5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4760 Azért ne múljon el nap a napi betevő Miranda Lambert nélkül sem :)
http://www.megaupload.com/?d=N1UV880M
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 30001Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps
Size: 460MB (482886272 bytes)
Duration: 03:44 min
http://www.megaupload.com/pt/?d=SYJDR3GV
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 16001Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps
Size: 462MB (485003152 bytes)
Duration: 04:00 min -
#4759 Úgy látom, páran le tudtátok tölteni a 2008- as CMA Music Festival- t.
Azért nem semmi, ahogy a Sugarland bevonult! Még nem láttam ilyet, de szerintem nem is gyakori. Akinek a festival még nincs meg, az innen letöltheti a Sugarland- et.
Bevonulni is tudni kell :) :
http://data.hu/get/939501/2008.CMA.Music.Festival_-_Sugarland.avi
Csak 64 MB kedvcsinálónak.
Ehhez hasonlót Garth Brooks- tól láttam az 5 lemezes DVD kollekciómban. Ahogy belefeküdt a rajongók feltartott kezébe, ahogy adták kézből-kézbe... Frenetikus élmény volt látni!
Tetszik a weblapja is, nem egy sablonos gagyi oldal: Mr. Garth Brooks -
#4758 Na meg persze a fekete hajú Shelly Fairchild (hogy megváltozott)! :)
Hogy eltűnt a csaj!Hihetetlen, hogy ezek az eredeti stílusú, igazán tehetséges előadók jönnek-mennek!
-
#4757 Köszi leszedem, bár egy éccakába beletelik
A csajokat én is bírom, bár ha választani kellene lemezek közül akkor Blake Shelton,Wade Bowen, Randy Travis hamarabb szób kerül
Valaki egyszer ajánlotta Clay Davidsont.Most jutottam hozzá, tényleg jó!
ÉS hogy a csajokat se hagyjam ki Rhonda Vincent is izgalmas...- és nem is rhonda (bocs)
-
#4756 nem tudom mennyire mondok újdonságot, de az összes CMT klipp nézhető!
Randy Travis - Diggin' Up Bones -
#4755 Miranda és Carrie a tűrhető kategóriába tartoznak nálam. Ismersz, nálam a Gretchen féle csajok jönnek be -
pipeppers #4754 ÁÁÁÁÁ, köszi! :)) -
#4753 Mára "csak" ennyire futja:
Miranda Lambert - Bring Me Down
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 32000Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 516MB (541687812 bytes)
Duration: 04:09 min
http://rapidshare.com/files/157289846/MLBMDPMV-VM.part1.rar
http://rapidshare.com/files/157292240/MLBMDPMV-VM.part2.rar
http://rapidshare.com/files/157294629/MLBMDPMV-VM.part3.rar
http://rapidshare.com/files/157296840/MLBMDPMV-VM.part4.rar
http://rapidshare.com/files/157299305/MLBMDPMV-VM.part5.rar
http://rapidshare.com/files/157299837/MLBMDPMV-VM.part6.rar
Hát halljátok, ez a Miranda Lambert akkora kedvencem lett...csúcs ez a NŐ! Az idei CMA- n kedveletem meg igazán (régebben egy kicsit őrültnek tartottam)! :)
Pipeppers itt a gitáros csaj! Nagyon odateszi a hangját imádni fogjátok, nekem a pohár majd' leesett az asztalról amikor rázendített!
Kirus neked, mint fő "csajoscountry" szakértőnek mi a véleményed?
Remélem TDT neked is bejön ez a klip! :)
Füves ezt is töltsd le a CMA mellé, nem fogsz csalódni! -
pipeppers #4752 Ki énekli a Monday Night Futball dal?
A Sunday Night is érdekel. -
#4751 Én is köszönöm Nashnek a videót!
Hát csak csatlakozni tudok hozzátok, Taylor Swift tényleg gyenge volt, nem véletlen volt erős a színpadi kép.... :-) nekem James Otto is csalódás volt élőben, pedig a lemeze elég jó. Azt viszont megfigyeltem, hogy George Straitot igencsak tiszteli mindenki.
Hát lehet hogy haldoklik a country de biztos van egy jó pár olyan előadó akik nagyon jók csak nem sztárolják őket. Lassan értem miért vonult vissza Gaarth Brooks, Vagy Randy Travis... :-( -
pipeppers #4750 Pedig épp egy koncert érdekelne.
Köszi az infot. :)
TDT:
Akkor jutott az eszembe, amikor a country festivalban Billy Ray Cyrus-t néztem. :) -
#4749 Csúcs ez a logó :)))) -
countryboy #4748 Toby Keith ezidáig 3 DVD-je jelent meg (egyik sem koncert):
DVD: Toby Keith - 20th Century Masters (rajta 5 db korai videóklipp)
DVD: Toby Keith: Video Collection, Vol. 1 (rajta 7 db videóklipp - ez előző folytatása).
DVD: BIOGRAPHY TOBY KEITH NEW DVD 2008 DOCUMENTARY (Dokumentumfilm az életéről).
Minden más kiadvány (pl: Toby Keith Live Portland, ME 2/14/08 DVD FULL SHOW) kalózkiadvány és ezek nem hivatalos megjelenések.
-
pipeppers #4747 Igen, nagyon jó volt, de tőle ezt is vártam, Jewel-t viszont még nem ismertem, és egyszerűen levett a lábamról.
Toby Keith DVD-ről a honlapján sem találtam semmit. :( -
#4746 Viszont most megnéztem, inkább hallgattam a CMA festivalt. Gretchen Wilson király volt. Semmi cicoma, felesleges láb, fenék, vagy cickó villantás. Szuper zene, szuper zenekar, szuper hang. Persze Faith Hill is hozta a szokásos formáját. -
#4745 Hát bakker, nem tudok ellenkezni. Mert sajna igazad van. De azért a Toby Keith DVD-re is válaszolhattál volna .
Azt hiszem nem sok emberkét dícsértem én sem mostanság. De azért néha az öregek és a régi fiatal motorosok is letesznek valami jót az asztalra. Szerencsére. -
countryboy #4744 Igen, Kirus, eléggé otthon vagyok és nem kendőzőm a véleményem: a country lejtőn van, egyre szarabbak az előadók, egyre inkább tucatzenévé silányul. Kevés olyan előadó van, aki mellett manapság letenném a garast (kivétel persze a 90-es évek elején feltűnt előadók).
Már 2000-ben megénekelte Alan Jackson és George Strait, hogy a country zene gyilkosa a városban van 'Murder On Music Row...' (Music Row egy utca ill. városrész Nashvilleben) ahol a stúdiók vannak és ahol a country jövőjéről döntenek. A folyamat nem állt meg, sőt...
-
#4743 Jó, elismerem, Lady A.-nál vannak rosszabbak, csak sokkolt egy kicsit. A srácnak amúgy jó hangja van.
Rascal Flats, hát igen :). Szinte biztos voltam, hogy Ők nyernek a kategóriában. Nekem nem a szívem csücske a banda, ráadásul abban a kategóriában az Eagles-t is jelölték. Ehhhhhh!
Pipeppers! Countryboy eléggé otthon van ebben a témában, vagy esetleg Nash. -
pipeppers #4742 Toby Keith-nek nincs DVD-je? -
#4741 Csak nem Miranda Lambert-re gondolsz? :)
Namost végre volt időm megnézni, és hát wow :) Először is mégegy köszönet Nash-nek, hogy ilyen szuper minőségben elérhetővét tette :)
Jó, én elfogult vagyok Brad-dal és Carrie-vel is, de tényleg tök jól levezették ezt a műsort. Az első konferálás alatt, amikor Dolly-t felemlegették nyilvánvaló utalással a kebel-méretére... "...so, Good luck!" :) hát az ilyeneken mindíg kifekszem :)
Naszóval a zenéről is: szegény Taylor Swift (kiosonni a díátadóra, mert holnap matek-doga lesz...ez is nagy poén volt ), pedig jobb sorsra lenne érdemes. Dehát nincs hangja, ez van. Ellenben pl Carrie, Martina... na ők énekesek. És van bennük tűz. Ami talán még fontosabb is, mint a jó hang.
Amin igazán meglepődtem, az a Sugarland volt, hogy a Love c. dalt választották. Nagyon jó kis hangulatos dal a lemezen, és a szövege is nagyon szép, de nem biztos, hogy egy CMA díjátadóra ezt kellett volna.
Azért Kirus, szerintem a Lady Antebellum egész jó. Másképp: vannak rosszabbak is :) Az Eagles-szel kapcsolatban viszont tökéletesen egyetértünk
És már megint a Rascal Flats... :D Pedig ha már egy LBT sem tud nyerni velük szemben, akkor mégis ki, ha már Best Vocal Group a kategória neve? :)
Elsőre ennyit.
Ja, és Nash, köszi az újabb videókat is, élmény ez a nagy felbontás :) -
pipeppers #4740 Amikor megmutatták Randy Travist, elkezdtem reménykedni. Már annak is örültem vona, ha csak mint díjátadót láthatom, hallhatom. Amúgy Josh Turner volt az, aki számomra szerencsétlen volt. Hiányzik belőle a magabiztosság. Kár, mert szeretem a hangját. -
pipeppers #4739 Értem, és így megértem. Lehet, hogy épp az a kislányosság fogott meg benne. Én is észrevettem a gyengeséget a hangjába, de eszembe se jutott, hogy variálnak vele.
a gitáros csaj tetszett még (szégyen, de nem emlékszem a nevére) -
#4738 És kifelejtettem, hogy én külön örültem az Eagles-nek. Hiába, akik tehetségesek, azok nem csak 15évesen vernyognak el egy-egy sikeresnek titulált nótát, hanem mondjuk 60 évesen is nagyot alkotnak, vagy akár egész életükben. -
#4737 Hát, Taylor rettenetes volt. Ennek a dalnak semmi köze nem volt a countryhoz, és ilyen gyenge, erőtlen nyekergést... Valaki nagyon nyomja ezt a csajt, csak tudnám miért. Kivételesen én most a régi öregekre, és az új "öregekre" szavazok. George Strait, Alan Jackson, Brad...stb.
Ez a Lady Antebellum... mi a szarok vannak mostanában a country zenei életben? Csak én nem értem? -
#4736 Még egy lenyűgöző videó mára:
Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=52O2TE0P -
#4735 Az előző videóhoz egy kép:
Egy kis plusz segítség a HD felbontású videók lejátszáshoz, ha pl. ezzel a progival sem menne valakinek: Media Player Classic Home Cinema v1.2.908 (magyar)
Mi is az a HDTV? -
#4734 Ha már Carrie, akkor egy ideillő klip így Karácsony közeledtével:
Carrie Underwood - Do You Hear What I Hear
[HDTV-1080i]. - 11.28.07 (Christmas In Rockefeller Center).[DD5.1] - 437.95 MB
Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=1568V080
-
#4733 Na, én meg eddig ismertem és szerettem, de ennek a csajnak a hangja a stúdióban fel van tuningolva (ott viszont nagyon jó!)! Viszont semmi erő nincs benne a koncerteken! Hatalmasat csalódtam benne, időnként még hamisan is énekel! Túl van sztárolva!
Itt töredelmesen bevallom, Kirus neked volt igazad, nem sok eredetiség van benne csak egy kislányról van szó. Nem tudom mennyire fejleszthető, de azt, hogy mindenhol ott van és lesöpri pl. Katrina Elam- ot aki igazi őstehetség, Grrrr!
Carrie Underwood viszont csúcs, minden ízében eredeti, Ő még igazán fel tudja forralni a vért country ereimben! Csodás hang, nagyszerű előadó! Rövid idő alatt jól beletanult a szakmába! -
Nicol e KidNEM #4732 Sziasztok!
Érdeklődnék, h az aktuális magyar koncertekről honnan lehet informálódni, van vmi weboldal, fórum, ahol össze van szedve, vagy esetleg egyenként kell nézegetni mindig a magyar előadók weboldalait?
Érdekelne a decemberi műsor.
köszi -
pipeppers #4731 Innen nem tudta letölteni de fenn van a Pirate-n is -
pipeppers #4730 Taylor Swift-et eddig nem ismertem, de a díjátadókor elhatároztam, hogy keresgélek egy kicsit. -
#4729 Gondolom, mindenki CMA Awards lázban ég, de ha már lecsillapodtatok, akkor innen a CMA Music Festival (2008) adását is letölthetitek:
http://www.sumotorrent.com/en/details/2008259/2008.CMA.Music.Festival.720X480.NTSC.avi.html
Garantált élmény, igazi Nashville feeling. Itt még Taylor Swift sem olyan borzasztó, mint a díjátadón!
Egyébként az ez évi díjátadó összességében véve a legjobb volt, amit eddig láttam! A 21 fellépőből 18 baromira tetszett és az a hangulat, amit Brad és Carrie teremtett, mint házigazda! Csúcs volt!
Az egész egy igazán profi szervezés volt, remélem ez a jövőre nézve csak fokozódni fog!
A díjazottakat nem akarom annyira kritizálni, de hol maradnak az olyan előadók elismerése, mint pl. Mark Wills, Blake Shelton, Craig Morgan, vagy hol van Travis Tritt?
Bírom Chesney hangját, de a 2008- as albuma (és az előző is) annyira unalmas volt...
Fene se tudja mi az ilyen díjátadók mozgatórugója...
Mindegy, olyan sohasem lesz, hogy mindenkinek jó legyen. Ez a világ már csak ilyen, de azt hiszem az előadók akiket említettem, mások fantáziájában is megfordult esélyesként. -
#4728 Nero Showtime-al tökéletesen műxik nálam miután átneveztem .mpg-re. -
countryboy #4727 Közben egy kis műsorajánlat:
Mint mindig, a legfrissebbek Nashvilleből és Kanadából...
Most szombaton 2008. december 6-án 12.00 órakor MoHa Country a Civil Rádióban!
Hallgasd élőben: www.civilradio.hu
(Ismétlés: 2007. december 10. (szerda) 9.00 órakor)
Tartalom:
1. Jaybee Bixby - Boys In The Band
2. George Canyon - Just Like You
3. Doc Walker - One Last Sundown
4. Jessica Andrews - Everything
5. Chuck Wicks - What If You Say
6. Jason Michael Carroll - Where I'm From
7. Martina McBride - Ride
8. Little Big Town - Good Lord Willing
9. Josh Gracin - Telluride
10. Taylor Swift - White Horse
11. Mark Chesnutt - Things To Do In Wichita
12. Sammy Kershaw - Real People
13. Point of Grace - I Wish
14. Richie McDonald - How Do I Just Stop
15. Kevin Fowler - Cheaper To Keep Her
16. Western Underground - Good Ol' Days To Come
-
#4726 Azért, mert mikor ránéztem a fórumra olyan warezos szaga volt :), így szimpatikusabbnak tűnt. Jó, akkor ezentúl kitakarom a linkeket de, ha valakit zavar akkor szóljon és megint spoiler- ezek.
TDT próbáld meg Nero ShowTime- al lejátszani, úgy is jónak kell lennie. Vistán még nem próbáltam, amúgy milyen monitorod van, gondolom tudja ezt a felbontást.
Elgreco Te már le tudod játszani? -
#4725 Te Nash, egyébként miért vannak láthatatlan betűkkel beírva a linkek? :)
Tök nehéz kijelölni őket :D
Amúgy ez a második Carrie klip is nagyon szép.
A Sugarland-dal meg én is szenvedek... a KM elindítja, de zajos, zavaros, és szaggatott a hang. Tudnám, miért nem lehet mindent DivX-ben rögzíteni... :) Lehet, hogy az a baj, hogy Vista alatt használom?
elgreco: "jó" neked, nálam hibaüzenet se volt, csak a nagy fekete semmi...aztán ebből próbáljon az ember okos lenni :) -
#4724 http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-v2-9-3-1431-magyar--QY12.html -
#4723 Szívesen mindenkinek!
Van két lehetőség:
1. Átnevezed a .ts fájlt .mpg- re. Így még nem próbáltam asztali DVD készüléken lejátszani, de a gépen megy akár Windows Media Player- el is csak nem tudsz "beletekerni". Azért nem árt megjegyezni, hogy melyik fájlt nevezted így át, hogy később, ha szükséges át tudd konvertálni .ts- ről
2. Az egyik legjobb szinte mindent lejátszó (99%- ban) progival próbálkozz: KMPlayer, de a Nero ShowTime- al is megy. -
#4722 a .out-ot töröltem a végéről, maradt a .ts file és nem megy:( -
#4721 Milyen lejátszóval tudom megnézni? A legújabb VLC media playerrel is csak egy hibaüzenetet kapok...??