előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Nocsak, itt van anyuci! :) Nagyon gratulálok a kis Countrygirl- höz Kirus! Már láttam régebben az iwiw- en csak nem akartam én publikussá tenni, gondoltam egyszer csak megjelensz… :)
Amúgy nem hiszem, hogy lenne időd egy kisporonty mellet olyan intenzitással tankolni a fórumba, mint régen, amikor még mindenki itt volt a törzsgárdából! ;) Nekem is voltak kicsik, tudom mit beszélek.
Nálunk már más a malomkerék, inkább a tanulással foglalkozunk, nem a pelenkákat vesszük halomra. Amúgy nem is tudom eldönteni melyik a könnyebb, de az tuti igaz, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek … a folytatást ismered (főleg, ha ketten vannak).
Nekem a fórumozásra írtó kevés időm van, még a lemezeimet sincs időm végighallgatni teljes odafigyeléssel. Na, meg ha elkezdek írni, akkor alig tudom „abbafejezni”, úgyhogy védekezek és óvszert húztam a billentyűzetre! :)
Akartam már ajánlani egy pár albumot egy pár élményemet megosztani, de úgyis parlagon maradt volna.
De, ha már ma így alakult, akkor itt és most ünnepélyesen sorry a régebbi lehúzásokért Garth Brooks! Az 5 DVD- s kollekciót látván hatalmas nagy tiszteletet érzek, egyszerűen lenyűgözött! Vissza is röppentem a 90- es évek country- jához (a legszebb country- s időkhöz!), alig tértem magamhoz a kábulattól! Iszonyatosan jó, feltétlenül ajánlom mindenkinek, de csak 5.1- es hanggal! Először az ír koncertjét néztem meg, abból az apropóból, hogy ebben az évben én is az íreknél voltam, hú ha 11 évvel ezelőtt lettem volna ott…
Crystal Shawanda- t is hallgasd meg! Olyan kellemesen érces, erőteljes hangja van!
… igen, azok a megsárgult, portól letakarított régi country-tali fotók …
Tényleg, a verdát lecserélted már egy jó kis egyterű, kényelmes kellemesen cammogó családi autóra? :)
Graca a sok albumborítónak countryboy, na így már egészen más volt ránézni a fórumra, mintha egy képesújságot lapoztam volna fel! Ja és gratulálok a barátnődhöz is, remélem megszeretteted vele a country- t, azért titokban biztos lekap egyet-kettőt a polcról amikor nem látod! ;)
Kyle Park nagyon jó!
A Tracy Byrd németországi koncert gondolom 2009 ben lesz, biztos elírtad.
Valaki közületek fog menni? Nálam számításba van véve, de még messze van az időpont és jó lenne tudni róla többet is, pl. jegyár, tervezett közlekedési eszköz.
Countrygirl azért benézegettem egy párszor és jó volt olvasgatni az új híreket. Ha van rá időd, arra mindenképpen igény van! :) Ahogy időm engedi én is megszakértem a dolgokat. ;)
TDT egy próbát azért mindegyik előadó megér, meg az is lehet, hogy csak később érünk meg egy zenére, hangra és akkor jó, ha megvan. Én is így jártam már egy párszor, pl. Garth Brooks, Shelly Fairchild (ami Kirus „agyontuningolt” verdájában szólt a legjobban, és a Tiny Town még mindig a hinuszom! :) Link
), na és nem utolsó sorban Johnny Cash (ezen lepődtem meg legjobban).
Itt van egy lista az év végéig várható albumokból:
Sept. 30:
CRAIG MORGAN
Greatest Hits (Broken Bow)
FAITH HILL
Joy To The World (Warner)
KELLIE PICKLER
Kellie Pickler (BNA)
MARY CHAPIN CARPENTER
Come Darkness, Come Light (Zoe/Rounder)
RICOCHET
Ricochet Reloaded (Mi)
Oct. 7:
BIG & RICH
Big & Rich's Super Galactic Fan Pak 2 (Warner)
GEORGE STRAIT
Classic Christmas (MCA)
LEE ANN WOMACK
Call Me Crazy (MCA)
MERLE HAGGARD
20 Hits Volume 2 (Curb)
TARA ORAM
Chasing The Sun (Open Road)
THE WILKINSONS
Greatest Hits...and then some (Fontana North)
TIM McGRAW
Greatest Hits 3 (Curb)
VARIOUS ARTISTS
Billy: The Early Years (Arista)
Oct. 14:
BILLY CURRINGTON
Little Bit Of Everything (Mercury)
ELVIS PRESLEY
Elvis Presley Christmas Duets (RCA)
JOHN MICHAEL MONTGOMERY
Time Flies (Stringtown)
KENNY CHESNEY
Lucky Old Sun (Blue Chair/BNA)
LITTLE BIG TOWN
A Place To Land (Capitol)
Oct. 21:
CHRIS YOUNG
Voices (RCA)
CRAIG MORGAN
That's Why (BNA)
WAYLON JENNINGS & SHOOTER JENNINGS
Waylon Forever (Vagrant)
Oct. 28:
JOEY + RORY
The Life Of A Song (Vanguard/Sugar Hill)
MARK WILLS
Familiar Stranger (Tenacity)
RASCAL FLATTS
Greatest Hits Volume 1 (Lyric Street)
REBA McENTIRE
50 Greatest Hits (MCA)
TOBY KEITH
That Don't Make Me A Bad Guy (Show Dog)
Nov. 4:
BRAD PAISLEY
Play (Arista)
RANDY OWEN
One On One (Broken Bow)
Nov. 11:
JO DEE MESSINA
Unmistakable (Curb)
TAYLOR SWIFT
Fearless (Big Machine)
Nov. 18:
BILLY RAY CYRUS
Back To Tennessee (Lyric Street)
LEE BRICE
Picture Of Me (Curb)
PAT GREEN
What I'm For (BNA)
RANDY HOUSER
Anything Goes (Universal South)
Nov. 25:
TRACE ADKINS
10 (Capitol)
Azért egyikre sem szabad mérget vennünk, mivel talán két éve, hogy nagyon vártam a beharangozott Katrina Elam új lemezt (már a címét sem tudom) és azóta se semmi. Countryboy Te tudsz róla valamit, mi van a kiscsajjal? Azt a hangot vagy hozzá hasonlót sehol nem hallani. :(
Huhhh ez hosszúra sikeredett. Na, sok a szöveg húzok, mint a vadlibák délre, már 10:20, szóljon jó ebédhez a COUNTRY!