előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Apuciiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
A cowgirl igazából cowboy :)... Könnyen megkülönböztethető, főleg mert valami libeg a lába között.
Elég ízgága, mint az anyja, így sok időt igényel, de azért igyekszem mindenhol feltűnni! A verdát először egy terepjáróra cseréltem, aztán mikor beterveztük a férjemmel Patrikot, lecseréltük egy Ford kombira. Hiába, a praktikum az első. Zenekari cuccok, egy poronty cuccai, plussz a mi kettőnk motyója nem fér el akárhol!
A Garth Brook díszdobozos DVD csomagot mi is birtokoljuk, és múlt évben vettük Írországban. Ha tudtuk volna, hogy ott vagy, megihattunk volna együtt egy kávét. Amúgy Írországból nagyon jó dolgokat zsákmányoltunk haza! Kb 15DVD-t.... Hiába, ha az embernek még a férje is totál zenefanatikus, akkor van egy kis gáz a családban!
Ami számomra magamhoz képest nagy meglepi volt, úgy mint Neked J.Cash, az Alan Jackson album volt. Elismerem az öreget, de nem szeretem kimondottan, mert nekem túl kommersz, cammogós...(bocsiiiiiiiiiiiiiii). De az új albuma, hát le a kalappal! Rongyosra hallgattuk már. Nagyon tuti.
Katrina Elam-ot én legutóbb Keith Urbannal hallgattam, koncert DVD duett. Azóta sem hallottam sehol máshol. Tényleg eltűnt. De sokan vannak még így, sajnos.