5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Ez nem lehet! A múltkor, amikor Clay Davidson videót kerestem, Te éppen akkor írtad, hogy Ő a szíved csücske. Eddig nem volt időm teljesen átnézni countryboy oldalát, néha-néha benézek és jegyzetelek, többek között (kiemelten!!!) Shelly Fairchild is ki volt nézve. Ennyire egy hullámhosszon volnánk? Azt hittem, hogy neked már megvan. A kocsidban nem az szólt az "őskorban" 2005- ben, amikor közlekedési szabályt hágtál miattam? Természetesen a tiéd, nem fogok rád licitálni, hamarabb szóltál.

Tessék csak izgatni az ember fantáziáját a mai nappal kapcsolatban! Ti majd jól szórakoztok, én meg majd keresek pénzt kenyérre, a francba ezt az éjszakázást! :(
    Azért számítok egy jó kis beszámolóra, vagy videóra mindenképpen. Várom az élmények kommentálását! Jó szórakozást nektek!
  • kirus
    Adok én Nektek hajat! Könyörögtök majd, hogy ne tépjem tovább
    Nash, megveszem a Shelly Fairchild albumot. Hejjjjjjj de rég volt az a találkozó!
  • Füves Sámán
  • elgreco
    Na de utána:))))))lesz ereszd el a hajam:)
  • kirus
    Mipöcs? Nem arról volt szó, hogy 7körül? Hm...
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
    Greco, addig nem piálhatsz! Király!
  • countryboy
    Március 4-én Country Roads a 3Sat-on, délelőtt 11.30-kor!

A tartalom:

- Mark Wills - The Things We Forget
    - Minnie Driver - Beloved
    - Keni Thomas - Shreveport 2 L.A.
    - Rick Trevino - In My Dreams
    - Shania Twain - When You Kiss Me
    - Randy Rogers Band - In My Arms Instead
    - Freddy Lovvorn - Town Of Fewer People
    - Suzy Bogguss - INTERVIEW
    - Suzy Bogguss - You Wouldn't Say That To A Stran.
    - David Frizell & Friends - This Is Our Time
    - Marcel - I Love This Song
    - Michelle Wright - Save In The Arms Of Love
    - Paul Brandt - My Heart Has A History
    - Clint Black (with Wynonna) - A Bad Goodbye
    - Dan Tyminski - Wheels
    - Taylor Swift - Love Story
    - Toby Keith - CourtesyOf The Red, White & Blue
    - Single Tree - Is It Really Over Now
    - Jimmy Baldwin - My Lone Star
    - Julianne Hough - My Hallelujah Song
    - Cledus T. Judd - Breath
    - Ron Williams - I'm Tired Of Being Something
    - Lee Ann Womack - Last Call
    - Kenny Chesney - Everybody Wants To Go To Heaven

• countryboy
    még jó, hogy szóba hoztam a kezdést :)
  • elgreco
    Kiri szívem, mi 20.35 kor kezdünk ha nincs csúszás:))) Valamit nagyon félrenéztél;)
  • Molnibalage
    Én rábízom magam, de ez mit jelent pontosan?
  • kirus
    Mi 7körül kezdünk, utána megyek haza megfürdetem, lefektetem Patrikot, és azután vissza a buliba. Akkor utána talizunk.
  • Füves Sámán
    Countryboy elvileg írtam egy üzit neked....
  • countryboy
    Bakker Kiruska, tegnap derült ki, én sem örültem neki! Barátnőm öccsének lesz a szalagavatója, nem tehetjük meg, hogy nem megyünk el. Remélem hamar végetér, de ha tényleg lemaradok rólad, akkor szomorú leszek :(
  • kirus
    Wazz Pöpec! Nem látsz éngemet föllépnyi! Nem teheted!
    Naná, hogy szerecc annyira. Nekem is kéne vmi, mindjárt írok mailt.
    Pussssssssssz
  • countryboy
    Hát, ha szerecc annyira...akkor akarom!!! :)

Sajnos közbejött egy szalagavató a város másik végében este 6-kor (családi esemény, részvétel kötelező), de ha az végetér, irány a Tungsram csarnok!
  • kirus
    De béna vagyok :)! Szombaton találkozunk. Akarod a koncertet?
  • kirus
    Pöpec! Segíts már Molnibalage-nak! :)
    Nyugodtan countryboy-ra bízhatod magad.

Pöpecke, ismerhetnél már annyira, hogy nyugodtan megnézhetted volna a DVD-t....stb. Pár nap már nem számított volna. Amúgy jó kis bandája van megint Keith-nek. Van egy eszement Cure hasonmás mandolinosa. Keith vagy annyit piált, hogy meghízott, vagy annyira hiányzik neki a narkó, hogy zabál helyette....vagy Nikólkidmen jól főz. A lényeg, hogy Mr. Urban megemberesedett. Színvonalas, igényes koncert, a countryhoz ugyan már nem sok köze volt, de én imádom.
  • countryboy
    Aaron Tippin-től jelenleg a következő lemezek vannak forgalomban az USA-ban:

In Overdrive (2009)

Stars & Stripes (2002)

RCA Country Legends (2002)

Ultimate Aaron Tippin (2004)

Greatest Hits...And Then Some (1997)

Tool Box (1995)

Call Of The Wild (1993)

You've Got To Stand For Something (1991)

• Molnibalage
    Hol? Mert én vennék tőle albumot, de csak ezért egyelőre nem csináltatnék dombornyomott kártyát. A szállítás többe kerülne, mint maga a CD..
  • countryboy
    Kirus, azért a Keith Urban DVD-ért irigyellek. Szívesen megnézném azt a koncertet :)
  • kirus
    Itthon is árulnak Tőle, meg bárkitől, csak a megfelelő helyen kell keresni. Méghozzá Pöpecnél. Szép kis gyűjteményünk van már itthon, mástól nem rendelnék.
  • countryboy
    Aaron Tippin CD-k Magyarországon a boltokban? Az lenne a kész csoda!!! :)
  • Molnibalage
    Régebbi számokat meghallgata a youtub-on rájöttem, hogy kéne tőle CD. Itthon hol árulnak tőle bármit?
  • Nashville
    Countryboy! Privátban kellene a mail címed, nem akarom, hogy a kinézett albumokat elhappolják előlem. Többet is szeretnék rendelni, ez a Lee Roy Parnell csúcs!
  • Nashville
    Nekem is szokatlan volt egy-két szám első hallásra Dierks- től, de minél többször hallgattam annál jobban célba ért.

A Thrasher Shiver érdekelne mindenképpen, nem gond 2k- ért sem, majd szólj, hogy mennyi lesz végül. Lee Roy Parnell - We All Get Lucky Sometimes albummal is szemezgettem, de nézelődök még. Kitart még egy ideig, míg összevetem a kínálatot az én kollekciómmal.
  • Füves Sámán
    Úgy tűnik én megyek többed magammal a fsztiválra! Már várom! :-)
  • countryboy
    Thrasher Shiver = Neil Thrasher és Kelly Shiver. Egy albumos duó volt a 90-es évek közepén, a vokálharmóniáik nagyon ott voltak, igazi kortárs country-rock-ot nyomtak, egy kis honky tonk beütéssel. Két kislemezük került fel a listára: a Goin' Goin' Gone és a Closer.

Van rá esélyed Nash, 2000 ft-ért, olcsóbban nem lehet beszerezni, még barátok között sem!
  • countryboy
    Lám, a régi dolgokban egyetértünk, az újakkal kapcsolatban nem mindig: Dierks Bentley új albuma egy rakás töltelék zene, inkább rock, mint country, még az All Music Guide is Dierks legrosszabb lemezeként említi (mindössze 2 csillagot kapott az 5-ből). Összesen 2 dalt találtam rajta, ami tetszett, a végeredmény lehangoló volt.

DIERKS BENTLEY DISCOGRAPHY
  • Nashville
    Okés, ezeket nem lehet kihagyni, az már tuti! Azért beletelik egy kis időbe, míg átböngészem. Kerestem a Thrasher Shiver- t, de gondolom, hogy erre esélyem sincs:

Azért ez a daluk felejthetetlen, így 13 év múlva is: Goin' Goin' Gone Megvan a klipjük is, de elég tré minőségben.

Hamarosan veszek egy merevlemezes DVD felvevőt és bedigitalizálom a régi CMT- s VHS klipeket, azok lesznek aztán a frenetikus élmények...! Főleg, mikor sikerül a hangot is a helyére rakni (a Sony videóm egy kicsit eltolta az időzítést egy-két kazettánál, azt hittem frászt kapok, mikor újra végignéztem a CMT utolsó perceit és nem volt tökéletes) egy kicsit erősítek is majd rajta, lesz munkám vele, de élvezni fogom. Másból sem állok ki mostanában csak a retro...

Azért ne feledkezzünk meg egy idei albumról sem, hál' Istennek ebben nem csalódtam:
  • countryboy
    Hello,

A teszveszen most 209 db country cd-t árulok, a legtöbb 990 ft-os.

eladó country cd-k

Minden más egyebet a dollár magas árfolyama miatt nem lehet beszerezni 2000 ft alatt.

Üdv,

T.
  • Nashville
    Hát halljátok nem sokat találkoztam még elgreco- val, de nagyon hasonlít Chris Ward- hoz a lejjebb ajánlott klipben, a When You Get To Be You- t nézzétek! :)

Sajnos a munkarendem el lett b@sszintva és éjszakás leszek 28- án. Nem hiába, ez a nehéz gazdasági helyzet a mi cégünknél is bekavart, a múlt héten vettem csak észre, hogy számításom keresztülhúzva. :( De majd beszámoltok róla, hogy milyen volt, legközelebb hátha összejön.

Amúgy túl vagyunk a farsangon és nagyon jól sikerült a lányomék linedance tánca, még a két kedves tanár nénije is beszállt a buliba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó cowgirl- ök! :)
  • Nashville
    Most már kezdem érteni, hogy mit éreztél az alatt mikor ezt írtad: "a country 2008-ban számomra meghalt".
    Én is elég sz@rul élem meg a nagy változást, főleg mióta ezt a rádiót hallgatom a Winamp- ban: 181.FM - 90's Country Komolyan mondom még egy rossz számot sem hallottam ott! ...Te meg végignézel a híres polcodon, amik roskadásig tele vannak 90- es évekkel, de legalább van mihez nyúlnod. Azt hiszem, ebben az évben komolyabban ráállok majd a hőskorszakra! Még átnézem, hogy milyen albumok hiányoznak. Biztos rengeteg, főleg az olyan előadóktól, akiket még csak most ismertem mióta ezt a rádiót hallgatom, vagy hallottam már, csak valahogy „feledésbe merültek”. Most éppen Radney Foster énekel, azannya de jó: Just Call Me Lonesome!
    Kösz az ajánlásokat, ezt az Orrall & Wright nagyon tuti, a Midsouth- ot nem ismertem, Lisa Brokop- tól van videóm VHS- en a CMT- ről, nekem is bejön a hangja, de ez a Beautiful Tragedy album nem jó, látszik, hogy ez már nem az a country. Amúgy a 90- es évekből származó albumokhoz milyen árakon lehet hozzájutni nálad?
  • elgreco
    Már csak tíz nap van hátra a Linedance és Country fesztiválig. Aki biztosan ott akar lenni annak nem árt ha időben megveszi a jegyét rá.
    Jegyek után érdeklődhet: Williams Village honlapján
  • countryboy
    Várható CD megjelenések (már amihez van CD borító)

Billy Ray Cyrus: Back To Tennessee (március 31.)

Rodney Atkins - It's America (március 31.)

Taylor Swift - Fearless (International Version) (március 24.)

Eric Church - Carolina (március 24.)

John Rich - Son Of A Preacher Man (március 24.)

Martina McBride - Shine (március 24.)

Randy Travis - I Told You So: The Ultimate Hits (2CD) (március 17.)

Raul Malo - Lucky One (március 3.) - bár ez inkább jazz és swing

Jake Owen - Easy Does It (február 24.)

• countryboy
    2009 Country koncertek Németországban, február-július

28.02.2009 Billy Yates Four Corners Music Hall - Untermeitingen

03.03.2009 Rosanne Cash - Kulturkirche Köln

05.03.2009 Rosanne Cash - Passionskirche Berlin

13.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall Untermeitingen

14.03.2009 Tracy Byrd (Ausverkauft) Four Corners Music Hall - Untermeitingen

24.03.2009 Lyle Lovett - Liederhalle Mozartsaal Stuttgart

25.03.2009 Lyle Lovett - Passionskirche Berlin

26.03.2009 Lyle Lovett Kampnagel Hamburg K6 Hamburg

29.03.2009 Lyle Lovett - Theater am Tanzbrunnen Köln

25.05.2009 Lynyrd Skynyrd - Palladium Köln Köln

02.06.2009 Lynyrd Skynyrd - Freilichtbühne Killesberg Stuttgart

07.06.2009 The Eagles O2 World - Berlin

15.06.2009 The Eagles Olympiahalle - München

17.06.2009 The Eagles Lanxess Arena - Köln

01.07.2009 Lonestar Four Corners Music Hall - Untermeitingen

16.07.2009 The Eagles Color Line Arena - Hamburg

• countryboy
    és egy nagy kedvencem, Kanadából

Lisa Brokop - When You Get To Be You, 1999

• countryboy
    alapalbum, 1994-ből

• countryboy

Midsouth, 1996

What It Takes, 1994

Ezek is mind megvannak otthon :)
  • countryboy
    Amúgy később a When You Get To Be You-t Lisa Brokop vitte sikerre Kanadában, a Fall Reaching-t pedig feldolgozta a Midsouth (nagyon jó kis country banda volt!!!), amúgy eredetileg Orrall & Wright nóta volt, 1994-ben, szép mondanivalóval.
  • countryboy
    Miért ne lenne meg? Chris Ward-ot már 1996-ban ismertem, mert az osztrák Blue Danube Radio gyakran játszotta, de a szlovén Radio Maribor International-t is tudtam fogni otthon, ott hallottam először pl. a When You Get To You-t (fel is vettem kazettára, a mai napig megvan, mono, mert sistergett és susogott volna sztereóban, de akkoriban ez is nagy szám volt - legalább megvolt valahogy és tudtam hallgatni - hejj, a hőskorszak!
  • Nashville
    Gorgeous! Chris Ward - Falling Reaching