5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Most szombaton 2008. szeptember 27-én ismét MoHa Country lesz a Civil Rádióban! FM 98.0 (www.civilradio.hu) - hallgasd élőben a neten!

Ismétlés: 2007. október 1. (szerda) 9.00 órakor

Tartalom:

1. Alan Jackson - Country Boy

2. Kristina Cornell - That's The Way It Feels

3. John Michael Montgomery - Forever

4. Bluefield - Drive Away

5. Jessica Simpson - Remember That

6. Ricochet - I Had To Be Me

7. Julianne Hough - Hallelujah Song

8. Keith Anderson - Somebody Needs A Hug

9. Taylor Swift - A Love Story

10. Zona Jones - You Should've Seen Her This Morning

11. Whitney Duncan - When I Said I Would

12. The O'Donnells - Live To Love Another Day

13. Crystal Shawanda - What Do I Have To Do

14. The Akins - Look Around

15. Jessie Farrell - I Guess

16. Jason Blaine - Good Day To Get Gone
  • TheDreamingTree
    Azért vicces, hogy a Union Station csak utolsóként van feltüntetve a vendégek listáján De biztos nagyon jó lesz. :)
  • kirus
    Mégszéphogynanáhogyakarom!
  • countryboy
    Ígérem, a kezedben lesz november 12-én este, ha akarod
  • kirus
    Pöpecccccccc! Nekem is a kezemben lesz? Szeretnémszeretnémszeretném! Már most jelentkezeeeeeeeeeeem!
  • countryboy
    Bocsánat, a tegnapi ámokfutásomban kihagytam még egy fontos megjelenést, ez pedig nem más, mint Alison Krauss új DVD-je, ami november 11-én fog megjelenni. Egy biztos: másnap már a kezemben lesz, nyammmmm!

• kirus
    Ezzel meg egyetértek. Tényleg igen jól sikerült, hangulatos kis koncert. Nekünk legalábbis tetszett.
  • kirus
    Az a szomorú, hogy nyálasszámú Rascal Flatts engem is levett a lábamról. De engem ezzel (tudom, ez már szánalmas):
    Life is a highway
  • TheDreamingTree
    Azért tényleg sokminden lesz itt, amit várok én is. Melonie Cannon pl, neki imádom a hangját. Kellie Pickler csakazért is :) Billy Currington, Toby Keith is biztos jó lesz.

És megmondom őszintén rászoktattak ilyen havi promó cd-k "beszerzésére" :) Azon volt elég eléggé zúzós, már majdnem rockos hangvételű Toby szám, She Never Cried In Front Of Me címmel. És pl Ennek a Whitney Duncannak baromi jó kis hangja van. Billy Ray Cyrus is alkotott egy nagyon nagyot, az a címe, hogy Somebody Said a Prayer.
    És most fogtok megütni, de valamennyire ez a Rascal Flatts SZÁM (Here) is tetszik nekem. :)
    És a Sugarland is nagyon jó. Already Gone :))) Vesszőparipám, de ez a 3/4 ritmus őrült jó.
    :)
  • TheDreamingTree
    Egyébként az a Dixie Chicks dvd, amit említett a Kirus, az az egyik leghangulatosabb koncert, amit eddig láttam. Baromi jó az egész képileg, hangilag, mindenileg.
  • countryboy
    Megőrültem-e? Áhh dehogy!
  • pipeppers
    Huhh, itt nekem való lemezek is lesznek. :D
  • TheDreamingTree
    Anyááám :D

Az az Alan Jackson díszdoboz k jól néz ki...
  • kirus
    wazzzzzzzzzz Pöpec! Megőrültél? höhö
    Ezeből a válogatásokat kihagyom, a többit meg nagyon várom!
  • countryboy
    az elírásokért elnézést
  • countryboy
    Örömet a világnak, Faith Hill-t a karácsonya alá (szeptember 30):

• countryboy
    A gyönyörű hangú kortárs bluegrass énekesnő is visszatér október 7-én:

• countryboy
    Na igen, aki ontja magából a slágerek, az nem sokat vár egy harmadik válogatás lemezzel sem (október 7-én):

• countryboy
    Bluegrass rajongóknak egy kis klasszikus banjozás október 7-én:

• countryboy
    A már nem is tudom hányadik George-Karácsony október 11-én:

• countryboy
    egy ígéretes debütálás október 7-én:

• countryboy
    Alan Jackson 3 CD-s válogatás-box, kizárólag fanatikus gyűjtőknek október 14-én:

• countryboy
    A lentebb említett Little Big Town és a Place to Land újrakiadása, +4 új dallal, október 14-én:

• countryboy
    Billy boy, tőled is jó lemezt várok! (bár szörnyen nézel ki...)(október 14):

• countryboy
    John Michael, wow! Vajon tudsz még újat mutatni? Az idő telik-múlik...október 14-én!

• countryboy
    Isteni hangú Lee Ann Womack, végre!!! (október 21):

• countryboy
    Készpént Jani bá is visszatér, egy kenyai koncert DVD-vel (október 21-én):

• countryboy
    Reba néni is a láthatáron, dupla CD-s box, 50 Greatest Hits, én szeretlek, Reba (október 28):

• countryboy
    Jön Willie bá is, egy blues-os jazz-es DVD-vel, Wynton Marsalis-al karöltve (október 28-án):

• countryboy
    Toby bá' is érkezik október 28-án:

• countryboy
    Jön Randy Travis karácsonyi meglepetése is, DVD-n (november 4):

• countryboy
    Jön az Alabama ex-frontembere, Randy Owen is, tőle sokat várok (november 4):

• countryboy
    Jön a butácska (nem tudja, mi az hogy Hungary) új lemeze (szeptember 30):

és jön a kislány is, megállíthatatlanul (november 11):

• kirus

béndzsázok
  • kirus
    Ez dokumentum film, szerintem jó nagyon. De például a saturnban most vettünk egy dixie chicks dvd-t, ezt:
  • kirus
    Nash, nemtom a video feltöltés mennyire legális. Azt tudom, ha bárki fáradozik vele, én szívesen megnézem. Viszont nekem nincs mit feltöltenem. Illetve pár country video collection DVD-m van, de az hónapokig nem tölti ki a napjaitokat asszem.
    Én az album ajánlásokat is várom, tudjátok srácok, a köcsög formámra mindig számíthattok :)
    Tánc: feladtad nekünk a leckét, mivel mi próbálunk bonyolultabb táncokat táncolni. Greco kutakodik folyton, és isteni dolgokat talál. Viszont kisgyerekeknek talán még ez is szóba jöhet:Canadian stomp táncleírás
    Canadian stomp tánc
    Gondolkodunk még szerintem...
  • TheDreamingTree
    Kirus, mi ez a Dixie Chicks dvd??? :) ez most film vagy koncert?

A little big town meg tényleg állatul szól... imádom azokat a többszólamú dalaikat :) olyan Fleetwood Mac-es néhol:) És az jó :)

Nash, ez a klipp feltöltögetős dolog nekem tetszik. Remélem, néha én is hozzá tudok járulni egy-egy vidóval.

• Nashville
    Köszönöm a kielégítő választ countryboy! Még jó, hogy Shelly talált kiadót. Éppen tegnap néztem a honlapját és coming soon volt, valami készül gondoltam, így hallgattam meg a myspace- n azt a pár új számát. Szívesen elgondolkodnék egy saját kiadó vállalatról (ha lenne rá lehetőségem) és felkarolnám a nagyon tehetséges, de mellőzött előadókat.
    Kirus nem hiszem el, hogy éppen Clay Davidson- t mondtad! Éppen azt akartam írni, hogy egy másik nagy kedvenc Clay Davidson, már biztos nem ad ki új lemezt, ahogy sikerült lefordítani a cmt.com- on a fórumozók hozzászólását kb. 1 évvel ezelőtt.
    Buszbalesetet szenvedtek akkoriban, mikor a csúcson volt és a sérüléseit szégyellvén nem akar többet színpadra lépni. Pedig micsoda hang! Nem hiába Kirus a hasonló hullámhossz…! :)
    Ha eljutok bokros teendőimtől odáig, hogy egy jó minőségben megörökített klipet feltöltsek nektek Clay- től, akkor szólok (persze, ha valakit érdekel).

Úgy vettem észre, hogy a szimpla ajánlásokat szinte csak Kirus értékelte ki régebben és countrygirl is, amikor itt volt. Van egy olyan ötletem a későbbiekre vonatkozólag, hogy megoszthatnánk egymással a kedvenc klipjeinket, pl. a data.hu- ra feltöltve. Régebben rengeteget görcsöltem vele mire megszereztem őket. Csak és kizárólag videoklipekre gondoltam, nem zenei albumokra! Van már egy jó pár avi- és mpeg- ből álló country DVD- m, jobb-kevésbé jobb minőségben és csak ott lapulnak a DVD táramban. Na, mit szóltok hozzá, érdekel valakit? Mondom időm, mint mindenkinek kevés van, de ha van rá igény én megoldom valahogyan, persze nem napi intenzitással.
    Úgy gondolom, hogy ez tök legális lenne, de ha valakinek ellenvetése van, akkor a téma berekesztve. És ez komoly! Nem ragozom tovább értitek a szitut várom a véleményeket, hogy senki ne dolgozzon potyán és adjunk új színt a fórumnak, ha már ilyen sokáig hallgattunk!
    Amúgy kíváncsi vagyok a folytatásra, mert eddig is nagyon jól megvoltunk a fórum nélkül, nem tudom, ki mennyire gondolja komolyan.

Elgreco kösz a táncajánlást, mondjuk a Rednex- et kihagynám, valami más kellene és megnéznék más koreográfiát is, persze ez a kérés Kirus tánctanárnőnek is szól. :)

A Tracy Byrd témára: nem lenne rossz valami hasonlót látni:

• countryboy
    Kiruska,

Az a Little Big Town nem új lemez, hanem a Place to Land újrakiadása. A nagy kiadó felfedezte őket és megvette az összes jogot a kicsitől és újra kiadják az albumot. Hiába no, ha megy a szekér....
  • kirus
    Höhö! Csak kicsit meg kellett kavarni az álló sz@rt :)...
    Én mondjuk szívesen hallanék egy új Clay Davidson albumot is. De gondolom ne is álmodjak róla.
    Ajánlásokból természetesen a little big town-t kíváncsian várom.

Nash, mi két hétig voltunk Írországban, körbejártuk az egész szigetet. Sajnos egyszer hallottunk csak igazi Ír kocsmazenét. Mi találtunk Ír kávét is, meg mást is, de igazából a DVD zsákmány volt, amit jelentősnek mondanék.
    Az egyik kedvenc:

A másik: