Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheDreamingTree
Én meg iszonyúan sajnálom, hogy végül nem tudtam elmenni 😞
Remélem, hamar lesz hasonló 😊

elgreco
Köszönjük a dicsérõ szavakat! Volt néhány apró dolog amin változtatni kell egy jövõbeni fesztivál kapcsán, de így elsõre, fõleg, hogy nulla tapasztalatunk van egy ilyen fesztivál szervezés terén elégedettek vagyunk.

Képeket már lehet nézni a www.olcf.uw.hu oldalon a galériában, valamint már az elsõ videó is megvágásra került ízelítõként(elég rossz minõségben)a www.cowboyup.hu oldalon a videók között találkozhatok vele!

Countryboy! Jövõre minimum kettõ darab sörcsapot tudok ígérni😊))

Minden elismerésem Tóth Andrisék bandájának, le a kalappal...nem õk tehetnek róla, hogy soha nem leszek bluegrass rajongó.

Számomra túl monoton, túl egysíkú (és fõleg dob nélküli) muzsika, ami kizárja hogy valaha is megszeressem. Alison Krauss az egyetlen elõadó, akitõl van otthon CD-m és stílusilag bluegrass-nak mondható.
Füves Sámán
Annyira én sem voltam oda a bluegrassért de Európa legjobb bandája megkedveltette velem!! Nagyon jó banda!

Kirus, valszeg elkerültük egymást, bár kétségtelenül nem maradtunk már sokáig (az asszony nem szereti az egész mûfajt úgy ahogy van - én pedig nem szeretem a bluegrass-t, a kedvenc zenekarom, a Blue Timers pedig túl késõn lépett színpadra - ejnyebejnye)....
kirus
Pöpec!
Te hova a bánatba tûntél el az asszonnyal? HE?
Örülök, hogy megismertem Füves Sámánt is. A rendezvény hiányosságait (akadtak) pedig reméljük, hogy jövõre pótolhatjuk.

Újra Pöpec! A héten feladom a DVD-t bébi!

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Igy van, gratuláció a szervezõgárdának! 😊

Legközelebb ne csak 1 sörcsap legyen! 😊
Füves Sámán
Pedig jó volt. Én sajna nem tudtam végig maradni, egy lány sem akart hálótársat.... egy igazi vidéki fiút magának....<#nemtudom> <#rinya>

Jó volt a szervezés Elgreco!!! <#worship>

Én meg lebetegedtem, úgyhogy sehogyan sem tudtam elmenni a fesztiválra! Légyszi majd videókat és képeket!!!! Biztosan jól táncikáltatok... 😄
2009. február 28-án, szombaton: MoHa Country a Civil Rádióban! FM 98.0

www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!

(ismétlés: 2009. február 25-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. The Road Hammers - HomeGrown

2. Tara Oram - 538 Stars

3. Gord Bamford - Little Guy

4. George Canyon - All Or Nothing

5. Sugarland - It Happens

6. Chris Young - Gettin' You Home

7. Dierks Bentley - Sideways

8. Lance Miller - George Jones And Jesus

9. Alan Jackson - Sissy's Song

10. Katie Armiger - Trail Of Lies

11. Billy Currington - People Are Crazy

12. Chris Isaak & Trisha Yearwood - Breaking Apart

13. Pat Roper - Now We're Getting Somewhere

14. Bart Crow Band - Hollywood

15. Maren Morris - Goodbye

16. Hayes Carll - Beaumont

17. Aaron Tippin - Truck Drivin' Man
Nashville
Ez nem lehet! A múltkor, amikor Clay Davidson videót kerestem, Te éppen akkor írtad, hogy Õ a szíved csücske. Eddig nem volt idõm teljesen átnézni countryboy oldalát, néha-néha benézek és jegyzetelek, többek között (kiemelten!!!) Shelly Fairchild is ki volt nézve. Ennyire egy hullámhosszon volnánk? <#hawaii> Azt hittem, hogy neked már megvan. A kocsidban nem az szólt az "õskorban" 2005- ben, amikor közlekedési szabályt hágtál miattam? Természetesen a tiéd, nem fogok rád licitálni, hamarabb szóltál. <#love11>

Tessék csak izgatni az ember fantáziáját a mai nappal kapcsolatban! Ti majd jól szórakoztok, én meg majd keresek pénzt kenyérre, a francba ezt az éjszakázást! 😞
Azért számítok egy jó kis beszámolóra, vagy videóra mindenképpen. Várom az élmények kommentálását! Jó szórakozást nektek!

Contemporary Country Music

kirus
Adok én Nektek hajat! Könyörögtök majd, hogy ne tépjem tovább <#eplus2><#hehe>
Nash, megveszem a Shelly Fairchild albumot. Hejjjjjjj de rég volt az a találkozó!

Füves Sámán
<#pias>

elgreco
Na de utána😊)))))lesz ereszd el a hajam😊

kirus
Mipöcs? Nem arról volt szó, hogy 7körül? Hm...
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😊
Greco, addig nem piálhatsz! Király!

Március 4-én Country Roads a 3Sat-on, délelõtt 11.30-kor!

A tartalom:

- Mark Wills - The Things We Forget
- Minnie Driver - Beloved
- Keni Thomas - Shreveport 2 L.A.
- Rick Trevino - In My Dreams
- Shania Twain - When You Kiss Me
- Randy Rogers Band - In My Arms Instead
- Freddy Lovvorn - Town Of Fewer People
- Suzy Bogguss - INTERVIEW
- Suzy Bogguss - You Wouldn't Say That To A Stran.
- David Frizell & Friends - This Is Our Time
- Marcel - I Love This Song
- Michelle Wright - Save In The Arms Of Love
- Paul Brandt - My Heart Has A History
- Clint Black (with Wynonna) - A Bad Goodbye
- Dan Tyminski - Wheels
- Taylor Swift - Love Story
- Toby Keith - CourtesyOf The Red, White & Blue
- Single Tree - Is It Really Over Now
- Jimmy Baldwin - My Lone Star
- Julianne Hough - My Hallelujah Song
- Cledus T. Judd - Breath
- Ron Williams - I'm Tired Of Being Something
- Lee Ann Womack - Last Call
- Kenny Chesney - Everybody Wants To Go To Heaven

még jó, hogy szóba hoztam a kezdést 😊
elgreco
Kiri szívem, mi 20.35 kor kezdünk ha nincs csúszás😊)) Valamit nagyon félrenéztél😉

Molnibalage
Én rábízom magam, de ez mit jelent pontosan?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kirus
<#rinya><#rinya>Mi 7körül kezdünk, utána megyek haza megfürdetem, lefektetem Patrikot, és azután vissza a buliba. Akkor utána talizunk.

Füves Sámán
Countryboy elvileg írtam egy üzit neked....

Bakker Kiruska, tegnap derült ki, én sem örültem neki! Barátnõm öccsének lesz a szalagavatója, nem tehetjük meg, hogy nem megyünk el. Remélem hamar végetér, de ha tényleg lemaradok rólad, akkor szomorú leszek 😞
kirus
Wazz Pöpec! Nem látsz éngemet föllépnyi! Nem teheted!
Naná, hogy szerecc annyira. Nekem is kéne vmi, mindjárt írok mailt.
Pussssssssssz

Hát, ha szerecc annyira...akkor akarom!!! 😊

Sajnos közbejött egy szalagavató a város másik végében este 6-kor (családi esemény, részvétel kötelezõ), de ha az végetér, irány a Tungsram csarnok!
kirus
De béna vagyok 😊! Szombaton találkozunk. Akarod a koncertet? <#puszis>

kirus
Pöpec! Segíts már Molnibalage-nak! 😊
Nyugodtan countryboy-ra bízhatod magad.

Pöpecke, ismerhetnél már annyira, hogy nyugodtan megnézhetted volna a DVD-t....stb. Pár nap már nem számított volna. Amúgy jó kis bandája van megint Keith-nek. Van egy eszement Cure hasonmás mandolinosa. Keith vagy annyit piált, hogy meghízott, vagy annyira hiányzik neki a narkó, hogy zabál helyette....vagy Nikólkidmen jól fõz. <#vigyor2> A lényeg, hogy Mr. Urban megemberesedett. Színvonalas, igényes koncert, a countryhoz ugyan már nem sok köze volt, de én imádom.

Aaron Tippin-tõl jelenleg a következõ lemezek vannak forgalomban az USA-ban:

In Overdrive (2009)

Stars & Stripes (2002)

RCA Country Legends (2002)

Ultimate Aaron Tippin (2004)

Greatest Hits...And Then Some (1997)

Tool Box (1995)

Call Of The Wild (1993)

You've Got To Stand For Something (1991)

Molnibalage
Hol? Mert én vennék tõle albumot, de csak ezért egyelõre nem csináltatnék dombornyomott kártyát. A szállítás többe kerülne, mint maga a CD..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kirus, azért a Keith Urban DVD-ért irigyellek. Szívesen megnézném azt a koncertet 😊
kirus
Itthon is árulnak Tõle, meg bárkitõl, csak a megfelelõ helyen kell keresni. Méghozzá Pöpecnél. Szép kis gyûjteményünk van már itthon, mástól nem rendelnék.

Aaron Tippin CD-k Magyarországon a boltokban? Az lenne a kész csoda!!! 😊
Molnibalage
Régebbi számokat meghallgata a youtub-on rájöttem, hogy kéne tõle CD. Itthon hol árulnak tõle bármit?

Nashville
Countryboy! Privátban kellene a mail címed, nem akarom, hogy a kinézett albumokat elhappolják elõlem. <#vigyor3> Többet is szeretnék rendelni, ez a Lee Roy Parnell csúcs!

Nashville
Nekem is szokatlan volt egy-két szám elsõ hallásra Dierks- tõl, de minél többször hallgattam annál jobban célba ért.

A Thrasher Shiver érdekelne mindenképpen, nem gond 2k- ért sem, majd szólj, hogy mennyi lesz végül. Lee Roy Parnell - We All Get Lucky Sometimes albummal is szemezgettem, de nézelõdök még. Kitart még egy ideig, míg összevetem a kínálatot az én kollekciómmal.

Füves Sámán
Úgy tûnik én megyek többed magammal a fsztiválra! Már várom! :-)

Thrasher Shiver = Neil Thrasher és Kelly Shiver. Egy albumos duó volt a 90-es évek közepén, a vokálharmóniáik nagyon ott voltak, igazi kortárs country-rock-ot nyomtak, egy kis honky tonk beütéssel. Két kislemezük került fel a listára: a Goin' Goin' Gone és a Closer.

Van rá esélyed Nash, 2000 ft-ért, olcsóbban nem lehet beszerezni, még barátok között sem!
Lám, a régi dolgokban egyetértünk, az újakkal kapcsolatban nem mindig: Dierks Bentley új albuma egy rakás töltelék zene, inkább rock, mint country, még az All Music Guide is Dierks legrosszabb lemezeként említi (mindössze 2 csillagot kapott az 5-bõl). Összesen 2 dalt találtam rajta, ami tetszett, a végeredmény lehangoló volt.

DIERKS BENTLEY DISCOGRAPHY
Nashville
Okés, ezeket nem lehet kihagyni, az már tuti! Azért beletelik egy kis idõbe, míg átböngészem. Kerestem a Thrasher Shiver- t, de gondolom, hogy erre esélyem sincs:

Azért ez a daluk felejthetetlen, így 13 év múlva is: Goin' Goin' Gone Megvan a klipjük is, de elég tré minõségben.

Hamarosan veszek egy merevlemezes DVD felvevõt és bedigitalizálom a régi CMT- s VHS klipeket, azok lesznek aztán a frenetikus élmények...! Fõleg, mikor sikerül a hangot is a helyére rakni (a Sony videóm egy kicsit eltolta az idõzítést egy-két kazettánál, azt hittem frászt kapok, mikor újra végignéztem a CMT utolsó perceit és nem volt tökéletes) egy kicsit erõsítek is majd rajta, lesz munkám vele, de élvezni fogom. Másból sem állok ki mostanában csak a retro...

Azért ne feledkezzünk meg egy idei albumról sem, hál' Istennek ebben nem csalódtam:

Hello,

A teszveszen most 209 db country cd-t árulok, a legtöbb 990 ft-os.

eladó country cd-k

Minden más egyebet a dollár magas árfolyama miatt nem lehet beszerezni 2000 ft alatt.

Üdv,

T.
Nashville
Hát halljátok nem sokat találkoztam még elgreco- val, de nagyon hasonlít Chris Ward- hoz a lejjebb ajánlott klipben, a When You Get To Be You- t nézzétek! 😊

Sajnos a munkarendem el lett b@sszintva és éjszakás leszek 28- án. Nem hiába, ez a nehéz gazdasági helyzet a mi cégünknél is bekavart, a múlt héten vettem csak észre, hogy számításom keresztülhúzva. 😞 De majd beszámoltok róla, hogy milyen volt, legközelebb hátha összejön.

Amúgy túl vagyunk a farsangon és nagyon jól sikerült a lányomék linedance tánca, még a két kedves tanár nénije is beszállt a buliba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó cowgirl- ök! 😊

Nashville
Most már kezdem érteni, hogy mit éreztél az alatt mikor ezt írtad: "a country 2008-ban számomra meghalt".
Én is elég sz@rul élem meg a nagy változást, fõleg mióta ezt a rádiót hallgatom a Winamp- ban: 181.FM - 90's Country Komolyan mondom még egy rossz számot sem hallottam ott! ...Te meg végignézel a híres polcodon, amik roskadásig tele vannak 90- es évekkel, de legalább van mihez nyúlnod. Azt hiszem, ebben az évben komolyabban ráállok majd a hõskorszakra! Még átnézem, hogy milyen albumok hiányoznak. Biztos rengeteg, fõleg az olyan elõadóktól, akiket még csak most ismertem mióta ezt a rádiót hallgatom, vagy hallottam már, csak valahogy „feledésbe merültek”. Most éppen Radney Foster énekel, azannya de jó: Just Call Me Lonesome!
Kösz az ajánlásokat, ezt az Orrall & Wright nagyon tuti, a Midsouth- ot nem ismertem, Lisa Brokop- tól van videóm VHS- en a CMT- rõl, nekem is bejön a hangja, de ez a Beautiful Tragedy album nem jó, látszik, hogy ez már nem az a country. Amúgy a 90- es évekbõl származó albumokhoz milyen árakon lehet hozzájutni nálad?

elgreco
Már csak tíz nap van hátra a Linedance és Country fesztiválig. Aki biztosan ott akar lenni annak nem árt ha idõben megveszi a jegyét rá.
Jegyek után érdeklõdhet: Williams Village honlapján

Várható CD megjelenések (már amihez van CD borító)

Billy Ray Cyrus: Back To Tennessee (március 31.)

Rodney Atkins - It's America (március 31.)

Taylor Swift - Fearless (International Version) (március 24.)

Eric Church - Carolina (március 24.)

John Rich - Son Of A Preacher Man (március 24.)

Martina McBride - Shine (március 24.)

Randy Travis - I Told You So: The Ultimate Hits (2CD) (március 17.)

Raul Malo - Lucky One (március 3.) - bár ez inkább jazz és swing

Jake Owen - Easy Does It (február 24.)

2009 Country koncertek Németországban, február-július

28.02.2009 Billy Yates Four Corners Music Hall - Untermeitingen

03.03.2009 Rosanne Cash - Kulturkirche Köln

05.03.2009 Rosanne Cash - Passionskirche Berlin

13.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall Untermeitingen

14.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall - Untermeitingen

24.03.2009 Lyle Lovett - Liederhalle Mozartsaal Stuttgart

25.03.2009 Lyle Lovett - Passionskirche Berlin

26.03.2009 Lyle Lovett Kampnagel Hamburg K6 Hamburg

29.03.2009 Lyle Lovett - Theater am Tanzbrunnen Köln

25.05.2009 Lynyrd Skynyrd - Palladium Köln Köln

02.06.2009 Lynyrd Skynyrd - Freilichtbühne Killesberg Stuttgart

07.06.2009 The Eagles O2 World - Berlin

15.06.2009 The Eagles Olympiahalle - München

17.06.2009 The Eagles Lanxess Arena - Köln

01.07.2009 Lonestar Four Corners Music Hall - Untermeitingen

16.07.2009 The Eagles Color Line Arena - Hamburg

és egy nagy kedvencem, Kanadából

Lisa Brokop - When You Get To Be You, 1999

alapalbum, 1994-bõl

Midsouth, 1996

What It Takes, 1994

Ezek is mind megvannak otthon 😊
Amúgy késõbb a When You Get To Be You-t Lisa Brokop vitte sikerre Kanadában, a Fall Reaching-t pedig feldolgozta a Midsouth (nagyon jó kis country banda volt!!!), amúgy eredetileg Orrall & Wright nóta volt, 1994-ben, szép mondanivalóval.
Miért ne lenne meg? Chris Ward-ot már 1996-ban ismertem, mert az osztrák Blue Danube Radio gyakran játszotta, de a szlovén Radio Maribor International-t is tudtam fogni otthon, ott hallottam elõször pl. a When You Get To You-t (fel is vettem kazettára, a mai napig megvan, mono, mert sistergett és susogott volna sztereóban, de akkoriban ez is nagy szám volt - legalább megvolt valahogy és tudtam hallgatni - hejj, a hõskorszak!
Nashville