előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Most már kezdem érteni, hogy mit éreztél az alatt mikor ezt írtad: "a country 2008-ban számomra meghalt".
Én is elég sz@rul élem meg a nagy változást, főleg mióta ezt a rádiót hallgatom a Winamp- ban: 181.FM - 90's Country Komolyan mondom még egy rossz számot sem hallottam ott! ...Te meg végignézel a híres polcodon, amik roskadásig tele vannak 90- es évekkel, de legalább van mihez nyúlnod. Azt hiszem, ebben az évben komolyabban ráállok majd a hőskorszakra! Még átnézem, hogy milyen albumok hiányoznak. Biztos rengeteg, főleg az olyan előadóktól, akiket még csak most ismertem mióta ezt a rádiót hallgatom, vagy hallottam már, csak valahogy „feledésbe merültek”. Most éppen Radney Foster énekel, azannya de jó: Just Call Me Lonesome!
Kösz az ajánlásokat, ezt az Orrall & Wright nagyon tuti, a Midsouth- ot nem ismertem, Lisa Brokop- tól van videóm VHS- en a CMT- ről, nekem is bejön a hangja, de ez a Beautiful Tragedy album nem jó, látszik, hogy ez már nem az a country. Amúgy a 90- es évekből származó albumokhoz milyen árakon lehet hozzájutni nálad?