5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • TheDreamingTree
    Azért vicces, hogy már most kezdődnek a karácsonyi kiadványok :)
    mondjuk nem mondanám, hogy teljes mértékben örülök, hogy beállnak a sorba, és ők is kijönnek ilyesmivel, de majd meglátjuk :)
  • countrygirl
    Még egy kis infó.. ma ilyen hírkereső napom van! :)
    A Sugarland-nek megjelenik az első karácsonyi albuma október 6-án, a címe: Gold and Green.
    Tracklist: (szerencsére nem mind klasszikus)
    1. City Of Silver Dreams
    2. Winter Wonderland
    3. Holly Jolly Christmas
    4. Coming Home
    5. Gold And Green
    6. Maybe Baby (New Year's Day)
    7. Nuttin' For Christmas
    8. Oh Come, Oh Come Emmanuel
    9. Little Wood Guitar
    10. Silent Night
  • countrygirl
    Az idei CMA jelöltek: (a díjátadás november 11-én lesz)

Entertainer of the Year
    Kenny Chesney
    Brad Paisley
    George Strait
    Taylor Swift
    Keith Urban

Female Vocalist
    Miranda Lambert
    Martina McBride
    Reba McEntire
    Taylor Swift
    Carrie Underwood

Male Vocalist
    Kenny Chesney
    Brad Paisley
    Darius Rucker
    George Strait
    Keith Urban

New Artist
    Randy Houser
    Jamey Johnson
    Jake Owen
    Darius Rucker
    Zac Brown Band

Vocal Group
    Eagles
    Lady Antebellum
    Little Big Town
    Rascal Flatts
    Zac Brown Band

Vocal Duo
    Big & Rich
    Brooks & Dunn
    Joey & Rory
    Montgomery Gentry
    Sugarland

Single of the Year
    (Award goes to artist and producer.)
    "Chicken Fried"
    Zac Brown Band
    Producer: Keith Stegall
    Atlantic Records

"I Run to You"
    Lady Antebellum
    Producers: Victoria Shaw and Paul Worley
    Capitol Records Nashville

"In Color"
    Jamey Johnson
    Producers: The Kent Hardly Playboys
    Mercury Nashville

"People Are Crazy"
    Billy Currington
    Producers: Carson Chamberlain and Billy Currington
    Mercury Nashville

"Then"
    Brad Paisley
    Producers: Frank Rogers and Chris DuBois
    Arista Nashville

Album of the Year
    (Award goes to artist and producer.)
    American Saturday Night
    Brad Paisley
    Producers: Frank Rogers and Chris DuBois
    Arista Nashville

Defying Gravity
    Keith Urban
    Producers: Dann Huff and Keith Urban
    Capitol Records Nashville

Fearless
    Taylor Swift
    Producers: Nathan Chapman and Taylor Swift
    Big Machine Records

Love on the Inside
    Sugarland
    Producers: Byron Gallimore, Kristian Bush and Jennifer Nettles
    Mercury Nashville

That Lonesome Song
    Jamey Johnson
    Producers: The Kent Hardly Playboys
    Mercury Nashville

Song of the Year
    (Award goes to songwriters.)
    "Chicken Fried"
    Songwriters: Zac Brown and Wyatt Durette

"I Told You So"
    Songwriter: Randy Travis

"In Color"
    Songwriters: Jamey Johnson, Lee Thomas Miller and James Otto

"People Are Crazy"
    Songwriters: Bobby Braddock and Troy Jones

"Then"
    Songwriters: Brad Paisley, Chris DuBois and Ashley Gorley

Musical Event
    (Award goes to each artist.)
    "Cowgirls Don't Cry"
    Brooks & Dunn featuring Reba McEntire
    Arista Nashville

"Down the Road"
    Kenny Chesney (with Mac McAnally)
    Blue Chair Records, BNA Records

"Everything But Quits"
    Lee Ann Womack (duet with George Strait)
    MCA Records

"I Told You So"
    Carrie Underwood featuring Randy Travis
    19 Recordings/Arista

"Old Enough"
    The Raconteurs featuring Ricky Skaggs and Ashley Monroe
    Third Man Records, Warner Bros. Records

"Start a Band"
    Brad Paisley (duet with Keith Urban)
    Arista Nashville

Music Video
    (Award goes to artist and director.)
    "Boots On"
    Randy Houser
    Director: Eric Welch

"Love Story"
    Taylor Swift
    Director: Trey Fanjoy

"People Are Crazy"
    Billy Currington
    Directors: The Brads

"Start a Band"
    Brad Paisley (duet with Keith Urban)
    Directors: Jim Shea

"Troubadour"
    George Strait
    Director: Trey Fanjoy

Musician of the Year
    Eddie Bayers -- drums
    Paul Franklin -- steel guitar
    Dann Huff -- guitar
    Brent Mason -- guitar
    Mac McAnally -- guitar
  • TheDreamingTree
    letöltve, megnézve :)
    hűűű, tényleg jó kis koncert volt... ennyi sztár egy estén, azért nem semmi. Nagyon jó, hogy ilyen közvetlenek a rajongókkal, és az egésznek van egy ilyen családias hangulata. Legalábbis ez jön át. De nem hinném, hogy nagyon messze járok :)
    Lehet, hogy inkább egy ilyenre kéne testületileg elmenni :D úgyhogy mindenki lottózzon rendületlenül :)
  • countrygirl
    Ha az OLCF-en lesz Martina, ki akar olyan messzire utazni, a testületi képviselet magától értetődő!!!
    Még nem láttam a Sugarland Live On The Inside c. műsort, még csak az albumot hallgattam, az egész jó!
  • countrygirl
    Augusztus 31-én az ABC leadta az idei CMA Music Festivalt! Lehet keresgélni... NAGGYON JÓ 2 órás műsor!

Fellépők: Trace Adkins, Jason Aldean, Dierks Bentley,Brooks & Dunn,
    Kenny Chesney, Julianne Hough, Jamey Johnson, Kid Rock, Lady Antebellum, Miranda Lambert,Martina McBride, Reba McEntire, Jake Owen, Brad Paisley, Kellie Pickler, John Rich, Darius Rucker,
    Sugarland, Taylor Swift, Zac Brown Band and The Judds.
  • Füves Sámán
    Kárpótlásul valami más. Ezt a dalt minden formában szeretem, még Elvistől is....
    Ha jól emlékszem a zeneszerző egy kanadai country énekes, kinek nevét Nychtalophia barátunk fejből mondaná. Régi de jó.

Itt
  • Füves Sámán
    Hát ja! :-) De az énekes nem rossz, szerintem. Tud róla valaki valamit?
  • TheDreamingTree
    ez dal nagyon beteg :))))) azért mondjuk inkább úgy, hogy country-paródia :)
  • Füves Sámán
    Amíg csend van én is ajánlok valamit, én eddig nem ismertem és ez is country. Ja és elnézést, előre is!
    Íme
  • TheDreamingTree
    Akkor jövőre megyünk erre az OLCF-re :) Testületileg :)

Amúgy ezt láttátok már: Sugarland - Live on the Inside ? Szerintem állat jó. Ugyan ez "még csak" a tévében leadott rövidített verzó, amit találtam (nem mondom hol :) ), de ez az 50 perc is szuper:) A látvány is, és ami számomra még fontosabb, a hang is tökéletes. Én koncertfelvételen ilyen szépen szóló hangszereket rég hallottam. Szóval bravó :)
  • Füves Sámán
    Szerintem jövőre az OLCF-en is itt lesz Martina...mintha Elgreco azt mondta volna....
  • King of Roads
    44?? azta! meglepődtem mert ha pesszimista lennék az azt jelentené h mindjárt 50 ami meg azt jelenti h rohan az idő kárpótlás h nem látszik rajta
  • TheDreamingTree
    a kép úgy tűnik eltűnt, de Shania volt rajta, becsszó :
  • TheDreamingTree
    És ha már szóbakerült, egyik kedvenc képemmel emlékeznék meg róla, hisz ma lett 44 éves :) boldog születésnapot innen is :)

• TheDreamingTree
    naná, hogy megyek, viccelsz? :) amúgy az új lemez még odébb van, sajnos...
    amúgy akkor csak elfelejtettem, hogy mondtad előtte is a Martina koncertet :)
  • TheDreamingTree
    az utóbbit picit jobban várom :)))
  • countryboy
    Ugyancsak októberben, 20-án:

• pipeppers
    Októberben:
  • countrygirl
    Köszi Nash! Még mindig nem teljesen tudom felfogni...
    Egyébként pár country koncert nyomait véltem felfedezni az IndigO2-nél ahol volt a koncert. Ez tényleg ilyen barátságos nagyságú terem, kb 2000-2500 fős, és ugyanolyan "páholyos" mint a Grand Ole Opry. Szóval remélem én is, hogy egyre több művész jön..ez a terem pl.teljesen alkalmas rá.
    http://www.theo2.co.uk/indigo2/venue-photographs.html
  • countrygirl
    Húú a Grand Ole Opry tényleg nagy durranás lehetett! Ott megnézni egy este a sztárokat nekem is nagy álmom! Majd hátha egyszer valóra válik... Martina-t se gondoltam hogy egyszer láthatom élőben, mikor a 2000-es évek elején először hallottam énekelni!
    Nagyon jók a képek is!! Köszi Telecaster! Nem is tudtam, hogy a Radio WSM archiválja a Grand Ole Opry adásait! Felcsillantak a szemeim, meg is kerestem gyorsan a neten!
    Megértelek, hogy órákig bírnál erről beszélni, én is mindenkit lefárasztottam mikor hazaértem.. sőt ez az érzés egyszerűen nem múlik!
    Voltak a koncerten Grand Ole Oprys pólóban country fanok is, nagyon jó volt egyébként Anglia fővárosában cowboy kalapos, csizmás, Martina pólós emberkéket látni! Én is egy saját gyártmányú pólóban (barátnőmtől kaptam ajándékba mikor elindultam) képviseltem Martina-t! Meg is dícsérték, és megkérdezték hol vettem...

Fűves Sámán meg kell hogy mondjam, hogy Martina élőben is ugyanolyan gyönyörű ha nem szebb mint a képeken.. még női szemmel is! Na ne mondjam a srácokat amikor puszikat küldött nekik a koncert végén.. volt olvadás!! Nekem egy mosoly jutott amikor integettem neki, hihetetlen közvetlen volt egyébként!

De jó lenne megint egy Shania koncertre elmenni... de látom már lesznek társaim ha megint sor kerülne egy koncertre! Írom a listát! Már csak egy új album kellene turnéval! Én megírtam hogy lesz Londonban koncert TDT! Mondjuk azt nem, hogy sikerült is rá jegyet venni! :)
    Egyébként egy rajongónak sikerült John-nal beszédbe elegyedni és kérdezték egy újabb turnéról, John azt mondta, hogy Martina hihetetlenül jól érzi magát és azon vannak hogy 1-2 éven belül egy újabb UK/Ireland tour-ral visszatérnek! Szóval van még esély... :D
  • TheDreamingTree
    Hűha :) Elmegy az ember nyaralni (Olaszorazág sem egy csúnya hely, de ez egy másik történet :) ), és közben micsoda dolgok derülnek itt ki :))

hirtelen nem is tudom, kire vagyok irígyebb... Telecasterre a nashville-i túrája miatt, vagy Countrygirl-re a koncert miatt :)
    Mondjuk mivel egy hasonló koncertben már volt részem Shania kapcsán, és azt legalább kábé tudom, milyen érzés, azt hiszem most Telecaster nyert :D

Ha esetleg mész valamikor a jövőben is, és lehet csatlakozni, kérlek szólj! :)
  • countryboy
    Telecaster, megértelek, amikor 1998 nyarán én jöttem vissza Nashville-ből, én is megállás nélkül csak meséltem :)

Voltam én is a Grand Ole Opry-ban (Ricky Skaggs koncert volt éppen) és a Country Music Hall of Fame-ben is (lenyűgőző volt).

Visszamennék bármikor, ha tehetném....
  • telecaster
    Countrygirl,én pontosan tudom, hogy mit éreztél, amikor kedvenced ott állt a színpadon előtted. Én ugyanezt éreztem, amikor több évtizedes aktív zenélés után először voltam Amerikában. Akkor csak Branson, Missourriban hallgattam countryt nagyobb mennyiségben, és nem tudtam betelni vele. A nagy durranás aztán tavaj nyáron volt, amikor kétszer is elmentem Nashville,TN-be.Ha valaki megkeres e-mailben, szívesen mesélek róla, de azt az érzést elmondani nem igazán lehet.Voltam egy kedd esti műsoron a Grand Ole Opryban, ahol a legnagyobbak lépnek fel. Hatalmas belső tér, 4100 ember van bent egyszerre. Minden garantáltan élőben megy, és profi minőségben.
    Az aznap esti menü:
    Jeannie Seely
    Luke Bryan
    Jesse McReynolds és a Visginia Boys
    Keith Anderson
    Jim Ed Brown
    Restless Heart
    Rodney Atkins
    Trace Adkins
    Mindez úgy 3 órán keresztül........azta, de jó volt!!!!
    Voltam a Country Music Hall of Fame and Museum-ban, de a legnagyobb hatást a Broadway street honky tonk-jai tették rám. Az összeset bejártam. Első este a bőség zavarával küszködtem. Állsz kint az utcán, és mindenhonnan hallod a jobbnál jobb, ismerős dallamokat, és nem tudsz választani.Ha egyszer voltál már ott, mindig vissza fogsz vágyni. Én már tervezem is a jövő nyarat...
    Itt van pár fotóm Nashvilleből, a képekhez írtam egy kis kommentárt.

Nashville,TN 2008
    Lehet, hogy egy kicsit hosszú voltam, bocs' de erről órákig tudnék mesélni.
  • Füves Sámán
    Countrygirl én is irigyellek és köszi a beszámolót! Nekem is bejön ez a Martina... így is -úgy is... .Jaj ezt nem én mondtam!
  • telecaster
    Feltettem néhány felvételemet a Myspace-re az utóbbi hónapok terméséből.Főleg kedvenceim: Alan Jackson, Luke Bryan, Josh Turner számait dolgoztam fel. Jó szórakozást!Dalok
  • countryboy
    ....és addig is nézzétek meg újra Martina 2007. szeptember 29-én Moline, Illinois-ban rögzített koncert DVD-jét!!!

A CD+DVD combo-t 4500 ft-ért vettem és nem bántam meg! Alap!

Disc 1 CD

1 Happy Girl 3:33
    2 Anyway 4:05
    3 Concrete Angel 4:18
    4 From the Ashes 4:47
    5 Whatever You Say 5:58
    6 This One's for the Girls 4:11
    7 Independence Day 3:36
    8 Hit Me with Your Best Shot 4:04

Disc 2 DVD

1 Anyway DVD
    2 When God-Fearin' Women Get the Blues DVD
    3 Wild Angels DVD
    4 My Baby Loves Me DVD
    5 Tryin' to Find a Reason DVD
    6 How I Feel DVD
    7 Happy Girl DVD
    8 (I Never Promised You A) Rose Garden DVD
    9 You Ain't Woman Enough DVD
    10 Help Me Make It Through the Night DVD
    11 Where Would You Be DVD
    12 Concrete Angel DVD
    13 For These Times DVD
    14 Medley: Love's the Only House/Blessed DVD
    15 This One's for the Girls DVD
    16 A Broken Wing DVD
    17 Independence Day DVD
    18 Don't Stop Believin' DVD
    19 Hit Me with Your Best Shot DVD
    20 Over the Rainbow DVD

• Nashville
    Köszi ezt a részletes és élvezetes élménybeszámolót! Sokan lettünk volna a helyedben az tuti! Hatalmas, egészséges irigységet érzek most, bevallom! :)
    Remélem elmeséli majd Nashville- ben az európai élményeket és sokan kedvet kapnak majd, hogy távolabb merészkedjenek a hazájuktól.
    Viva Martina!
  • countrygirl
  • countrygirl
    Sziasztok!
    Hát megérkeztem nagy utamról Londonból, gondoltam megosztom veletek...egy hihetetlen álmom vált valóra, láthattam MARTINA MCBRIDE-ot LIVE .. for the first time!
    Ez a művésznő maga a csoda, felejthetetlen élmény volt! A szeme, az arca annyira kifejező volt, hogy még most is előttem van... az 1. sorban álltunk! (állóhelyünk volt, úgyhogy kimentünk jó pár órával a kapunyitás előtt hogy jó helyünk legyen) Pár méterre állt tőlem, még most is hihetetlen!

Íme a koncert setlist-je (nem éppen hangkímélős az tuti!):
    When God-Fearin' Women Get the Blues
    Wild Angels
    My Baby Loves Me
    I Just Call You Mine
    Blessed
    Happy Girl
    Safe In The Arms Of Love
    Help Me Make It Through the Night (Kris Kristofferson song)- gyönyörű volt!!! szintén a Timeless-ről
    Rose Garden (Loretta Lynn, amit a Timeless-ben feldolgozott)
    Concrete Angel - majdnem elsírtam magam...
    How Far
    -Band Introductions
    Wrong Baby Wrong
    Ride
    You're Not Leaving Me
    Over The Rainbow
    Anyway
    Where Would You Be
    This One's For The Girls
    A Broken Wing (utána totális percekig tartó tapsvihar, tényleg őrületesen énekli)
    Independence Day ("szétrúgtuk a termet") :D
    -
    Summer Of '69 (Bryan Adams song)
    Hit Me With Your Best Shot (Pat Benatar song)

Martina olyan szinten hálás volt a közönségnek és úgy izgult "hogy ilyen messze a hazájától azt sem tudta hogy mire számítson, mit várjon.. és ez amit kapott őszintén minden elképzelését felülmúlta, THANK YOU!, és hogy higyjük el hogy long-long, very long time álmodozik egy európai turnéről. Megígérte hogy nem kell újabb 15 évet várni a következő koncertre! :) If you here.. mutat felénk, I'm here! :)))" és mutat a színpadra! Na ne mondjam mekkora tapsvihart kapott...

A hatalmas siker, az örök "klasszikus" Independence Day
    és egy kis emlékösszeállítás:
    Martina In London

Egyébként egyszer sem öltözött át és csak pár pohár vizet ivott meg a majdnem 2 órás koncert alatt. De talán éppen a maga egyszerűségében volt olyan magávalragadó....
    Na mostmár lelövöm magam (bár órákig bírnám mesélni)... szóval ha valaki esetleg kíváncsi más részletre is (még ezeken kívül :) írjon nyugodtan privit és válaszolok. Ha valakit fárasztottam, hát sorry...
    Martinasan búcsúzom: Thank You, Good Night and God Bless!
  • Füves Sámán
    No ez igaz! A magam fél tucatnyi eredeti country lemezeit hallgatom a legszívesebben! (és ha minden igaz a jövőheti "legújjabb" büszkeségem a Notting Hillbillies lesz.Máris optimista gerilla lettem! )
  • countryboy
    Egy kis segítség a gyűjtőknek:

Az USA-ban jelenleg forgalomban lévő country CD-k listája - 11398 db album(legnépszerűbbektől a legkevésbé eladhatókig felsorolva - ami ADD TO CART-os, az van raktáron):

COUNTRY CD BESTSELLERS
  • countryboy
    Egyszer majd csak ez is megoldódik és mindent láthatunk, amit csak akarunk...a fene se hitte volna pl. 10 évvel ezelőtt, hogy 2009-re a 90-es évek össze country lemeze meglesz eredeti gyári kiadásban, de hála az internetnek manapság már olyan olcsón lehet hozzájutni country lemezekhez, hogy ez senki előtt sem lehet akadály :)

Ugyanez lesz majd a videókkal is, remélhetőleg hamarosan...csak maradjunk optimista gerillák :)
  • Füves Sámán
    Üzlet politika szerint sem értem, mert csak volna némi vásárló erő nálunk is és azért legyünk őszinték ott mégiscsak pénznek hívják a legeflsőbb Istent.....

Köszi telecaster a linkeket megpróbálunk oda átszokni.... Kicsit olyan európai country "gerrilláknak" érzem magunkat.... :-)
  • telecaster
    ...így hát marad a Yahoo Music country video gyűjteménye, netán a "Y'allwire...":

http://new.music.yahoo.com/videos/7318640;_ylt=AnqiZbSC4Eu2i7Z3kOb0o0wptCUv

http://www.yallwire.com/musicvideos/country/new/20.html
  • pipeppers
    A YouTube-on is le vannak tiltva a normális videok. Ha meggebedek, sem értem, hogy miért büntetnek bennünket.
  • Füves Sámán
    Kedves country rajongók! A CMT-n most megint csak a tengeren túliak nézhetik a videókat, az európai "benszülöttek" pedig maximum koncert felvételt láthatnak? Azt hiszem mintha kissé zavarna ez engem.....
  • pipeppers
    Engem kifejezetten zavar Brad Presley kezébe az az elektromos gitár. Ugyanezen oknál fogva vannak problémáim Keith Urbannal is.
  • Füves Sámán
    Egy ilyen hangulatért szívesen elmennék a CMT gálára, amikor a "nagyok" együtt énekelnek Country boy
  • Füves Sámán
    Néztétek már "telecaster" azaz Joe's country oldalát? Szerintem jól nyomja!

Nem tudom Elgreco mikor jár erre, de érdekelne ki volt aza figura aki egymagában játszott az OLF-en. Nekem szimpi volt.