előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #4463 Bár azért tegyük hozzá, hogy az album első kislemeze, a Faith In You, akkorát bukott, hogy fel sem került a Billboard Top 75-ös Country Singles Chart-jára (se a Radio & Records-éra), tehát a rádiók abszolút nem voltak hajlandók játszani a számot. A második kislemez, a most kimásolt Dig Two Graves sem a legjobb választás: túl lassú és nehéz témájú: a fiatalokat nem tudja megfogni, az idősebb hallgatók viszont nem hallgatják a mainstream rádiókat - szinte biztos bukás ez is. Mintha régi kiadója - a Warner Bros - akikhez 12 év után szerződött vissza, nem igazán törődne az album promociójával és a megfelelő dalok rádióba küldésével. Láttunk már ilyet korábban is - lásd Gretchen Wilson - One of the Boys című legutóbb albuma, amelyből mindösszesen 232000 példányt adtak el (az első lemezéből 4,5 millió példány fogyott - és a kislemezek is mind megbuktak róla, egyetlen se került be a TOP 30-ba: rossz promóció és hát roppant gyenge a lemez is, tegyük hozzá).
Mint tudjuk ha valaki rosszul teljesít eladásilag, a kiadó rögtön dobja és aztán évbe tellhet, míg új kiadót talál - ha talál egyáltalán - vagy mehet egy kis, független kiadóhoz, mint pl Mark Chesnutt (Lofton Creek), de ez nem mindig jön ki jól - lásd Mark, akinek az új lemeze, a Rollin' With The Flow egy olyan szinten gagyi minőségben jelent meg, mintha valami rossz kalóz kiadás lenne (bár a zene fenomenálisan jó honky tonk rajta, a kivitelés viszont hulla gagyi).
No de vissza Randyhez: a rossz dalválasztás természetesen nem Randy hibája, de ennyi idős korban már nem fogja meghódítani a listákat (nem mindenki lehet George Strait vagy George Jones), persze ő pláne nem tett érte sokat, hogy reflektorfényben maradjon: 8 évig erőltette a country-gospelt és ennyi idő elég is lehet arra, hogy most már senki ne legyen rá kiváncsi (csak egy szűk, régi rajongói réteg). Éppen ezért biztosra veszem, hogy ez az új album nagyon gyengén fog teljesíteni eladásilag.
Mi azért hallgassunk sok Randy Travis-t, mert szeretjük a baritonját és hát személy szerint nekem mindig is szimpatikus előadó volt, 1990-ben ismertem meg és azóta is töretlenül szeretem. Hajrá Randy!