előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countrygirl #5020 Húú a Grand Ole Opry tényleg nagy durranás lehetett! Ott megnézni egy este a sztárokat nekem is nagy álmom! Majd hátha egyszer valóra válik... Martina-t se gondoltam hogy egyszer láthatom élőben, mikor a 2000-es évek elején először hallottam énekelni! 
Nagyon jók a képek is!! Köszi Telecaster! Nem is tudtam, hogy a Radio WSM archiválja a Grand Ole Opry adásait! Felcsillantak a szemeim, meg is kerestem gyorsan a neten!
Megértelek, hogy órákig bírnál erről beszélni, én is mindenkit lefárasztottam mikor hazaértem.. sőt ez az érzés egyszerűen nem múlik!
Voltak a koncerten Grand Ole Oprys pólóban country fanok is, nagyon jó volt egyébként Anglia fővárosában cowboy kalapos, csizmás, Martina pólós emberkéket látni! Én is egy saját gyártmányú pólóban (barátnőmtől kaptam ajándékba mikor elindultam) képviseltem Martina-t! Meg is dícsérték, és megkérdezték hol vettem...
Fűves Sámán meg kell hogy mondjam, hogy Martina élőben is ugyanolyan gyönyörű ha nem szebb mint a képeken.. még női szemmel is! Na ne mondjam a srácokat amikor puszikat küldött nekik a koncert végén.. volt olvadás!!
Nekem egy mosoly jutott amikor integettem neki, hihetetlen közvetlen volt egyébként!
De jó lenne megint egy Shania koncertre elmenni... de látom már lesznek társaim ha megint sor kerülne egy koncertre! Írom a listát! Már csak egy új album kellene turnéval! Én megírtam hogy lesz Londonban koncert TDT! Mondjuk azt nem, hogy sikerült is rá jegyet venni! :)
Egyébként egy rajongónak sikerült John-nal beszédbe elegyedni és kérdezték egy újabb turnéról, John azt mondta, hogy Martina hihetetlenül jól érzi magát és azon vannak hogy 1-2 éven belül egy újabb UK/Ireland tour-ral visszatérnek! Szóval van még esély... :D