5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-

Lesz mit töltögetnem, kösziiii :D
-
Wehhhhhhhehehe
!
Amúgy nagyon köszi, tényleg jó minőség! Hála-hála! -
TDT! Találtam egy videót a Sugarland- tól, remélem ezzel is megteszi. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Format : MPEG-2TS
Length : 466 MiB for 3mn 37s 391ms
Video #0 : MPEG-2 Video at 17 Mbps
Aspect : 1920 x 1080 () at 29.970 fps
Audio #0 : AC3 at 384 Kbps
Infos : 2 channels, 48 KHz
http://rapidshare.com/files/129280792/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00001.exe
http://rapidshare.com/files/129281417/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00002.gfs
http://rapidshare.com/files/129319729/Sugarland_-_Something_More__MHD-1080i_.ts.00003.gfs
A fájlok végén lévő kiterjesztéseket töröld, és Total Commander-rel egyesítsd a fájlokat -
Szerelmetes? Még jó, hogy zölden elröhögöd magad, különben kapnál az uradtól!
-

-
Hogyne mááááá! :) Úgy látom egyre többen tértek át a gmail- re.
Elküldtem neked is! Jó szórakozást! -
Nemáááááááááá Apuci! És nekem? -
Elkészült egy ideglenes fesztivál honlap, január elején lesz véglegesítve reményeink szerint:Országos Linedance és Country Fesztivál honlapja -
Küld át nekem is a gorogcs69kukacgmailpontcom-ra. Köszi! -
Az által közvetített 2óra 11perc időtartamú 42nd Annual CMA Awards (2008) feltöltve!
Pipeppers, TDT, Countrygirl!
A linkeket elküldtem email- ben!
Még a 3Sat- os (vágott verziós) műsorkezdés előtt! :) -
Köszi... :D
Eddig csak YouTube-on néztem meg, de így azért csak más lesz :D
Abba viszont szinte belegondolni sem merek, hogy méretben mekkora lesz az egész műsor :) De mindenképp kíváncsi leszek rá.
Előre is köszönet a fáradozásért! -
Letöltési segédlet (saját tapasztalat):
Megaupload és Rapidshare: A nap nem minden szakaszában gyors. Általában délelőtt max. 13:00- ig vagy éjszaka érdemes tölteni. Használjátok az USD- t vagy a Cryptload- ot az ütemezett töltésekhez.
Data.hu: Ez az egyik leggyorsabb letöltési lehetőségünk (fix IP- seknek is). Itt is az említett időpontokban érdemes próbálkozni. Ha szerencsétek van, akkor full sávszélességgel is tudtok tölteni. Innen tölthettek a Dataget- el vagy az USD- vel is.
Ezek az elmúlt két havi tapasztalataim, de bármikor változhat a felállás.
Hogy miért írtam le ezeket? Mert egy még nagyobb dobásom van folyamatban!
Azokat a linkeket egyelőre nem szeretném ide sem kirakni, így lehet feliratkozni a levelező listámra (privátban), melyen csak egyetlen felvétel lesz megtalálható. Ez egy ABC (nem 3Sat! :)) televízió által közvetített műsor méghozzá HDTV minőségében.
…és ez nem más, mint a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!42nd Annual CMA Awards (2008) -
Bocs a duplikátumért! (bár Carrie- ből sohasem elég!)
Egy kis ízelítő az idei CMA- ből!
TDT- nek :):
Miranda Lambert - 42nd CMA Awards
A linkeket és a video információkat ezentúl spoilerben fogom elhelyezni, hogy ne foglaljanak sok helyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/163951409/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part1.rar
http://rapidshare.com/files/163955779/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part2.rar
http://rapidshare.com/files/163959958/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part3.rar
http://rapidshare.com/files/163963429/MirandaLambert-More_Like_Her-11.12.08-CMA.part4.rar
Video: MPEG2 Video 1280x720 59.94fps 14284Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384Kbps
Size: 374MB (393177092 bytes)
Duration: 04:06 min
Ezek a HD videok egyelőre nem az én feltöltéseim, csak a linkeket osztom meg veletek. -
Itt a kép is:
-
Szuper! Nekem is bejön ez a grayscale video stílus. Remélem nem gond, ha most egy színes következik. :) Sajnos a Sugarland nincs meg.
Carrie Underwood - "Don't Forget To Remember Me"
http://www.megaupload.com/?d=LFVMY0MR
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 32000Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 459MB (482037764 bytes)
Duration: 03:38 min -
Nash, ez nagy 5let volt :) Köszi! Márcsak egy hozzávaló tévét kéne szereznem, de attól még így is sokkal jobb. Ez videó nagyon szép. És nem csak Carrie miatt :) Ez a grayscale (B&W ha így jobban tetszik :) ) megoldás gyönyörű.
Véletlenül nincs meg a Sugarland Already Gone-ja? :) Olyan szép színei vannak annak a klipnek is.
A CMT-nek én is örülök :) -
Nálam is működik a dolog:)))) Ha tudotk valami programot amivel videókat lehet menteni a CMT oldalról azt osszátok meg velem is:)) -
Countryboy, lehet valami codec problémád lehet. Kirus neked melyik klip nem ment, megnézném.
Rábuktam a HD videókra, tessék itt egy gyöngyszem:
Carrie Underwood - Wasted
Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=3NEG3LR3
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 32000Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 465MB (487651332 bytes)
Duration: 03:42 min -
Most néztünk videokat... de nem mindegyik megy. Glen Campbell nagyon tetszett. Állat az öreg! -
pipeppers #4701 Hihetetlen volt látni Josh Turnert és Randy Travist együtt. Igazán szeretem Turner hangját, de amint megszólalt Travis, kitörölte hangjátnak az emlékét a fülemből. Elképesztő pacák. -
pipeppers #4700 Nálam is mennek :)) -
countryboy #4699 Akkor te szerencsés vagy, Nash...nálam egyik böngészőn sem indulnak el a videók...csak sötét ablak van, semmi más, nem is kezdi el tölteni őket.
-
Nagyon kellemes lett Kevin Costner-ék lemeze, ajánlom mindenkinek. Stílusában nekem inkább soft rock, mint country, a Tom Petty vagy John Mellencamp rajongók imádni fogják. -
Hali!
Mindig tervezgettem, hogy írok egy kis összefoglalót erről az évről, mivel már nem várható új album (ha nem tévedek). Nem is tudom ki kíváncsi az én „zeneesztétáskodásomra”. Countryboy részéről történt egy termetes ajánlás igazi átütő erejű albumok vannak benne.
Pl.:
Joey + Rory - The Life Of A Song
Blake Shelton - Startin' Fires
Mark Wills - Familiar Stranger
Randy Houser - Anything Goes
Trace Adkins – X
Az előttük lévő időről is lenne mit írni, ha bírnánk szusszal. Az egyiket feltétlenül kiemelném:
Ray Scott – Crazy Like Me. Fergeteges! Nem tudom, hogy a CMT hol vesztette el a fonalat, de még ott sem említik! Egyébként én is azt hittem 2005- ben, hogy jól megmutatta, hogy így is lehet, majd szépen eltűnik, de szerencsére nem így történt!
Másik meghatározó 2008- as előadó és album:
James Otto - Sunset Man. Kihagyhatatlan!
Kösz Countrygirl, hogy gondoskodtál infóról a CMA- vel kapcsolatban, és a Letterman show- ra is felhívtad figyelmünket. Igaz lemaradtam róluk, de mikor is ismétlik ezeket az AXN- en? Taylor Swift- et még talán meg tudnám nézni. Néztem az AXN blog- ján a vendéglistát, de abból nem derül ki, hogy hányadik rész.
Kíváncsian várom a fejleményeket az Első Országos Linedance és Country fesztiválról is!
Úgy látom Tracy Byrd Untermeitingen- i koncertjére a jegyek elfogytak. Valakinek sikerült szerezni?
A videó feltöltésekről sem feledkeztem meg, csak időhiányban vagyok.
Ja és ki ne hagyjam, ha sikerül megszereznem az idei CMA- t akkor rippelem avi-ba és feltölthetem mint a múltkor, persze ha továbbra is van rá igény.
James Otto - Just Got Started Lovin' You klipjével zárom soraimat!
Reklámok nélkül és nem csak Internet Explorer- el! -
Kislányokkal kapcsolatban elég kritikus vagyok, de megpróbálom elkapni! Köszi! -
De szép is volna, ha Kirus ezekbe belepofázhatna
-
countrygirl #4694 Na legalább látta valaki!
Egyébként ma meg Taylor Swift volt az AXN-en, csak kár hogy nem figyeltem, de akkor Te hátha látod majd az ismétlést ha érdekel!
-
countryboy #4693 Kirus: ezt vele beszéld meg (illetve a kiadójával!) Ejnye-bejnye Rounder Records!
-
Countrygirl! Épp most néztem meg az AXN-en Brad-et. Úgy tűnik hogy ez a pénteki műsor ismétlése volt. A Play albumot reklámozta. 3gitár, 1hegedűs, 1steeles, dob, billentyű. Naná, hogy jó volt! Ahogy az album is az.
Pöpec! Alison Krauss DVD...minden baja csak annyi, hogy rövid. Ezt órákig tudtam volna nézni/hallgatni. -
Szombati Williams Village beli Buffalo Express bulinak a videója!
Mint említettem, ők is ott lesznek februárban a fesztiválon. -
Kár, hogy nálunk nincs 3Sat :( Megpróbáltam letölteni, de jól megvicceltem magamat: nem a CMA Awards-ot töltöttem le, hanem a GAC CMA Music Festival nevű koncertet.... :) Persze ezt sem sajnálom, csak nem erre készültem :) -
Hát én próbálkoztam néha... 
Lehet, hogy a rosszul választott név az oka?
Pedig jó kis csapat, és hasznos dolgokat olvasgatok rajta. -
countrygirl #4688 Bocsánat... nem viasat3, hanem AXN-en volt. Őszintén szólva pár perccel kezdés után kapcsoltam oda, és már nem láttam. Nekem is akkor tűnt fel mikor megláttam a jóbarátokat...
Pedig e honlap szerint http://www.axn.hu/blog/ a vendégek közt kellett volna lennie... -
Itt valami nem stimmel. A Jóbarátok csevegnek rajta :( -
countryboy #4686 December 3-án délelőtt 11-kor a 3Sat-on:
Country Roads: CMA Awards 2008
ismétlés: december 4, hajlani 2.30
-
November 22-én szombaton 18.00 órától a szegedi Buffalo Express játszik a Williams Western Village-be. 1044 Budapest, Kisfaludy u. 16. ( IV. ker. Váci út és Megyeri út elágazás)
Belépő: 2000Ft/fő mely teljes egészében lefogyasztható!
Mindenkit szeretettel várunk -
countrygirl #4684 November 19-én 20.00-kor a Viasat3-on David Letterman show lesz, és a vendégek közt ott lesz Brad Paisley is.
-
countrygirl #4683 Hát ez szuper! na ezért a fesztiválért lehet hogy felutazok Budapestre, már most bevésem az időpontot! 
Sok sikert a további szervezéshez!
Akit esetleg érdekel a november 12-én kiosztott CMA nyerteseinek a listája, az kattintson ide
Valamint Martina McBride új single-je is élőben a CMA-ról! Szerintem nagggyon jó lett!!
Bár én teljesen elfogult vagyok......
Martina McBride - Ride (CMA)
Meghallgattam Brad Paisley új albumát! Nekem hihetetlenül tetszik! Az instrumentális számok ugyanúgy mint a duettek! Igazi kedvencem a "Kentucky Jelly" és a "Cluster Plack", na és persze a "Start The Band" Keith Urban-nal. Hallgassátok meg, érdemes!
Új kedvencem pedig Crystal Shawanda: Dawn Of A New Day c. albuma! Annyira hasonlít a hangja és a hangzásvilág Jill Johnson-éra.. pl. a "My roots are showing".
-
Őket fel sem írtam, hátha a Gábor jobb belátásra tér:)))) -
Az semmi, én olyat is tudnék javasolni, akinek nem kéne ott lennie!
által közvetített 2óra 11perc időtartamú