Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taylor Swift-et eddig nem ismertem, de a díjátadókor elhatároztam, hogy keresgélek egy kicsit.

Nashville
Gondolom, mindenki CMA Awards lázban ég, de ha már lecsillapodtatok, akkor innen a CMA Music Festival (2008) adását is letölthetitek:
http://www.sumotorrent.com/en/details/2008259/2008.CMA.Music.Festival.720X480.NTSC.avi.html
Garantált élmény, igazi Nashville feeling. Itt még Taylor Swift sem olyan borzasztó, mint a díjátadón!

Egyébként az ez évi díjátadó összességében véve a legjobb volt, amit eddig láttam! A 21 fellépõbõl 18 baromira tetszett és az a hangulat, amit Brad és Carrie teremtett, mint házigazda! Csúcs volt!
Az egész egy igazán profi szervezés volt, remélem ez a jövõre nézve csak fokozódni fog!
A díjazottakat nem akarom annyira kritizálni, de hol maradnak az olyan elõadók elismerése, mint pl. Mark Wills, Blake Shelton, Craig Morgan, vagy hol van Travis Tritt?
Bírom Chesney hangját, de a 2008- as albuma (és az elõzõ is) annyira unalmas volt...
Fene se tudja mi az ilyen díjátadók mozgatórugója...
Mindegy, olyan sohasem lesz, hogy mindenkinek jó legyen. Ez a világ már csak ilyen, de azt hiszem az elõadók akiket említettem, mások fantáziájában is megfordult esélyesként.

Contemporary Country Music

elgreco
Nero Showtime-al tökéletesen mûxik nálam miután átneveztem .mpg-re.

Közben egy kis mûsorajánlat:

Mint mindig, a legfrissebbek Nashvillebõl és Kanadából...

Most szombaton 2008. december 6-án 12.00 órakor MoHa Country a Civil Rádióban!

Hallgasd élõben: www.civilradio.hu

(Ismétlés: 2007. december 10. (szerda) 9.00 órakor)

Tartalom:

1. Jaybee Bixby - Boys In The Band

2. George Canyon - Just Like You

3. Doc Walker - One Last Sundown

4. Jessica Andrews - Everything

5. Chuck Wicks - What If You Say

6. Jason Michael Carroll - Where I'm From

7. Martina McBride - Ride

8. Little Big Town - Good Lord Willing

9. Josh Gracin - Telluride

10. Taylor Swift - White Horse

11. Mark Chesnutt - Things To Do In Wichita

12. Sammy Kershaw - Real People

13. Point of Grace - I Wish

14. Richie McDonald - How Do I Just Stop

15. Kevin Fowler - Cheaper To Keep Her

16. Western Underground - Good Ol' Days To Come
Nashville
Azért, mert mikor ránéztem a fórumra olyan warezos szaga volt 😊, így szimpatikusabbnak tûnt. Jó, akkor ezentúl kitakarom a linkeket de, ha valakit zavar akkor szóljon és megint spoiler- ezek.
TDT próbáld meg Nero ShowTime- al lejátszani, úgy is jónak kell lennie. Vistán még nem próbáltam, amúgy milyen monitorod van, gondolom tudja ezt a felbontást.
Elgreco Te már le tudod játszani?

TheDreamingTree
Te Nash, egyébként miért vannak láthatatlan betûkkel beírva a linkek? 😊
Tök nehéz kijelölni õket 😄
Amúgy ez a második Carrie klip is nagyon szép.
A Sugarland-dal meg én is szenvedek... a KM elindítja, de zajos, zavaros, és szaggatott a hang. Tudnám, miért nem lehet mindent DivX-ben rögzíteni... 😊 Lehet, hogy az a baj, hogy Vista alatt használom?

elgreco: "jó" neked, nálam hibaüzenet se volt, csak a nagy fekete semmi...aztán ebbõl próbáljon az ember okos lenni 😊

Nashville
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-v2-9-3-1431-magyar--QY12.html

Nashville
Szívesen mindenkinek!

Van két lehetõség:
1. Átnevezed a .ts fájlt .mpg- re. Így még nem próbáltam asztali DVD készüléken lejátszani, de a gépen megy akár Windows Media Player- el is csak nem tudsz "beletekerni". Azért nem árt megjegyezni, hogy melyik fájlt nevezted így át, hogy késõbb, ha szükséges át tudd konvertálni .ts- rõl
2. Az egyik legjobb szinte mindent lejátszó (99%- ban) progival próbálkozz: KMPlayer, de a Nero ShowTime- al is megy.

elgreco
a .out-ot töröltem a végérõl, maradt a .ts file és nem megy😞

elgreco
Milyen lejátszóval tudom megnézni? A legújabb VLC media playerrel is csak egy hibaüzenetet kapok...??

TheDreamingTree
<#worship><#taps> Lesz mit töltögetnem, kösziiii 😄

kirus
Wehhhhhhhehehe <#crazya>!
Amúgy nagyon köszi, tényleg jó minõség! Hála-hála!

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Nashville
TDT! Találtam egy videót a Sugarland- tól, remélem ezzel is megteszi. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Format : MPEG-2TS
Length : 466 MiB for 3mn 37s 391ms
Video #0 : MPEG-2 Video at 17 Mbps
Aspect : 1920 x 1080 () at 29.970 fps
Audio #0 : AC3 at 384 Kbps
Infos : 2 channels, 48 KHz

http://rapidshare.com/files/129280792/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00001.exe
http://rapidshare.com/files/129281417/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00002.gfs
http://rapidshare.com/files/129319729/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00003.gfs

A fájlok végén lévõ kiterjesztéseket töröld, és Total Commander-rel egyesítsd a fájlokat

Nashville
Szerelmetes? Még jó, hogy zölden elröhögöd magad, különben kapnál az uradtól! <#nevetes1>

kirus
<#love11>

Nashville
Hogyne mááááá! 😊 Úgy látom egyre többen tértek át a gmail- re.
Elküldtem neked is! Jó szórakozást!

kirus
Nemáááááááááá Apuci! És nekem?

elgreco
Elkészült egy ideglenes fesztivál honlap, január elején lesz véglegesítve reményeink szerint:Országos Linedance és Country Fesztivál honlapja

elgreco
Küld át nekem is a gorogcs69kukacgmailpontcom-ra. Köszi!

Nashville
Az által közvetített 2óra 11perc idõtartamú 42nd Annual CMA Awards (2008) feltöltve!
Pipeppers, TDT, Countrygirl!
A linkeket elküldtem email- ben!
Még a 3Sat- os (vágott verziós) mûsorkezdés elõtt! 😊

TheDreamingTree
Köszi... 😄
Eddig csak YouTube-on néztem meg, de így azért csak más lesz 😄

Abba viszont szinte belegondolni sem merek, hogy méretben mekkora lesz az egész mûsor 😊 De mindenképp kíváncsi leszek rá.
Elõre is köszönet a fáradozásért!

Nashville
Letöltési segédlet (saját tapasztalat):

Megaupload és Rapidshare: A nap nem minden szakaszában gyors. Általában délelõtt max. 13:00- ig vagy éjszaka érdemes tölteni. Használjátok az USD- t vagy a Cryptload- ot az ütemezett töltésekhez.

Data.hu: Ez az egyik leggyorsabb letöltési lehetõségünk (fix IP- seknek is). Itt is az említett idõpontokban érdemes próbálkozni. Ha szerencsétek van, akkor full sávszélességgel is tudtok tölteni. Innen tölthettek a Dataget- el vagy az USD- vel is.

Ezek az elmúlt két havi tapasztalataim, de bármikor változhat a felállás.

Hogy miért írtam le ezeket? Mert egy még nagyobb dobásom van folyamatban!
Azokat a linkeket egyelõre nem szeretném ide sem kirakni, így lehet feliratkozni a levelezõ listámra (privátban), melyen csak egyetlen felvétel lesz megtalálható. Ez egy ABC (nem 3Sat! 😊) televízió által közvetített mûsor méghozzá HDTV minõségében.
…és ez nem más, mint a

42nd Annual CMA Awards (2008)

Nashville
Bocs a duplikátumért! (bár Carrie- bõl sohasem elég!)
Egy kis ízelítõ az idei CMA- bõl!
TDT- nek 😊:
Miranda Lambert - 42nd CMA Awards

A linkeket és a video információkat ezentúl spoilerben fogom elhelyezni, hogy ne foglaljanak sok helyet.

http://rapidshare.com/files/163951409/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part1.rar
http://rapidshare.com/files/163955779/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part2.rar
http://rapidshare.com/files/163959958/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part3.rar
http://rapidshare.com/files/163963429/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part4.rar

Video: MPEG2 Video 1280x720 59.94fps 14284Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps
Size: 374MB (393177092 bytes)
Duration: 04:06 min

Ezek a HD videok egyelõre nem az én feltöltéseim, csak a linkeket osztom meg veletek.

Nashville
Itt a kép is:

Nashville
Szuper! Nekem is bejön ez a grayscale video stílus. Remélem nem gond, ha most egy színes következik. 😊 Sajnos a Sugarland nincs meg.

Carrie Underwood - "Don't Forget To Remember Me"

http://www.megaupload.com/?d=LFVMY0MR

Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 32000Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 459MB (482037764 bytes)
Duration: 03:38 min

TheDreamingTree
Nash, ez nagy 5let volt 😊 Köszi! Márcsak egy hozzávaló tévét kéne szereznem, de attól még így is sokkal jobb. Ez videó nagyon szép. És nem csak Carrie miatt 😊 Ez a grayscale (B&W ha így jobban tetszik 😊 ) megoldás gyönyörû.
Véletlenül nincs meg a Sugarland Already Gone-ja? 😊 Olyan szép színei vannak annak a klipnek is.

A CMT-nek én is örülök 😊

elgreco
Nálam is mûködik a dolog😊))) Ha tudotk valami programot amivel videókat lehet menteni a CMT oldalról azt osszátok meg velem is😊)

Nashville
Countryboy, lehet valami codec problémád lehet. Kirus neked melyik klip nem ment, megnézném.

Rábuktam a HD videókra, tessék itt egy gyöngyszem:
Carrie Underwood - Wasted

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=3NEG3LR3

Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 32000Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 465MB (487651332 bytes)
Duration: 03:42 min

kirus
Most néztünk videokat... de nem mindegyik megy. Glen Campbell nagyon tetszett. Állat az öreg!

Hihetetlen volt látni Josh Turnert és Randy Travist együtt. Igazán szeretem Turner hangját, de amint megszólalt Travis, kitörölte hangjátnak az emlékét a fülembõl. Elképesztõ pacák.

Nálam is mennek 😊)

Akkor te szerencsés vagy, Nash...nálam egyik böngészõn sem indulnak el a videók...csak sötét ablak van, semmi más, nem is kezdi el tölteni õket.

joeperry
Nagyon kellemes lett Kevin Costner-ék lemeze, ajánlom mindenkinek. Stílusában nekem inkább soft rock, mint country, a Tom Petty vagy John Mellencamp rajongók imádni fogják.

http://joeperry.blog.hu/

Nashville
Hali!

Mindig tervezgettem, hogy írok egy kis összefoglalót errõl az évrõl, mivel már nem várható új album (ha nem tévedek). Nem is tudom ki kíváncsi az én „zeneesztétáskodásomra”. Countryboy részérõl történt egy termetes ajánlás igazi átütõ erejû albumok vannak benne.
Pl.:
Joey + Rory - The Life Of A Song
Blake Shelton - Startin' Fires
Mark Wills - Familiar Stranger
Randy Houser - Anything Goes
Trace Adkins – X
Az elõttük lévõ idõrõl is lenne mit írni, ha bírnánk szusszal. Az egyiket feltétlenül kiemelném:
Ray Scott – Crazy Like Me. Fergeteges! Nem tudom, hogy a CMT hol vesztette el a fonalat, de még ott sem említik! Egyébként én is azt hittem 2005- ben, hogy jól megmutatta, hogy így is lehet, majd szépen eltûnik, de szerencsére nem így történt!
Másik meghatározó 2008- as elõadó és album:
James Otto - Sunset Man. Kihagyhatatlan!

Kösz Countrygirl, hogy gondoskodtál infóról a CMA- vel kapcsolatban, és a Letterman show- ra is felhívtad figyelmünket. Igaz lemaradtam róluk, de mikor is ismétlik ezeket az AXN- en? Taylor Swift- et még talán meg tudnám nézni. Néztem az AXN blog- ján a vendéglistát, de abból nem derül ki, hogy hányadik rész.
Kíváncsian várom a fejleményeket az Elsõ Országos Linedance és Country fesztiválról is!
Úgy látom Tracy Byrd Untermeitingen- i koncertjére a jegyek elfogytak. Valakinek sikerült szerezni?

A videó feltöltésekrõl sem feledkeztem meg, csak idõhiányban vagyok.
Ja és ki ne hagyjam, ha sikerül megszereznem az idei CMA- t akkor rippelem avi-ba és feltölthetem mint a múltkor, persze ha továbbra is van rá igény.

James Otto - Just Got Started Lovin' You klipjével zárom soraimat!

IGEN, IGEN A CMT- N ÚJRA NÉZHETÕEK A KLIPEK!!!

Reklámok nélkül és nem csak Internet Explorer- el!

kirus
Kislányokkal kapcsolatban elég kritikus vagyok, de megpróbálom elkapni! Köszi!

kirus
De szép is volna, ha Kirus ezekbe belepofázhatna <#hehe>

Na legalább látta valaki! <#smile> Egyébként ma meg Taylor Swift volt az AXN-en, csak kár hogy nem figyeltem, de akkor Te hátha látod majd az ismétlést ha érdekel!
Kirus: ezt vele beszéld meg (illetve a kiadójával!) Ejnye-bejnye Rounder Records! <#ejnye1>
kirus
Countrygirl! Épp most néztem meg az AXN-en Brad-et. Úgy tûnik hogy ez a pénteki mûsor ismétlése volt. A Play albumot reklámozta. 3gitár, 1hegedûs, 1steeles, dob, billentyû. Naná, hogy jó volt! Ahogy az album is az.

Pöpec! Alison Krauss DVD...minden baja csak annyi, hogy rövid. Ezt órákig tudtam volna nézni/hallgatni.

elgreco
Szombati Williams Village beli Buffalo Express bulinak a videója!
Mint említettem, õk is ott lesznek februárban a fesztiválon.

TheDreamingTree
Kár, hogy nálunk nincs 3Sat 😞 Megpróbáltam letölteni, de jól megvicceltem magamat: nem a CMA Awards-ot töltöttem le, hanem a GAC CMA Music Festival nevû koncertet.... 😊 Persze ezt sem sajnálom, csak nem erre készültem 😊

Füves Sámán
Hát én próbálkoztam néha...<#wow1>

Lehet, hogy a rosszul választott név az oka?<#szomoru1>

Pedig jó kis csapat, és hasznos dolgokat olvasgatok rajta.

Bocsánat... nem viasat3, hanem AXN-en volt. Õszintén szólva pár perccel kezdés után kapcsoltam oda, és már nem láttam. Nekem is akkor tûnt fel mikor megláttam a jóbarátokat...
Pedig e honlap szerint http://www.axn.hu/blog/ a vendégek közt kellett volna lennie...
kirus
Itt valami nem stimmel. A Jóbarátok csevegnek rajta 😞

December 3-án délelõtt 11-kor a 3Sat-on:

Country Roads: CMA Awards 2008

ismétlés: december 4, hajlani 2.30

elgreco
November 22-én szombaton 18.00 órától a szegedi Buffalo Express játszik a Williams Western Village-be. 1044 Budapest, Kisfaludy u. 16. ( IV. ker. Váci út és Megyeri út elágazás)

Belépõ: 2000Ft/fõ mely teljes egészében lefogyasztható!

Mindenkit szeretettel várunk

November 19-én 20.00-kor a Viasat3-on David Letterman show lesz, és a vendégek közt ott lesz Brad Paisley is. <#smile>
Hát ez szuper! na ezért a fesztiválért lehet hogy felutazok Budapestre, már most bevésem az idõpontot! <#wink>
Sok sikert a további szervezéshez!

Akit esetleg érdekel a november 12-én kiosztott CMA nyerteseinek a listája, az kattintson ide

Valamint Martina McBride új single-je is élõben a CMA-ról! Szerintem nagggyon jó lett!! <#taps> Bár én teljesen elfogult vagyok......
Martina McBride - Ride (CMA)

Meghallgattam Brad Paisley új albumát! Nekem hihetetlenül tetszik! Az instrumentális számok ugyanúgy mint a duettek! Igazi kedvencem a "Kentucky Jelly" és a "Cluster Plack", na és persze a "Start The Band" Keith Urban-nal. Hallgassátok meg, érdemes! <#nyes>
Új kedvencem pedig Crystal Shawanda: Dawn Of A New Day c. albuma! Annyira hasonlít a hangja és a hangzásvilág Jill Johnson-éra.. pl. a "My roots are showing".
elgreco
Õket fel sem írtam, hátha a Gábor jobb belátásra tér😊)))

kirus
Az semmi, én olyat is tudnék javasolni, akinek nem kéne ott lennie! <#hehe>