagyon vágom, hogy jön ez ide. ZZ Top-ot maximum a Brooks and Dunn CMT crossroads-on tartottam igazán érdekesnek. Persze ettől még kiváló zenekar, a Mystery Gang-el együtt. Köszönjük az infót. -
countryboy #5066 ez mind rendben van, de ez itt country fórum, a ZZ TOP pedig egy blues-rock zenekar... -
zsofitatai #5065 Október 15-e van, a ZZ Top napja. Mint megtudtuk, a hot rodos, időutazó, húszlemezes, nőcsábász zenekar limuzin nélkül közlekedik majd Budapesten, tehát tessék koncentrálni a Sportaréna felé vezető metró-, busz- és villamosvonalakon, lehet, hogy Dusty Hillnek kell átadni a helyet.
Az előzenekar hazánk rockabilly-kultúrájának legkiemelkedőbb csapata, a Mystey Gang lesz.
A négylemezes, tizenegy éves magyar trió ritkán tapasztalt amerikai rock and roll-hangzással tört be a zenepiacra, így nem meglepő, hogy már a filmipar is megkörnyékezte őket. Till Attila Pánik című filmjéez és az amerikai Townies-hoz is írtak zenét, de szerepeltek a Csak szex és más semmiben és a Made in Hungáriában is.
Érdekfeszítő videók, fotók és zene, zene, zene -
#5064 Kirus köszönöm az infót. A Milli Vannilli-t egy kicsit megvédeném mert a két csóka a nevüket most nem írom le, szóval ők csak a kirakatok voltak, akik énekeltek igazából azokat meg ugye nem láttuk sosem. De ettől függetlenül igazatok van. Sajna próbálgatják szerintem azt, hogy mennyire lehet befolyásolni a köz ízlést, véleményt és egészen ügyesen csinálják. Ebből persze kivétel a magyar Country rajongók kemény magja akiket mint klátszik is nagggyon nehéz megvezetni!!!! -
#5063 Szia Kirus!
Lassan úgy tekintek az itteni cowgirl- ökre, mintha csipkerózsika álmukból tértek volna vissza! Mi pedig cowboy- ok a daliás hercegek vagyunk persze fehér ló nélkül, akik időnként kővé dermednek és csak az átok feloldása után jutnak szóhoz. Most éppen ez történik! :)
…egyébként tényleg én voltam aki régebben bírta Swift- et, mert akkor még nem halottam színpadon énekelni. A stúdióban feltuningolták a hangját, ami persze nem nagy problémát jelent a technikusoknak, ha annak idején a Milli Vanilli- ből is sztárokat tudtak faragni úgy, hogy nem is Ők énekeltek.
Az átkot mely a mai Country Music- ot blokkolja, az itt a fórumon az utóbbi időben emlegetett ide nem való „sztárok”jelentik, Ők a Country Music rákfenéje. Még jó, hogy van gyógyír a problémánkra és időnként bejelentkezik egy pár nagy öreg és egy pár tehetséges fiatal akik még megmenthetik kedvenc zenénket.
Az egyik mostanában felfedezett megmentő James Lann, rengeteg felkiáltójellel!
Lányok, szép ember nem igaz? :)
Na, hogy jobban látsszon, itt van két csúcs klipp tőle a youtube- ról, ahol még nekünk csóri magyaroknak is teret engednek (bár egyre többet tapasztalom, hogy már itt sem mindent láthatunk :( )
James Lann- You're From The Country Too: Link
Brand New James Lann Band Video - Tall, Dark and Handsome: Link
Az új albumából a F-O-R-D- ból egy kis ízelítő:
Link
Csodás hang és előadás nagyszerű zenei kísérettel! Ha egyszer elkezded, nem bírod abbahagyni! -
#5062 Sziasztok Skacok, és Cg!
Fúúúúúúúúú, azért most eléggé vissza kellett olvasnom. Countrygirl, de sokat gondoltam Rád! Nagyon jó lehetett Neked. Én is beállok a sorba, és irigykedem. Fantasztikus élmény lehetett.
A kis Swift leányról tudjátok a véleményem, elég vastag. Én már akkor sem tartottam másnak, csak vernyogó macskának, mikor - azt hiszem Nash volt - a srácok közül valaki először feltette ide. Egy sunyiszemű, rókapofájú, énekléshez és pontos hangokhoz pedig semmi köze. Ez a világ már csak ilyen. Akiből sztárt akarnak faragni, az az is lesz. Körül kell nézni, és nem kell elmenni Amerikáig, meg a country zenéig. Miért pont ott ne kurvult volna el a világ.
A Zac Brown Band lemez viszont nagyon szupi, én semmi kivetnivalót nem találtam rajta, tehetséges zenészek, frankó zenével.
Pöpec, nekem nagyon kéne ez a Timmegró cd.... :-)
Amúgy meg, aki ilyen koncertekre jár, mint egyesek, meg Nashvillebe, azoknak toll a fülükbe. Megesz a penész, olyan irigy vagyok Rátok!
Füves: Az egy szál gitáros OLCF-es fazon neve Gémesi Laci, művésznevén Leslie Mcklasky..
Én mostanában egy nagyon jó
George Strait Artist of the Decade koncertet néztem, és nagggggggyon élveztem. George Strait amúgy is jó vizuális élményt nyújt :-), igazán sármos. A hangjáról meg nem is beszélek. -
countryboy #5061 Jessica Harp (a Wreckers-ből) első szólóalbumára viszont még mindig várnunk kell, a kiadó már megint odébb tolta a CD megjelenését, most éppen 2010. február 16. az akutális megjelenési dátuma :(
-
countryboy #5060 Azért én nem vagyok annyira elragadtatva, de úgy tűnik, az amerikai közönség sem ettől a Miranda számtól.
Az első Miranda kislemez, amelyik egy óriásit bukott (éppen hogy csak bejutott az amerikai country top 40-be, a 37-ik helyig vitte csak a listán) amely egy új album első slágerétől egy hatalmas bukásnak számít.
Talán nem véletlen, a számnak nem sok köze van a countryhoz és ennek megfelelően a rádiók odakint nem is szerették.
A CD második kislemeze, a White Liar már jóval countrysabb hangvételű, jobban is tetszik, mint a Dead Flowers (és máris 31-ik helyen van, kúszik felfelé).
Nem vagyok elvakult rajongója Mirandának, viszont kétségtelen, hogy tutira jól néz ki - ez a Blake Shelton nagyon szerencsés pasi, hogy ilyen csaja van..
-
#5059 Mi is köszönjük a híreket Nash! -
#5058 Jó hír!
Megvan a GAC TV által leadott Dead Flowers klipje Lambert kisasszonynak (124 MB). Kivert tőle a veríték, annyira jó! :) Ha valakinek kell szóljon és felnyomom megauploadra.
Én is tartottam tőle, hogy a ma oly divatos túlságosan elpoposodott country vonalat fogja erősíteni, de nem!!!
Szóval TDT, az album tökéletes lett, tele lúdbőröztető mély érzelmekkel és duzzadó energiával.
Köszönjük az élményt Miranda!
...és jó a tetkód is! -
#5057 Na erre nagyon kíváncsi leszek... az utolsó lemez eléggé rockosra sikerült szerintem. Ez vajon milyen lesz? :)
amúgy dögös a tetkója :) pisztoly meg angyal-szárnyak :)
-
#5056 -
#5055 Na most már értem miért vagyunk a youtube-ról, vagy a CMT ról letilva videók terén. Mert bennünket nem tud befolyásolni az ottani média és vagyunk olyan lököttek, hogy zenei-tartalmi alapon hallgatunk country zenét...... -
#5054 Már csak kettőt kell aludni:
Miranda Lambert - Revolution
Öt csillagból ötöt kap, ezt súgja a "hatodik érzékem"! :)
-
countrygirl #5053 Pont ugyanez a véleményem nekem is! Most pl. a héten cikkeket olvastam a Divasról. Nem tipikusan countryról szól, de a témához kapcsolódik...azért Miley Cyrus egy díva? Leona Lewis egy díva? Kelly Clarkson egy díva? (mondjuk talán neki egész jó hangja van) Huszonévesek, akik sehol sem lesznek 10 év múlva. Martina McBride, Sheryl Crow (bár nem rajongok nagyon érte), Melissa Elthridge meg vendégénekesek! Hát röhej!
Jövőre Country DIvas-t akarnak állítólag, ilyen "dívákkal" mint az előbb említett Taylor Swift, Miranda Lambert, LeAnn Rimes és Martina McBride. Mondjuk utóbbi kettővel egyetértek!
Taylor Swiftet hallottam olyan hamisan énekelni én is, hogy befogtam a fülem!!! Egy kezemen meg tudtam volna számolni hogy hang volt a helyén!
Na de valami pozitívum: Zac Brown Band nekem is egy új kedvencem!! Hogy a Chicken Fried mennyire jó live-ba tőlük!! Úgy pengeti a gitárt hogy a kezét nem látom! Nagyon jók a srácok! Még a Toes a nagy kedvencem tőlük, minden reggel buszozás közben válogatok magamnak tőlük pár számot hogy felébredjek! :D
Ezt a Daryle Singletary-t meg mostmár meghallgatom, mert még a neve sem ismerős, ami tudom az én hiányosságom... de pótolom!
-
#5052 Beindult a vita vagy mi - ismét osztom a véleményt, magam elmondtam már hasonlót Taylor Swiftről. És mégis micsoda ereje van a médiának hiszen az utóbbi időkben csak az imént említett hölgy adott el több lemezt a néhai Jackónál.....
Ebből a sorból lóg ki a mi Carrie Underwoodunk hiszen élőben is jó hanggal rendelkezik, és még sorolhatnánk ugye, mint Martina... stb..... -
countryboy #5051 Julianne Hough, Taylor Swift és hasonszőrű társaik...
Mindannyian azért vannak ott, ahol vannak, mert jól néznek ki (eladhatóan a tini korosztálynak - ez a lényeg, semmi más)
Taylor Swift-nek abszolút nincs hangja (ami van, az egy tipikusan fátyolos, mutáló tini hang, ami totál erőtlen, ráadásul élőben gyakran énekel hamisan). Abszolt nem értem, hogy a Country Music Association szerint miért lett a "Fearless" az év albuma. Azért mert ő írja a számait? Na és! Ezer más előadó írja még a saját számait és sokkal jobbak Taylor szerelmi történeteinél. Kész röhej.
Hallgassatok Shane Worley-t (új albuma, a Mister Purified Country az év egyik legjobb honky tonk anyaga nálam), Daryle Singletary-t és igen, Zac Brown Band-et, na ezek COUNTRY előadók!
De ajánlhatnám az új Chris Young lemezt is (The Man I Want To Be), ahogyan feldolgozta a Rainy Night In Georgia-t (régi R&B sláger a 60-as évekből) az maga a csúcs. Ezt hívom én Countrynak!
-
#5050 Nash, hát nem tudom, azt hiszem ez egy örök vita lesz :)
Olyan jó lenne néha visszamenni az időben, és megnézni, hogy vajon a ma nagy sztárjairól nem mondtak-e hasonlókat, amikor ők kezdték a karrierjüket :)))
Kövezzenek meg, de pl a Julianne Hough lemezről nekem vannak kedvenceim :)
Más: a Zac Brown Band lemezéről másnak is olyan jó véleménye van, mint nekem? :) Kifejezetten kellemes album, jók kis számokkal. -
#5049 Lehet felszívom magam ez ügyben, majd kereslek.
Nash, sajna igazságod van "libák" terén.... -
countryboy #5048 én előrendelésben tuti megveszem, így csak 4000 ft lesz
gazdaságos ára kb 1 év múlva lesz... -
#5047 A CMA Music Festival- t nekem is sikerült megszereznem, örültem is neki. Tényleg vannak benne említésre méltó előadók, nagyszerű produkciókkal. Észrevettétek, hogy szinte alig változik a felhozatal? A megszokott nagy „öregek” mindig ott vannak, persze minden díjátadón ugyanazok és papírforma szerint nyernek is, viszont a kis libák levakarhatatlanok. Egyes új, valóban tehetségek! hogy csak egyet emeljek ki közülük pl. Ashton Shepherd pedig a homályban maradnak és végül egy lemezzel végzik pályafutásukat, mint pl. Katrina Elam, mert most éppen Taylor S.- et vagy Julianne Hough- ot kell futtatni, a hideg kiráz tőlük még mindig.
Az új bandákról meg nem is beszélve, pl. a Gloriana, vagy a Love & Theft. Hú gyerekek öregszem, ez már nem az a country amit én szeretek! :(
Még szerencse, hogy van egy nem is olyan régen megjelent album, ami nem hagy hidegen, „rongyosra” hallgattam már. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jófajta country- t ! Egyetlen percet sem lehet csalódni benne, egy valóban remek album!
Daryle Singletary - Rockin' in the Country
-
#5046 Hááát egy ilyen borító után akár fazekakkal is zöröghetnek a lemezen, akkor is megvenném....
Óóóh nagy Countryboy! Vajh mikor kerül ez ****gazdaságos árba? -
#5045 ááááá, én nem :)))))))))))))))) -
#5044 De gyönyörű ez a borító, na meg aki borítja! :) -
countryboy #5043 November 3-án jelenik meg az új Carrie Underwood album, a Play On.
Várja már valaki? :)
-
#5042 az egy idióta... mondjuk repper, mégis mi mást várhatnánk tőle... :S -
#5041 Érdekes volt ez a Taylor Swift balhé is a VMA-n.
Kanye West nem normális! Valaki árulja már el mitől az év legjobb klipje Beyonce-Single Ladies-e?(egy négybetűs szót tudnék rá most azonnal)Tayloré legalább szólt valamiről,meg az ember végignézi,nem is szólva hogy bájosabb is.