előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
…és most egy ajánlás: Az üdülésre természetesen magammal vittem az MP3 lejátszómat, ami olyan nagy neveket tartalmazott, mint pl.:Toby Keith
, Jo Dee Messina és még sorolhatnám, de ami számomra is meglepő, akinek az albumát a nagyok között legalább 10-szer végighallgattam nem más, mint
Bocs az effektért, de ezt is ki kellett próbálnom!
Nagyon ígéretes énekes, tuti nagy jövője van, ha lehet ilyet mondani, egy 1 hónapja debütáló egy albumos előadóról!
Megjelent az USACD kínálatában is! (kösz a linket Ferik, én kerestem régebben a Country albumokat az üzletekben. Neked Countryboy, pedig graca az oldalszerkesztéshez! Tényleg nagyon megállja a helyét, de azért Katrina Elam lehengerlő albuma azért részletesebben villoghatna!

(gondolom, majd ha megrendeltem, akkor lesz jogos a két pont
)
Visszatérve Jason- ra, nagyon ajánlom nektek a saját nevével fémjelzett albumát, brutálisan jó!!! Próbaképp halgassátok meg a „Hicktown”, „Amarillo Sky”, „Why?”, „Lonesome USA” track- eket.
Kezdjétek mindjárt a honlapjával: Jason Aldean , ahol a nagyszerű „Hicktown” számot is meghallgathatjátok szupi minőségben (a westerncsizmája orránál lévő linkre kell kattintani). Megszereztem éjszaka a klipet is és nagyon nyerő!!!
Remélem, beindul közlési vágyatok az Aldean fiúval kapcsolatban az ajánlás tapasztalása után!
Hogy ezek a mai fiatalok milyen tehetségesek… a „nagyöregek” igazán büszkék lehetnek az utánpótlásra!!!

Ui.:A country.lap.hu- n nem is látom, megyek és ajánlom Tasy- nak.