előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Countrygirl,én pontosan tudom, hogy mit éreztél, amikor kedvenced ott állt a színpadon előtted. Én ugyanezt éreztem, amikor több évtizedes aktív zenélés után először voltam Amerikában. Akkor csak Branson, Missourriban hallgattam countryt nagyobb mennyiségben, és nem tudtam betelni vele. A nagy durranás aztán tavaj nyáron volt, amikor kétszer is elmentem Nashville,TN-be.Ha valaki megkeres e-mailben, szívesen mesélek róla, de azt az érzést elmondani nem igazán lehet.Voltam egy kedd esti műsoron a Grand Ole Opryban, ahol a legnagyobbak lépnek fel. Hatalmas belső tér, 4100 ember van bent egyszerre. Minden garantáltan élőben megy, és profi minőségben.
Az aznap esti menü:
Jeannie Seely
Luke Bryan
Jesse McReynolds és a Visginia Boys
Keith Anderson
Jim Ed Brown
Restless Heart
Rodney Atkins
Trace Adkins
Mindez úgy 3 órán keresztül........azta, de jó volt!!!!
Voltam a Country Music Hall of Fame and Museum-ban, de a legnagyobb hatást a Broadway street honky tonk-jai tették rám. Az összeset bejártam. Első este a bőség zavarával küszködtem. Állsz kint az utcán, és mindenhonnan hallod a jobbnál jobb, ismerős dallamokat, és nem tudsz választani.Ha egyszer voltál már ott, mindig vissza fogsz vágyni. Én már tervezem is a jövő nyarat...
Itt van pár fotóm Nashvilleből, a képekhez írtam egy kis kommentárt.
Nashville,TN 2008
Lehet, hogy egy kicsit hosszú voltam, bocs' de erről órákig tudnék mesélni.