előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countrygirl
    Sziasztok!
    Hát megérkeztem nagy utamról Londonból, gondoltam megosztom veletek...egy hihetetlen álmom vált valóra, láthattam MARTINA MCBRIDE-ot LIVE .. for the first time!
    Ez a művésznő maga a csoda, felejthetetlen élmény volt! A szeme, az arca annyira kifejező volt, hogy még most is előttem van... az 1. sorban álltunk! (állóhelyünk volt, úgyhogy kimentünk jó pár órával a kapunyitás előtt hogy jó helyünk legyen) Pár méterre állt tőlem, még most is hihetetlen!

Íme a koncert setlist-je (nem éppen hangkímélős az tuti!):
    When God-Fearin' Women Get the Blues
    Wild Angels
    My Baby Loves Me
    I Just Call You Mine
    Blessed
    Happy Girl
    Safe In The Arms Of Love
    Help Me Make It Through the Night (Kris Kristofferson song)- gyönyörű volt!!! szintén a Timeless-ről
    Rose Garden (Loretta Lynn, amit a Timeless-ben feldolgozott)
    Concrete Angel - majdnem elsírtam magam...
    How Far
    -Band Introductions
    Wrong Baby Wrong
    Ride
    You're Not Leaving Me
    Over The Rainbow
    Anyway
    Where Would You Be
    This One's For The Girls
    A Broken Wing (utána totális percekig tartó tapsvihar, tényleg őrületesen énekli)
    Independence Day ("szétrúgtuk a termet") :D
    -
    Summer Of '69 (Bryan Adams song)
    Hit Me With Your Best Shot (Pat Benatar song)

Martina olyan szinten hálás volt a közönségnek és úgy izgult "hogy ilyen messze a hazájától azt sem tudta hogy mire számítson, mit várjon.. és ez amit kapott őszintén minden elképzelését felülmúlta, THANK YOU!, és hogy higyjük el hogy long-long, very long time álmodozik egy európai turnéről. Megígérte hogy nem kell újabb 15 évet várni a következő koncertre! :) If you here.. mutat felénk, I'm here! :)))" és mutat a színpadra! Na ne mondjam mekkora tapsvihart kapott...

A hatalmas siker, az örök "klasszikus" Independence Day
    és egy kis emlékösszeállítás:
    Martina In London

Egyébként egyszer sem öltözött át és csak pár pohár vizet ivott meg a majdnem 2 órás koncert alatt. De talán éppen a maga egyszerűségében volt olyan magávalragadó....
    Na mostmár lelövöm magam (bár órákig bírnám mesélni)... szóval ha valaki esetleg kíváncsi más részletre is (még ezeken kívül :) írjon nyugodtan privit és válaszolok. Ha valakit fárasztottam, hát sorry...
    Martinasan búcsúzom: Thank You, Good Night and God Bless!