Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képeket már lehet nézni a www.olcf.uw.hu oldalon a galériában, valamint már az elsõ videó is megvágásra került ízelítõként(elég rossz minõségben)a www.cowboyup.hu oldalon a videók között találkozhatok vele!
Countryboy! Jövõre minimum kettõ darab sörcsapot tudok ígérni😊))
Számomra túl monoton, túl egysíkú (és fõleg dob nélküli) muzsika, ami kizárja hogy valaha is megszeressem. Alison Krauss az egyetlen elõadó, akitõl van otthon CD-m és stílusilag bluegrass-nak mondható.
Te hova a bánatba tûntél el az asszonnyal? HE?
Örülök, hogy megismertem Füves Sámánt is. A rendezvény hiányosságait (akadtak) pedig reméljük, hogy jövõre pótolhatjuk.
Újra Pöpec! A héten feladom a DVD-t bébi!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Legközelebb ne csak 1 sörcsap legyen! 😊
Jó volt a szervezés Elgreco!!! <#worship>#worship>
www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!
(ismétlés: 2009. február 25-én, szerdán, 9 órakor)
Tartalom:
1. The Road Hammers - HomeGrown
2. Tara Oram - 538 Stars
3. Gord Bamford - Little Guy
4. George Canyon - All Or Nothing
5. Sugarland - It Happens
6. Chris Young - Gettin' You Home
7. Dierks Bentley - Sideways
8. Lance Miller - George Jones And Jesus
9. Alan Jackson - Sissy's Song
10. Katie Armiger - Trail Of Lies
11. Billy Currington - People Are Crazy
12. Chris Isaak & Trisha Yearwood - Breaking Apart
13. Pat Roper - Now We're Getting Somewhere
14. Bart Crow Band - Hollywood
15. Maren Morris - Goodbye
16. Hayes Carll - Beaumont
17. Aaron Tippin - Truck Drivin' Man
Tessék csak izgatni az ember fantáziáját a mai nappal kapcsolatban! Ti majd jól szórakoztok, én meg majd keresek pénzt kenyérre, a francba ezt az éjszakázást! 😞
Azért számítok egy jó kis beszámolóra, vagy videóra mindenképpen. Várom az élmények kommentálását! Jó szórakozást nektek!
Contemporary Country Music
Nash, megveszem a Shelly Fairchild albumot. Hejjjjjjj de rég volt az a találkozó!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😊
Greco, addig nem piálhatsz! Király!
A tartalom:
- Mark Wills - The Things We Forget
- Minnie Driver - Beloved
- Keni Thomas - Shreveport 2 L.A.
- Rick Trevino - In My Dreams
- Shania Twain - When You Kiss Me
- Randy Rogers Band - In My Arms Instead
- Freddy Lovvorn - Town Of Fewer People
- Suzy Bogguss - INTERVIEW
- Suzy Bogguss - You Wouldn't Say That To A Stran.
- David Frizell & Friends - This Is Our Time
- Marcel - I Love This Song
- Michelle Wright - Save In The Arms Of Love
- Paul Brandt - My Heart Has A History
- Clint Black (with Wynonna) - A Bad Goodbye
- Dan Tyminski - Wheels
- Taylor Swift - Love Story
- Toby Keith - CourtesyOf The Red, White & Blue
- Single Tree - Is It Really Over Now
- Jimmy Baldwin - My Lone Star
- Julianne Hough - My Hallelujah Song
- Cledus T. Judd - Breath
- Ron Williams - I'm Tired Of Being Something
- Lee Ann Womack - Last Call
- Kenny Chesney - Everybody Wants To Go To Heaven
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Naná, hogy szerecc annyira. Nekem is kéne vmi, mindjárt írok mailt.
Pussssssssssz
Sajnos közbejött egy szalagavató a város másik végében este 6-kor (családi esemény, részvétel kötelezõ), de ha az végetér, irány a Tungsram csarnok!
Nyugodtan countryboy-ra bízhatod magad.
Pöpecke, ismerhetnél már annyira, hogy nyugodtan megnézhetted volna a DVD-t....stb. Pár nap már nem számított volna. Amúgy jó kis bandája van megint Keith-nek. Van egy eszement Cure hasonmás mandolinosa. Keith vagy annyit piált, hogy meghízott, vagy annyira hiányzik neki a narkó, hogy zabál helyette....vagy Nikólkidmen jól fõz. <#vigyor2>#vigyor2> A lényeg, hogy Mr. Urban megemberesedett. Színvonalas, igényes koncert, a countryhoz ugyan már nem sok köze volt, de én imádom.
In Overdrive (2009)
Stars & Stripes (2002)
RCA Country Legends (2002)
Ultimate Aaron Tippin (2004)
Greatest Hits...And Then Some (1997)
Tool Box (1995)
Call Of The Wild (1993)
You've Got To Stand For Something (1991)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Thrasher Shiver érdekelne mindenképpen, nem gond 2k- ért sem, majd szólj, hogy mennyi lesz végül. Lee Roy Parnell - We All Get Lucky Sometimes albummal is szemezgettem, de nézelõdök még. Kitart még egy ideig, míg összevetem a kínálatot az én kollekciómmal.
Van rá esélyed Nash, 2000 ft-ért, olcsóbban nem lehet beszerezni, még barátok között sem!
DIERKS BENTLEY DISCOGRAPHY
Azért ez a daluk felejthetetlen, így 13 év múlva is: Goin' Goin' Gone Megvan a klipjük is, de elég tré minõségben.
Hamarosan veszek egy merevlemezes DVD felvevõt és bedigitalizálom a régi CMT- s VHS klipeket, azok lesznek aztán a frenetikus élmények...! Fõleg, mikor sikerül a hangot is a helyére rakni (a Sony videóm egy kicsit eltolta az idõzítést egy-két kazettánál, azt hittem frászt kapok, mikor újra végignéztem a CMT utolsó perceit és nem volt tökéletes) egy kicsit erõsítek is majd rajta, lesz munkám vele, de élvezni fogom. Másból sem állok ki mostanában csak a retro...
Azért ne feledkezzünk meg egy idei albumról sem, hál' Istennek ebben nem csalódtam:

A teszveszen most 209 db country cd-t árulok, a legtöbb 990 ft-os.
eladó country cd-k
Minden más egyebet a dollár magas árfolyama miatt nem lehet beszerezni 2000 ft alatt.
Üdv,
T.
Sajnos a munkarendem el lett b@sszintva és éjszakás leszek 28- án. Nem hiába, ez a nehéz gazdasági helyzet a mi cégünknél is bekavart, a múlt héten vettem csak észre, hogy számításom keresztülhúzva. 😞 De majd beszámoltok róla, hogy milyen volt, legközelebb hátha összejön.
Amúgy túl vagyunk a farsangon és nagyon jól sikerült a lányomék linedance tánca, még a két kedves tanár nénije is beszállt a buliba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó cowgirl- ök! 😊
Én is elég sz@rul élem meg a nagy változást, fõleg mióta ezt a rádiót hallgatom a Winamp- ban: 181.FM - 90's Country Komolyan mondom még egy rossz számot sem hallottam ott! ...Te meg végignézel a híres polcodon, amik roskadásig tele vannak 90- es évekkel, de legalább van mihez nyúlnod. Azt hiszem, ebben az évben komolyabban ráállok majd a hõskorszakra! Még átnézem, hogy milyen albumok hiányoznak. Biztos rengeteg, fõleg az olyan elõadóktól, akiket még csak most ismertem mióta ezt a rádiót hallgatom, vagy hallottam már, csak valahogy „feledésbe merültek”. Most éppen Radney Foster énekel, azannya de jó: Just Call Me Lonesome!
Kösz az ajánlásokat, ezt az Orrall & Wright nagyon tuti, a Midsouth- ot nem ismertem, Lisa Brokop- tól van videóm VHS- en a CMT- rõl, nekem is bejön a hangja, de ez a Beautiful Tragedy album nem jó, látszik, hogy ez már nem az a country. Amúgy a 90- es évekbõl származó albumokhoz milyen árakon lehet hozzájutni nálad?
Jegyek után érdeklõdhet: Williams Village honlapján
Billy Ray Cyrus: Back To Tennessee (március 31.)
Rodney Atkins - It's America (március 31.)
Taylor Swift - Fearless (International Version) (március 24.)
Eric Church - Carolina (március 24.)
John Rich - Son Of A Preacher Man (március 24.)
Martina McBride - Shine (március 24.)
Randy Travis - I Told You So: The Ultimate Hits (2CD) (március 17.)
Raul Malo - Lucky One (március 3.) - bár ez inkább jazz és swing
Jake Owen - Easy Does It (február 24.)

28.02.2009 Billy Yates Four Corners Music Hall - Untermeitingen
03.03.2009 Rosanne Cash - Kulturkirche Köln
05.03.2009 Rosanne Cash - Passionskirche Berlin
13.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall Untermeitingen
14.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall - Untermeitingen
24.03.2009 Lyle Lovett - Liederhalle Mozartsaal Stuttgart
25.03.2009 Lyle Lovett - Passionskirche Berlin
26.03.2009 Lyle Lovett Kampnagel Hamburg K6 Hamburg
29.03.2009 Lyle Lovett - Theater am Tanzbrunnen Köln
25.05.2009 Lynyrd Skynyrd - Palladium Köln Köln