Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashville

Contemporary Country Music

Nashville
Ez az Aaron Tippin album tényleg nagyon pörög! Vennem kell egy kamiont! 😊

Ma nagyon nosztalgikus hangulatban vagyok, találtam is valakit, akit eddig még soha sem hallottam: Chris Ward a 90- es évekbõl! Hihetetlen hogy a country fénykora (nálam), hogy felbír pörgetni, komolyan mondom egészség és lelkiállapot tuningoló!
Ezt nézzétek meg, máris jobb hangulatotok lesz Chris Ward - When You Get To Be You
Nem hiszem, hogy van itt olyan countryrajongó, akit hidegen hagyott volna a klip…
Countryboy csak azt ne mondd, hogy megvan neked ez a lemez: Chris Ward - One Step Beyond (1996) még a CMT honlapján sem tesznek említést róla 😞
További szép napot mindenkinek!

TheDreamingTree
Szia... sajnos nem 😞 kicsit elnéztem az idõt...

viszont küldtem valamit privátban 😊

TheDreamingTree láttad Keith Urbant a Daytona elõtt?

2009. február 14-én, szombaton ismét MoHa Country a Civil Rádióban, déli 12 órakor.

(ismétlés: 2009. február 18-án, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Kenyon Lockry - Big Pig Shack

2. Pat Green - Country Star

3. Rascal Flatts - Here Comes Goodbye

4. John Rich - Shuttin' Detroit Down

5. Joey + Rory - Free Bird

6. Darren Kozelsky - Good Day To Get Gone

7. Blake Shelton - I'll Just Hold On

8. Laura Latham - Girls Like Fast Cars Too

9. Randy Owen & Megan Mullins - Holding Everything

10. Jamey Johnson - High Cost Of Living

11. Randy Houser - Boots On

12. Shawna Russell - Should've Born With Wheel

13. David Nail - Red Light

14. Eric Church - Love Your Love The Most

15. Wynonna Judd - Sing

16. Billy Ray Cyrus - Back To Tennessee

Jó szórakozást!

kirus
Sziasztok,
Aaron Tipppin-tõl van egy tool box CD-m, azt szeretem! Még nem volt idõm meghallgatni az új CD-t, de hamarosan belefogok!
Keith Urban CD-t már most mondhatom, hogy megveszem, pedig meg sem hallgattam 😊

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Keith Urban új albuma, a Defying Gravity március 31-én fog megjelenni!

Találtam egy Thinking video-t, bár leginkább filmbejátszások vannak, néha azért mutatják Eaglesmith kezét-gitárját.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan van pengetve, nagyon örülnék neki.
http://www.spike.com/video/fred-eaglesmith/2833558#

Füves Sámán
Hát mi pedig majd jól nem hallgatjuk meg a Kid Rockot....<#nevetes1>
nekem sosem tetszett.

elgreco
Én is valami hasonlóra gondoltam, ami tuti, hogy a dollár százezrek, milliók a mozgatórugói mindennek...

Molnibalage
Hej, de jó számai vannak neki! Kösz a tippet!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nagy country elõadók, mint pl. Aaron Tippin alább, kénytelenek független kiadókhoz szerzõdni (vagy megalapítani a sajátjukat), hogy azt játszhassák, amit õk szeretnének. Aaron új lemeze pl. a Nippit Records nevû kicsi, független kiadónál jelent meg, amit õ maga alapított 2006-ban. Ezt a lemezét egy major kiadó nem adta volna ki, mert nincs benne pénz, nem a fiatalokhoz szól és túlságosan is country - ami nem üzlet manapság.
A válasz egyszerû: a kiadók és producerek évek óta próbálják összemosni a countryt a pop-al (Taylor Swift), a rock-al (Kid Rock), a reggae-vel (lásd Kenny Chesney és a Wailers a legutóbbi CMA gálán...röhej)...azért hogy minél több pénzt zsebeljenek be, hiszen így több lemezt adnak el valamint így pl. a Kid Rock számot nemcsak a rock rádiók tudják lejátszani, hanem a country rádiók is, így aztán több hallgatóhoz jutnak el ezek a dalok. A lényeg hogy a country ne az legyen, az mi volt évtizedekig. Sajnos sok elõadó enged a kiadója "zsarolásának" és feladja a saját stílusát, csak azért, hogy ne mondjanak fel neki, így aztán azt játszák, amit a kiadó megkövetel tõlük. Murder on Music Row...

elgreco
Árulja már el nekem valaki, hogy a Kid Rockot miért teszik állandóan be a country mûsorokba? Jó, hogy az All Summer Long címû dalába van egy kis Alabama betét de attól õ még nem country elõadó....

Holnap hajnalban (3 óra 5 perckor) Country Roads a 3Sat-on!

- Supergrass - We Still Need More
- Palmer Rissi - No Air
- Chesnutt Mark - She Was
- Shelton Blake - She Wouldn't Be Gone
- Dagmar Lay D. - Ich wür' es trotzdem wieder tun
- Eli Young Band - When It Rains
- Houser Randy - Anything Goes
- Evans Sara - Low
- LeDoux Chris - For Your Love
- Carpenter Mary Chapin - He Thinks He'll Keep Her
- Nitty Gritty Dirt Band - Cupid's Got A Gun
- Webb Chris - Shade Tree
- Lambert Miranda - More Like Her
- Walker Bradley - A Little Change
- Ricochet - Ease My Troubled Mind
- Stevens Ray - Gitarzan
- Loveless Patty - Crazy Arms
- Keith Toby - God Love Her
- Diffie Joe - Ships That Don't Come In
- Kid Rock - All Summer Long
- Kid Rock - INTERVIEW
- McEntire Reba - feat. Kenny Chesney / Every Other Weekend
- Sparks Tori - Rivers & Roads
- Rascal Flatts - Bob That Head

Tracklista:

1 East Bound and Down - 2:53
2 Truck Drivin' Man - 4:28
3 Drivin' My Life Away - 3:32
4 Six Days on the Road - 3:03
5 Chicken Truck - 3:22
6 The Ballad of Danger Dave and Double Trouble - 3:18
7 Prisoner of the Highway - 3:48
8 Girl on the Billboard - 2:44
9 Long White Line - 3:10
10 Movin' On - 3:19
11 White Knight - 4:20
12 Roll On - 3:40
13 Drivin' Fool - 3:19
14 Drill Here, Drill Now - 3:44

"In Overdrive is a solid, beautifully executed album that's a hell of a lot of fun"

allmusicguide

Ahhh, ennyi steel gitárt és ennyi jó számot régen hallottam egy csokorban!!!!!

Végre egy kib****tt jó country album!!!!

A country fenegyereke, Aaron Tippin visszatért, új lemezén összegyûjtötte az összes kamionos slágert valamint pár új szerzeményt is hallhatunk az országút poráról....nagyon pörgõs, 100% genuine country!!!! Ma kaptam kézhez és már kétszer meghallgattam, ami nálam elég ritka dolog....

2009. február 4-én (szerda)9 órakor: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0

Tartalom:

1. Jason Boland - The Party's Not Over

2, Jerry Audley - I Just Want To Hold You

3. Mark Chesnutt - Things To Do In Wichita

4. Carrie Underwood - I Told You So

5. Darryl Worley - Sounds Like Life To Me

6. Jason Allen & Deryl Dodd - Jenny Lee

7. Danielle Peck - Can't Behave

8. Justin Moore - Small Town USA

9. Micky & The Motorcars - Long Enough To Leave

10. Todd Fritsch - Texas Talkin'

11. Roger Creager - A Good Day For Sunsets

12. Trent Tomlinson - That's How It Still Oughta Be

13. Jim Van Fleet & The Reign - Living Florida Country

14. Holly Williams - Keep The Change

15. Honeybrowne - Put That Ring Back On Your Finger

16. Montgomery Gentry - One In Every Crowd

17. Whiskey Myers - Lonely East Texas Nights
Molnibalage
Aha. Mire te elküldted pont akkor szerztem meg máshonnan. De jó volt látni, hogy a kettõ egyzik. Tehát nem érdemes jobb minõsgért tovább keresnem. Ez elég nekem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kirus
Rád vonatkozott, közben már kaptam e-mail-t, hogy megkapom DVD-n. Szóval, azért nagyon-nagyon köszi!!!
Tényleg! Jó volt a patient heart?

Molnibalage
A második sor az rám vonatkozott volna? <#fejvakaras>

Akkor vegyem vagy ne vegyem?

kirus
Direkt vettünk egy francos DVD felvevõt az ilyen esetekre. Azért a francos HBO-t nem fogom elõfizetni. MolniB, drága vagy 😊
Pöpeeeeeeeeeeeec! Hehe, háhogyafenébene! Veled még amúgy is beszédem van, hogy most mipöcs legyen. Várjunk, vagy menjünk?
Amúgy, ha valakit érdekel, akkor a DOQ TV mûsorán, állandó ismétléssel megy Hank Williams életérõl egy dokumentumfilm, a Reflektor TV-n pedi Dolly Parton életérõl egy másik. A Dolly-t sikerült idáig felvenni.

Kirus, ha kell HD-ben prezentálom! 😊
Molnibalage
Megpróbálhatom felvenni és átkódolni, csak akkor figyelmeztess erre idõben. A minõség nem biztos, hogy az lesz amit elvársz tõle. TV-n elvileg jó lesz, de számítógépen 1280-as felbontásban már nem lesz nagyon tuti. A deinterlace-szel porblémák vannak számítógépen.

kirus
Igaz az angolul van... Kinél van HBO? Átvinném a DVD recorderünket 😊.. hehe

kirus
Pöpecnek megint igaza van. Cuki film, szép lovak, gyönyörû táj, kalapok meg csizmák. Nekünk mögvan.

Füves Sámán
A két utóbbi hírre egyszerre reagálva: eltelt egy lópár év....<#vigyor2>

(én kérek elnézést)

Ez az édes Carrie miket tud, nyilván sejti, hogy kedveljük ezért énekel nekünk....<#awink>

MrSpock
Eléggé megváltozott,tutira nemismertem volna meg,pedig a klippjeit láttam,meg egyebeket anno,nah persze eltelt jópár év!

Go Jeff Go!!!!

Most szombaton 2009. január 17-én: Moha Country a Civil Rádióban! FM 98.0 www.civilradio.hu

Ismétlés: 2009. január 21. (szerda) 9.00 órakor

Tartalom:

1. Trace Adkins - Marry For Money

2. Craig Morgan - God Must Really Love Me

3. Chuck Wicks - Man Of The House

4. Lady Antebellum - I Run To You

5. Steve Holy - Might Have Been

6. Derek Joseph - No Cool Way

7. Roy Martin - Love's Junkyard

8. Zac Brown Band - Whatever It Is

9. Kristy Lee Akers - Knocked Up

10. Colt Ford - No Trash In My Trailer

11. Keith Anderson - She Could've Been Mine

12. Eli Young Band - Always The Love Songs

13. George Ducas - Walk Through This World

14. Jeff Bates - One Thing

15. Rodney Hayden - Huntsville

16. Bellamy Brothers - Lord Help Me Be The Kind Of Man (My Dog Thinks I Am)

17. Rob Heath - She Can't Cry

Kedves kis film, semmi több...már 2 éve láttam, mikor új volt, csak azért néztem meg, mert Tim McGraw játszik benne, de emiatt felesleges megnézni. Inkább a szép környezet, amiben játszódik és a szép lovak...

Nashville
Filmajánló!

Katy azt reméli, hogy egyszer majd õ veszi át a családi ranch irányítását. Az apja viszont az idõsebb bátyjának, Howardnak szánja azt. A sikertelen vizsga után Katy hazatér a szünidõre, hogy szembenézzen apja rosszallásával. Megváltása egy fekete musztáng képében érkezik. A lány elhatározza, hogy befogja a vadlovat, hogy így bizonyítsa rátermettségét. Miközben a lovat próbálja betörni, a háta mögött Flickát eladják a rodeósoknak. Katy cowboynak adva ki magát benevez a versenyre, ám indulás helyett hazalovagolnak. Úton hazafelé egy pumával találkoznak.
Vetítés:
HBO
január 22. Csütörtök, 12:35
január 23. Péntek, 6:00
január 31. Szombat, 13:25

Minden country (Tim McGraw) és lóbarátnak ajánlott film!
Ha valakinek nem áll módjában megnézni az szól mailben, mert erre is tudok linkeket, csak azokat ide már nem teszem 😊

TheDreamingTree
<#szeret> 😊 Már a szülinapom sincs messze, arra is kérnék valamit tõle 😊

Nashville
Nem is tudtam eddig, hogy Attila nap alkalmából énekelt nekünk egyet Carrie<#worship>:

The 35th Annual People's Choice Awards
"I Know You Won't" 7 January 2009

http://rapidshare.com/files/180929311/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part1.rar
http://rapidshare.com/files/180932181/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part2.rar
http://rapidshare.com/files/180935248/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part3.rar
http://rapidshare.com/files/180938320/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part4.rar
http://rapidshare.com/files/180941667/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part5.rar
http://rapidshare.com/files/180942611/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part6.rar

Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 17067Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 515MB (540948484 bytes)
Duration: 04:22 min

2:46- nál van egy kis hanghiba, ott azért ne legyen 100%- os hangerõn! 😊

Nashville
...a kilókból is leadnia. <#szeret>

Nashville
Elég sokat változott azóta:
Mindy akkor:

Mindy most:

Ha jól tudom tavaly egy lemezt is ki akart adni, amin a régiek mellett 3 új szám is lett volna. Hogy mi lett belõle nem tudom, de meghallgattam azokat és éppen jó lenne a visszatéréshez. Remélem sikerül neki!

elgreco
Megkérdem az elkövetõket, hogy megoldható e, de szerintem igen.😊

Füves Sámán
Tényleg jó! Ha a jegyárról nem esne szó benne azt hiszem nyugodtan leadható lenne nálunk is. Nagy kérés kivenni belõle, mert akkor minden keddi mûsorban mehetne nálam is?!?

elgreco
Country & Linedance Fesztivál reklámja!
Hallgassátok meg, szerint nagyon jó lett! Köszönjük Kirusnak és Atisnak😊

Country Roads a 3Sat-on!

2009. január 21. 11:30-kor, ismétlés: 2009.január 22. 2.35-kor

- Pickler Kellie - Don't You Know You're Beautiful
- Emerick Scotty - The Watch
- PovertyNeck Hillbillies - Mr. Right Now
- Newfield Heidi - Johnny & June
- Stevens Ray - The Streak
- Brooks & Dunn - Put A Girl In It
- Worley Darryl - I Miss My Friend
- Carter Carlene - Somethin' Already Gone
- Church Eric - Lightning
- Murphy Tim - Bottom Of The Fifth
- Underwood Carrie - Just A Dream
- Keith Toby - Wish I Didn't Know Now
- Gibson/Miller Band - Mamas Don't Let Your Babies Grow
- Krauss Alison - New Fool
- Travis Randy - Before You Kill Us All
- Hubbard Ray Wylie - Snake Farm
- Jones, Stephanie Urbina - I Am Home
- Daniels Charlie - Two Out Of Three
- Daniels Charlie - INTERVIEW
- Los Lonely Boys - Heaven
- Loveless Patty - The Trouble With The Truth
- Cyrus Billy Ray - Somebody Said A Prayer
- Sharp Kevin - You Are The Reason Why
- The Mavericks - Cold Cold Heart (Live)

MrSpock
Mindy McCready-t én is nagyon kedveltem,bár szegény leányzó kicsit elcsúszott az életben,pedig szerintem hihetetlen jóhangja volt.Szerencsére a cd-je itt figyel a polcomon,és néha elõveszem,és a hangjától mindig libabõrös leszek.
Carrie Underwood-nak nagy jövõt jósoltam amint megláttam az American Idol-ban.És úgylátszik be is igazolódott.

Go Jeff Go!!!!

James Otto elsõ albuma, a Days of Our Lives már 4 éve ott van a polcomon. Sokszor hallgattam, jobban tetszik, mint a Sunset Man. Szeretem a hangját, egyedi és rögtön felismerhetõ. Az új album is megvan otthon, de nem fogott meg annyira, mint az elsõ.
Kedvenc slágerem tõle a bemutatkozó kislemeze 2002-bõl, a The Ball.

Új albumának elsõ kislemeze, A Just Got Started Lovin' You nagy meglepetésre elsõ tudott lenni tavaly év végén az amerikai country listán. A folytatás, a For You sajnos megbukott a maga 39-ik helyével. Kár érte, mert jó kis dal. A mai rádiók nem díjazzák a lassú, érzelmes dalokat, nem úgy, mint 10-15 évvel ezelõtt.

Füves Sámán
Nash! James Ottót és a hangját is kedvelem, csak nekem úgy tûnt mintha meg lett volna illetõdve a CMA fellépésen. Az ausztrál hölgy elsõre megnyerõ, köszi meghallgatom. A Texas Lightning énekesnõje is ausztrál ha jól emlékszem, a hang pedig ott is jó....a zenéjük pedig ízlés dolga német honban....<#bohoc>

Füves Sámán
Elgreco! Én viszont csinálnék egy telefonos interjút veled és leadnám, csak küldj egy telefonszámot. Ma lesz az élõ mûsorom, legközelebb pedig jó kis country háttérzenével megspékelve leadnám még valamikor.

Emil címem: [email protected]

elgreco
Ok! Szerintem meg fogom kérni a Kirit rá, hogy Atissal dobjanak össze egy jó kis programajánlót😊

Direkt reklám nem lehet, csak mint szimpla programajánló. Valami jó instrumentális zene kell és egy kellemes nõi hang (de persze lehet férfi is) aki rábeszél, max. 1 percben el kellene mondani mi lesz, hol lesz, stb.

elgreco
Köszi! Nem vagyok otthon a rádiózásban, mi a különbség a programajánló és a reklámspot között? Írjunk egy pár sort, megemlítve a fellépõ zenekarokat és linedance bemutatkozásokat ami felkeltheti az audiencia érdeklõdését??

Elgreco!

Természetesen meg fogom említeni, addig lesz még legalább 3 country mûsor. De még jobb lenne csinálni róla egy ajánlót, nem reklámspotra gondoltam, hanem egy szimpla programajánlóra, ezt még megengedi a Civil Rádió szabályzata.
Nashville
Igazad van, mostanában sokat csalódtunk country ügyben, de azért még ne temesd el! Én is szívesebben hozzányúlok a 90- es évekbeli albumjaimhoz, de azért vannak kellemes meglepetések mostanában is. Azért nem fognak akármit lenyomni a torkunkon!

Csak nem Ausztráliából kell megmutatni, hogy hogyan kell élvezetes country- t alkotni?
De! Igen! Egy fantasztikus ausztrál hölgyet szeretnék nektek bemutatni, akitõl rögtön 90- es évek végi feeling- em támadt. Eme csodálatos hang tulajdonosa:
Kirsty Lee Akers

Myspace
Homepage: music szekció

És egy kis retro: most éppen Martin Delray- t hallgatom és nagyon élvezem! Micsoda Linedance- t lehetne ropni a "One in a Row"- ra! 😊 Na ez az, ami most jól indította a napomat! Na és Kirsty.