előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Köszönöm a kielégítő választ countryboy! Még jó, hogy Shelly talált kiadót. Éppen tegnap néztem a honlapját és coming soon volt, valami készül gondoltam, így hallgattam meg a myspace- n azt a pár új számát. Szívesen elgondolkodnék egy saját kiadó vállalatról (ha lenne rá lehetőségem) és felkarolnám a nagyon tehetséges, de mellőzött előadókat.
Kirus nem hiszem el, hogy éppen Clay Davidson- t mondtad! Éppen azt akartam írni, hogy egy másik nagy kedvenc Clay Davidson, már biztos nem ad ki új lemezt, ahogy sikerült lefordítani a cmt.com- on a fórumozók hozzászólását kb. 1 évvel ezelőtt.
Buszbalesetet szenvedtek akkoriban, mikor a csúcson volt és a sérüléseit szégyellvén nem akar többet színpadra lépni. Pedig micsoda hang! Nem hiába Kirus a hasonló hullámhossz…! :)
Ha eljutok bokros teendőimtől odáig, hogy egy jó minőségben megörökített klipet feltöltsek nektek Clay- től, akkor szólok (persze, ha valakit érdekel).
Úgy vettem észre, hogy a szimpla ajánlásokat szinte csak Kirus értékelte ki régebben és countrygirl is, amikor itt volt. Van egy olyan ötletem a későbbiekre vonatkozólag, hogy megoszthatnánk egymással a kedvenc klipjeinket, pl. a data.hu- ra feltöltve. Régebben rengeteget görcsöltem vele mire megszereztem őket. Csak és kizárólag videoklipekre gondoltam, nem zenei albumokra! Van már egy jó pár avi- és mpeg- ből álló country DVD- m, jobb-kevésbé jobb minőségben és csak ott lapulnak a DVD táramban. Na, mit szóltok hozzá, érdekel valakit? Mondom időm, mint mindenkinek kevés van, de ha van rá igény én megoldom valahogyan, persze nem napi intenzitással.
Úgy gondolom, hogy ez tök legális lenne, de ha valakinek ellenvetése van, akkor a téma berekesztve. És ez komoly! Nem ragozom tovább értitek a szitut várom a véleményeket, hogy senki ne dolgozzon potyán és adjunk új színt a fórumnak, ha már ilyen sokáig hallgattunk!
Amúgy kíváncsi vagyok a folytatásra, mert eddig is nagyon jól megvoltunk a fórum nélkül, nem tudom, ki mennyire gondolja komolyan.
Elgreco kösz a táncajánlást, mondjuk a Rednex- et kihagynám, valami más kellene és megnéznék más koreográfiát is, persze ez a kérés Kirus tánctanárnőnek is szól. :)
A Tracy Byrd témára: nem lenne rossz valami hasonlót látni: