5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • TheDreamingTree
    Meg úgy általában a country koncert dvd elég ritka...sajnos. Nem fér a fejembe, hogy egy Brad Paisley pl. miért nem tud kiadni egyet. És most mondtam egy nevet, lehetne még sorolni.
  • countryboy
    Szia countrygirl,

Bizony, nagyon jó az ajánlat, az tuti hogy április 30-án már a lejátszómban lesz ez a kiadvány!

Nagy hiány volt a piacon egy Martina koncert DVD!
  • countrygirl
    Végre valóra válik sok rajongó álma (köztük az enyém is) ! Martina McBride új live cd-vel és VÉGRE dvd-vel jelentkezik április 29-én! A tracklist elég impozáns meg kell hagyni!!

CD Track Listing:
    1. Happy Girl
    2. Anyway
    3. Concrete Angel
    4. From The Ashes
    5. Whatever You Say
    6. This One's For The Girls
    7. Independence Day
    8. Hit Me With Your Best Shot

BONUS DVD Track Listing:
    1. Anyway
    2. When God-Fearin' Women Get The Blues
    3. Wild Angels
    4. My Baby Loves Me
    5. Tryin' To Find A Reason
    6. How I Feel
    7. Happy Girl
    8. (I Never Promised You A) Rose Garden
    9. You Ain't Woman Enough
    10. Help Me Make It Through The Night
    11. Where Would You Be
    12. Concrete Angel
    13. For These Times
    14. Love's The Only House/Blessed
    15. This One's For The Girls
    16. A Broken Wing
    17. Independence Day
    18. Don't Stop Believin'
    19. Hit Me With Your Best Shot
    20. Over The Rainbow

Egy kis ízelítő: This One's For The Girls
  • TheDreamingTree
    Én is köszi a videókat! Ez az intro fenomenális, az elnökjelöltekkel :D
  • Endiman
    köszi! Őt nem reklámoztátok, biztos ezért nem hallottam az új albumról :)
  • pipeppers
    Őszntén szólva, ezt éppen akkora baromságnak tartom, mint amikor a NASCAR stream-et lekorlátozták amerikára, ahol mindenki meg tudja nézni a tévében is. Lehet, hogy a csatornának nem reklám, de a műfajnak igen, és a NASCAR-ra éppúgy ráfér, mint a country-ra erre keletebbre.
  • countrygirl
    Szia Nash!!
    Na igen! Kivételesen most működött a dolog... hát még én hogy meglepődtem amikor csak "tegyünk mégegyszer egy kísérletet" alapon megpróbáltam és elindultak a videok a cmt-n!
    Nem értem én se hogy miért jó nekik ha korlátozzák...bár a csatornának semmi előnye nem származik abból, ha nézzük mivel mi nem tudjuk fogni, és nem egyfajta reklám...már erre az okra is gondoltam! De akkor is!!
  • pipeppers
    Tényleg bosszantó ez a video-tiltás, mikor megláttam, hogy countrygirl - akinek köszönet, hogy odanavigált - linkje hova vitt, nekem is az volt az első gondolatom, hogy úgysem tudom megnézni, de mégis.
    Azért nem értem ezt a régió tiltást, mert inkább szorgalmazniuk kéne, hogy a távolabbi helyeken is népszerűsödjön a műfaj. De hát ők tudják.
  • Nashville
    Hi countrygirl! Kik fel nem tűnnek szinte fényévnyi távolságból! :)
    Kösz a A CMT Music Awards beszámolót, el is kerülte a figyelmemet. Nem szoktam nézegetni a CMT honlapját, mivel mérges vagyok rájuk! Még mindig tiltják a videók megnézését bizonyos régiókból, pedig már megszámlálhatatlan mennyiségű trükkel próbálkoztam, de nem tudok túljárni az eszükön.
    Most kivételesen még egyszer megpróbálkoztam a CMT- vel és ezeket a videókat, amiket ajánlottál engedi megtekinteni.
    A Bon Jovi fiatalságom nagy kedvence volt, még most is bírom a régi számait. Az új albumukkal nem vagyok olyan elégedett, szerintem is jobban meg velük a rock szekere, mint a country- é, kivéve persze, ha Jennifer Nettles- el énekel, mert az fenomenális!
  • countrygirl
    Akit érdekel a CMT Music Awards, a videókat itt megnézheti:
    http://www.cmt.com/cmt-music-awards/videos.jhtml
  • countryboy
    In 2007, Montgomery founded his own label, Stringtown Records. His first single for the label, "Mad Cowboy Disease", was released in March 2008.
  • Endiman
    régen nem hallottam John Michael Montgomery-ről sem....ő is visszavonult?
  • countrygirl
    Na igen... emlékszek mikor először láttam meg Jovi nevét country-val kapcsolatban. Első reakció: mit keres ez itt??
    Egyébként nem rossz, de rock-ban azért sokkal jobb előadó...
  • pipeppers
    Arról is, és Robert Plant-ról is.
  • TheDreamingTree
    Te most csak nem a Bon Jovi-ról beszélsz itten?! :)
    Mellesleg egyetértek...
  • pipeppers
    Azért mert véletlenül rosszul írtam le, még tudom, hogy hogy írják, bár tény, hogy először rosszul kerestem, ez alapján, de mint már mondtam, már megtaláltam itt.
  • countryboy
    Nem bántottál meg, csak nem értettem miről van szó. Joshua lemezborítóját az Amazon.com-ról másoltam ide, azért nem találtad mert rosszul írtad be a nevét a keresőbe, a pontos neve: Motohashi, Joshua.

A CD-be bele lehet hallgatni. Nem azért ajánlottam, hogy aztán ne segítsek, ha valakit érdekelne.

Üdv
  • pipeppers
    Igen, ma már megtaláltam, de akkor még sehol sem volt Joshua Motohasi volt az illető, én is csodálkoztam, hogy miért nem találom, de azóta rájöttem, hogy nagyon friss.
    Sajnálom, hogy megbántottalak.
  • countryboy
    Nem tudom miről beszélsz, ha valaki manapság valamit meg akar (vagy bele akar) hallgatni, könnyen megtehetni a neten bárhol.

Vajon ki lehet az az előadó, aki sehol sem hallható, megtalálható?

Kiváncsian várom a válaszod!

Álszent pedig az, aki...
  • pipeppers
    Akkor még nem voltam itt. :)

A listához annyit raknék hozzá, hogy engem valamiért zavar, amikor a rock világából találkozom nevekkel. Na nem azért, mintha ők nem lennének jók, csak hát annyi előadó van, aki csak a country-val foglalkozik, hogy úgymondjam nem szerzett nevet egy másik műfajban.
  • countrygirl
    Sziasztok!
    A CMT Music Awards nyertesei

Video of the Year
    Taylor Swift — "Our Song"

Duo Video of the Year
    Sugarland — "Stay"

Female Video of the Year
    Taylor Swift — "Our Song"

Male Video of the Year
    Trace Adkins — "I Got My Game On"

Wide Open Country Video of the Year
    Alison Krauss and Robert Plant — "Gone, Gone, Gone (Done Moved On)"

Collaborative Video of the Year
    Bon Jovi featuring LeAnn Rimes — "Nothin' Better to Do"
    / hééé ez nem a "Till We Ain't Strangers Anymore" c. dal...na jó itt a kedves hírszerző szépen elírta/

Performance of the Year
    Kellie Pickler — "I Wonder" — 41st Annual CMA Awards

Tearjerker Video of the Year
    Kellie Pickler — "I Wonder"

Supporting Character of the Year
    Rodney Carrington — "I Got My Game On"

Video Director of the Year
    Michael Salomon ("High Maintenance Woman" — Toby Keith, "I Got My Game On" — Trace Adkins, "Love Me If You Can" — Toby Keith)

USA Weekend Breakthrough of the Year
    Kellie Pickler — "I Wonder"

Group Video of the Year
    Rascal Flatts — "Take Me There"

Comedy Video of the Year
    Brad Paisley - "Online"

Brad Paisley kapta a legtöbb jelölést, összesen 4-et, de a végén csak egyet kapott meg sajna. Bár lehet elfogult vagyok...többet érdemelt volna! :)
    Kellie Pickler és Tayor Swift voltak az est nyertesei.
    Néhány fellépés a sok közül:
    Keith Urban a Brooks and Dunn-nal énekelte a "Raise the Barn" c. számot, és természetesen elengedhetetlen volt Faith Hill és Tim McGraw duettje.... A rockos hangvételt LeAnn Rimes "Nothing Better To Do", Tayor Swift pedig a "PIcture To Burn" c. száma képviselte!
    Remélem a 3sat leadja majd a díjátadót, erre az utolsó kettőre nagyon kíváncsi vagyok! :)
    Hank William Junior Brad Paisley-vel énekelt duettet, valamint fellépett még: Carrie Underwood, Sugarland, Little Big Town..
    Martina McBride úgy volt hogy fellépője lesz az estnek, de a végén egy díj átadására kérték csak fel... pedig a hangjára sokan biztos sokkal kíváncsibbak lettek volna..én speciel biztosan!
    Hát röviden csak ennyit a heti nashville-i történésekből...

Az ajánlott zenéket igyekszem majd megnézni.. és véleményezni is! :) Mellesleg sajnálom hogy ez lett ebből a linedance-s közösségből, amit lentebb olvastam. Olyan jó kis csapat voltatok évekkel ezelőtt.
  • pipeppers
    És ha az a baromi nagy jóindulat vezérelne, akkor a linket adnád, nem a lehetőséget a vételre, hogy más is kedvére válogathasson. Nem szeretem az álszent embereket.
  • pipeppers
    Megmondom, mért. Azért, mert annak idején eladtál volna nekem egy lemezt, de az eszedbe nem jutott, hogy segítséget nyújts, hogy meghallgathassam, akár egy számot, pedig ettől tettem függővé. Te is tudtad, hogy nem meghallgatható az ilető, sehol nem található.
    Hiába, neheztelek Rád.
  • elgreco
  • countryboy
    Megvásárolható vagy letölthető?

Ha igazán tetszik valami, akkor azt megveszem CD-n, mert annak meg kell lennie otthon a gyűjteményben. Aztán lehet belőle mp3-at csinálni.

Miért kell rögtön ellenséges hangvételben letámadni az embert (Az üzlet mindenek felett...)? Eh.
  • pipeppers
    Itt is megvásárolható mp 3-ban.
  • pipeppers
    Egy példány, vagy minden érdeklődőnek egy példány? Az üzlet mindenek felett...
  • Füves Sámán
    Sajna csak a klippet láttam az tetszik, bár úgy látom odakint máris "félisten" katagóriában van...no persze ilyen hanggal miért ne...
  • countryboy
    Új James Otto: Sunset Man CD ha valakit érdekel olcsón szóljon. Van belőle egy eladó példányom.
  • Füves Sámán
    A helyzet egyébként hasonló mint egy zenekarnál: az énekes gyűjti a babérokat a zenészek pedig "kiszolgálják"...hasonlóan mint © nychtalopia hiszen nélküle nem lenne country műsor.

Ha van lefordított anyagotok szívesen venném, amikor ráértek küldjetek belőle.... ([email protected] )
    Azért jó itt látni, hogy "szakemberek" járják a fórumot :-)
  • Nashville
    Örülök, hogy vannak pozitív visszajelzések a rádióhallgatók részéről, nem is gondoltam volna, hogy a fiatalabb korosztály is kezd ráhangolódni!
    Na, akkor hadd ajánljak egy másik "rádióbarát" anyagot! Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit szólnának! :)

Hát halljátok, félelmetes, amit ez a James Otto művel ezen az albumon! Szinte minden száma remekmű, itt megsasolható a "Just Got Started Lovin You" videója a youtube- on, egész jó minőségben:

James Otto - Just Got Started Lovin You
  • Füves Sámán
    A Lady Antebellum klipjét nézve mindég elgondolkodom, hogy miért csak ott tudnak "ütős" zenéket csinálni. Az első 20 másodpercben eldől, hogy valami nagyon jó zene vagy sem. Részemről teljesen profi munkának tűnik, kiforrott zene, ráadásul rádióbarát is... :-)
  • nychtalopia
    csak tudnám kire érted azt a bizonyos "párhuzamot"...
  • Füves Sámán
    Ja igen, a heti három, akár négynek is mondható... :-) (ez már másból is sok...
  • Füves Sámán
    Először is nem szeretném ha más megorrolna rám ugyanis © countryboy sokkal régebbóta adja a country-t a civil rádióban, ezt se feledjük. Nálunk ma volt az első nappali adás ez a 11:00 órás hírek után kezdődött rögtön, gondolom hasonló időpont lesz a többi is. Sajna nagy terhet vettem a nyakamba, hisz most már le kell gyártanom hetente három félórás műsort (mindezt puszira egyenlőre )
    plusz a kedd esti élő műsor....
    Amit Nashville találóan írt sajna én is a magyar mentalitásra fogom a dolgot... :-(

Megkeresem ezt az albumot amit ajánlasz, hát kövezzetek meg de engem a Texas Lighting is szórakoztat....

Visszajelzések ügyben, sokkal több a pozitív visszajelzés, a kedd esti műsorban a nyereményjáték nyerteseit néha felhívom és érdeklődök, többnyire elégedettek a zenékkel, (főleg a főiskolások, egyetemisták - persze nem akarok párhuzamot vonni.... )

• nychtalopia
    Maga Füves kedden 20:00-tól van adásban, maga a Countryjárat pedig "hagyományszerűen" 21:30-kor kezdődik.
  • Nashville
    Feltöltöttem egy másik videót is, most Carrie Underwood- tól jó minőségben, ha valakinek kell!
    Letöltés: Carrie Underwood - Before He Cheats
  • elgreco
    Üdv nektek!

A hétvégén egy óriási buliban volt részünk, és ezt mind OC és követőinek köszönhetjük a szerdai megmozdulása miatt amikor is el akarták vinni a táncparkettet.
    Meg is kapták szombaton, nem "koptattuk" tovább a tulajdonukat, viszont estére egy sokkal szebb táncparkett fogadta a több mint 75 embert aki együtt érzet a Zsoltal és velünk, aki nem szereti a kötöttséget csak a zenét és bulit. Az ország minden tájáról jöttek a barátaink és óriási bulit csaptunk.
    Szokásomhoz híven videót is készítettem, annak rendje és módja szerint feltettem egy videómegosztó portálra, csak most éppen valami jóindulatú emberke miatt(akit ki fogok én deríteni) videómat onnan még nem lehet megnézni, mivel szerzői tulajdonjogra hivatkozva valaki letiltatta.
    Már folyik a levelezés a portál üzemeltetőjével, remélhetőleg hamarosan elérhető lesz, de ha már nem bírjátok ki megnézhetitek itt is:
    ----VIDEÓ----
    igaz, hogy ezt le kell tölteni de minőségben sokkal jobb.

Füves Sámán! Légyszíves mond meg nekünk pontosan hány órakor szokott lenni a műsor, mert a linket már feltettem oldalamra, hátha szeretné más is hallgatni...
  • Nashville
    Az Old Cowboy- os sztori elég hervasztó volt. Nem láthatjuk a gyökereket, hogy mi vezetett idáig, de kár, hogy szerény kis létszámú magyarországi Western közösségünkben sincs egyetértés.
    Az összefogás hiányát megtapasztaltam már más módon is itt a fórumon, sajnos már semmin sem lepődöm meg. Talán ez a magyar mentalitás, ahogy a világban is megmutatjuk fogunk fehérét (erre több országból is vannak példáim, de nem akarok szociológusként feltűnni itt a fórumon) elég elszomorító!

Köszönjük neked Füves, hogy népszerűsíted a Country- t Magyarországon! Tetszik a stílusod és az igyekezeted. Már hetente háromszor is!!! Haladunk! :) A countryjárat legújabb feltöltéseit még nem töltöttem le, de igyekszek.
    Végre egy Ashton vélemény, legalább látom, hogy nem vagyok egyedül véleményemmel... :)
    Amúgy a rádióban vannak hallgatói visszajelzések?

Elgreco! Neked is külön köszönet, hogy belinkelgetted a videókat, de nem tudtam reagálni rá februárban bizonyos okok miatt. Azóta is összefolynak a hónapok, a nagy tervek nem látszanak megvalósulni, nem a láz csökkent más…

Ha már itt vagyok, ajánlok nektek egy új bandát! Holnap jelenik meg az albumuk. Füves érdemes meghallgatnod és betervezni egy következő műsorban! Szerintem tarolni fognak!

Honlap:http://ladyantebellum.musiccitynetworks.com/

Video link: Love Don’t Live Here

Az egész album egy kellemes hangvételű, country életérzést erősen tápláló anyag!
  • Füves Sámán
    Köszönöm. Ked esténként vagyok élőben, akkor bemondom mindenképp ha kapok pontos időpontot, programot.Úgy tűnik ( hisz semmi sem lehet 100% :-) hogy hétfőn, szerdán és pénteken, délelőttönként egy-egy félórás country műsor a rádió35-ön )
    Tessék vigyázni, lassan nem rétegzene lesz!

Ashton Shepherd - Takin Off This Pain című számát először csak hallgattam videó nélkül, már úgy is egész jónak tűnt, de a klippel együtt igen jó (és meggyőző :-) )