előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • TheDreamingTree
    Csak nem Miranda Lambert-re gondolsz? :)

Namost végre volt időm megnézni, és hát wow :) Először is mégegy köszönet Nash-nek, hogy ilyen szuper minőségben elérhetővét tette :)
    Jó, én elfogult vagyok Brad-dal és Carrie-vel is, de tényleg tök jól levezették ezt a műsort. Az első konferálás alatt, amikor Dolly-t felemlegették nyilvánvaló utalással a kebel-méretére... "...so, Good luck!" :) hát az ilyeneken mindíg kifekszem :)

Naszóval a zenéről is: szegény Taylor Swift (kiosonni a díátadóra, mert holnap matek-doga lesz...ez is nagy poén volt ), pedig jobb sorsra lenne érdemes. Dehát nincs hangja, ez van. Ellenben pl Carrie, Martina... na ők énekesek. És van bennük tűz. Ami talán még fontosabb is, mint a jó hang.
    Amin igazán meglepődtem, az a Sugarland volt, hogy a Love c. dalt választották. Nagyon jó kis hangulatos dal a lemezen, és a szövege is nagyon szép, de nem biztos, hogy egy CMA díjátadóra ezt kellett volna.

Azért Kirus, szerintem a Lady Antebellum egész jó. Másképp: vannak rosszabbak is :) Az Eagles-szel kapcsolatban viszont tökéletesen egyetértünk

És már megint a Rascal Flats... :D Pedig ha már egy LBT sem tud nyerni velük szemben, akkor mégis ki, ha már Best Vocal Group a kategória neve? :)

Elsőre ennyit.

Ja, és Nash, köszi az újabb videókat is, élmény ez a nagy felbontás :)