előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countrygirl #4380 Sziasztok! 
A CMT Music Awards nyertesei
Video of the Year
Taylor Swift — "Our Song"
Duo Video of the Year
Sugarland — "Stay"
Female Video of the Year
Taylor Swift — "Our Song"
Male Video of the Year
Trace Adkins — "I Got My Game On"
Wide Open Country Video of the Year
Alison Krauss and Robert Plant — "Gone, Gone, Gone (Done Moved On)"
Collaborative Video of the Year
Bon Jovi featuring LeAnn Rimes — "Nothin' Better to Do"
/ hééé ez nem a "Till We Ain't Strangers Anymore" c. dal...na jó itt a kedves hírszerző szépen elírta/
Performance of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder" — 41st Annual CMA Awards
Tearjerker Video of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder"
Supporting Character of the Year
Rodney Carrington — "I Got My Game On"
Video Director of the Year
Michael Salomon ("High Maintenance Woman" — Toby Keith, "I Got My Game On" — Trace Adkins, "Love Me If You Can" — Toby Keith)
USA Weekend Breakthrough of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder"
Group Video of the Year
Rascal Flatts — "Take Me There"
Comedy Video of the Year
Brad Paisley - "Online"
Brad Paisley kapta a legtöbb jelölést, összesen 4-et, de a végén csak egyet kapott meg sajna. Bár lehet elfogult vagyok...többet érdemelt volna! :)
Kellie Pickler és Tayor Swift voltak az est nyertesei.
Néhány fellépés a sok közül:
Keith Urban a Brooks and Dunn-nal énekelte a "Raise the Barn" c. számot, és természetesen elengedhetetlen volt Faith Hill és Tim McGraw duettje.... A rockos hangvételt LeAnn Rimes "Nothing Better To Do", Tayor Swift pedig a "PIcture To Burn" c. száma képviselte!
Remélem a 3sat leadja majd a díjátadót, erre az utolsó kettőre nagyon kíváncsi vagyok! :)
Hank William Junior Brad Paisley-vel énekelt duettet, valamint fellépett még: Carrie Underwood, Sugarland, Little Big Town..
Martina McBride úgy volt hogy fellépője lesz az estnek, de a végén egy díj átadására kérték csak fel... pedig a hangjára sokan biztos sokkal kíváncsibbak lettek volna..én speciel biztosan!
Hát röviden csak ennyit a heti nashville-i történésekből...
Az ajánlott zenéket igyekszem majd megnézni.. és véleményezni is! :) Mellesleg sajnálom hogy ez lett ebből a linedance-s közösségből, amit lentebb olvastam. Olyan jó kis csapat voltatok évekkel ezelőtt.