előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Hali!

Mindig tervezgettem, hogy írok egy kis összefoglalót erről az évről, mivel már nem várható új album (ha nem tévedek). Nem is tudom ki kíváncsi az én „zeneesztétáskodásomra”. Countryboy részéről történt egy termetes ajánlás igazi átütő erejű albumok vannak benne.
    Pl.:
    Joey + Rory - The Life Of A Song
    Blake Shelton - Startin' Fires
    Mark Wills - Familiar Stranger
    Randy Houser - Anything Goes
    Trace Adkins – X
    Az előttük lévő időről is lenne mit írni, ha bírnánk szusszal. Az egyiket feltétlenül kiemelném:
    Ray Scott – Crazy Like Me. Fergeteges! Nem tudom, hogy a CMT hol vesztette el a fonalat, de még ott sem említik! Egyébként én is azt hittem 2005- ben, hogy jól megmutatta, hogy így is lehet, majd szépen eltűnik, de szerencsére nem így történt!
    Másik meghatározó 2008- as előadó és album:
    James Otto - Sunset Man. Kihagyhatatlan!

Kösz Countrygirl, hogy gondoskodtál infóról a CMA- vel kapcsolatban, és a Letterman show- ra is felhívtad figyelmünket. Igaz lemaradtam róluk, de mikor is ismétlik ezeket az AXN- en? Taylor Swift- et még talán meg tudnám nézni. Néztem az AXN blog- ján a vendéglistát, de abból nem derül ki, hogy hányadik rész.
    Kíváncsian várom a fejleményeket az Első Országos Linedance és Country fesztiválról is!
    Úgy látom Tracy Byrd Untermeitingen- i koncertjére a jegyek elfogytak. Valakinek sikerült szerezni?

A videó feltöltésekről sem feledkeztem meg, csak időhiányban vagyok.
    Ja és ki ne hagyjam, ha sikerül megszereznem az idei CMA- t akkor rippelem avi-ba és feltölthetem mint a múltkor, persze ha továbbra is van rá igény.

James Otto - Just Got Started Lovin' You klipjével zárom soraimat!

<span class="bb-style-large"><span style="color:blue">IGEN, IGEN A CMT- N ÚJRA NÉZHETŐEK A KLIPEK!!!</span></span>

Reklámok nélkül és nem csak Internet Explorer- el!