Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Billentyüst keresünk:www.shania.hu
Nem feltétlen eveztem nyugisabb vizekre. Pl.: Rockie Lynne: Super Country Cowboy címû dalát nagyon szerettem! Továbbra is a csizmadobogós térdcsapkodós az én igazi mûfajom, de ettõl még bármi más jó nótát, lemezt meghallgatok. Sõt, egymás után nagyon sokszor képes vagyok meghallgatni 😊!
Igazad van, amúgy az általad felsorolt albumok között vannak nagyon jó. Pl.: Keith Urban új CD-je nagyon eszméletlen jóra sikeredett, viszont nem sok köze volt a country zenéhez.
Ráadásul a felsorolt albumokat szinte mind megvettük, de voltak közte hatalmas csalódások.
Pl.: az új Pat Green CD-nél unalmasabbat, és egyhangúbbat nem nagyon hallottam mostanában.
A kis Taylor Swift pedig számomra túl nyekergõs. Inkább kirakatmacának tartom. Tudom srácok, hogy Nektek bejön a kis cuki, de nekem a szõr áll a hátamon tõle <#nemtudom>#nemtudom>...
A vidámság és a pezsgés amúgy állandó, asszem nem változtam. Felköltöztem a páromhoz Pestre. Így most ketten gyûjtük a jó kis zenei CD-ket, DVD-ket. Nagy kincs, ha az ember élete értelme is zeneõrült... bár, mit is várhatnék egy "country" zenésztõl... 😊)
Remélem Nálatok is minden rendben apuci!
Szerintem azért húzzatok bele fiúk, és nyomjátok csak az ajánlókat. Én meg ahogy lesz idõm, ígérem megkritizálom!
<#wave>#wave>
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Ide feltöltöttem, akit érdekel megnézheti: http://www.speedyshare.com/662467303.html
Úgy látom nyugalmasabb vizekre eveztél. Tim McGraw albuma nem mondanám, hogy olyan „térdcsapkodós, csizmadobogós, jjjjjjihhhhhhháááááááááááááás… Tudod, amire meg lehet õrülni!” (írtad régebben), de nem is kell minden albumtól felpörögni, kellemes hallgatni Mc Graw- t, olyan elmerengõs. Változnak az idõk, a bluegrass- t már és is bírom!
Azért az elmúlt bõ fél évben is voltak jó kortárs albumok, amik maradandó energiát pumpáltak:
KEITH URBAN
Love, Pain & The Whole Crazy Thing (Capitol)
SUGARLAND
Enjoy The Ride (Mercury)
CRAIG MORGAN
Little Bit Of Life (Broken Bow)
CROSS CANADIAN RAGWEED
Back To Tulsa (Universal South)
KELLIE PICKLER
Small Town Girl (BNA)
TRACY BYRD
Different Things (Blind Mule)
ALABAMA
Songs Of Inspiration (RCA)
MONTGOMERY GENTRY
Some People Change (Columbia)
TAYLOR SWIFT
Taylor Swift (Big Machine)
DIERKS BENTLEY
Long Trip Alone (Capitol)
RHONDA VINCENT
Beautiful Star: A Christmas Collection (Rounder)
BRAD PAISLEY
Brad Paisley Christmas (Arista)
WYNONNA
A Classic Christmas (Curb)
CHRIS YOUNG
Chris Young (RCA)
EMERSON DRIVE
Countrified (Midas)
KENNY CHESNEY
Live Those Songs Live (BNA)
AARON TIPPIN
Now And Then (Nippit)
BRIAN McCOMAS
Back Up Again (Katapult)
PAT GREEN
Cannonball (BNA)
TRACE ADKINS
Dangerous Man (Capitol)
RECKLESS KELLY
Reckless Kelly Was Here (Sugar Hill)
És itt feltétlenül meg kell még jegyeznem (már harmadjára ezen a lapon) a 2007- es év sztár albumát!:
JASON MICHAEL CARROLL
Waitin' In The Country (Arista)
Remélem Kirus, hogy azóta is olyan vidám és pezsgõ az életed, mint ahogyan megismertünk téged. A fórum színfoltja voltál ez nem vitás, akivel lehetett normálisan trécselni, hülyéskedni, de oda is figyeltél másokra. Összetartó erõ voltál! <#puszis>#puszis>
Ennyit a múltról nem nosztalgiázok, szép volt jó volt, amúgy is csak a Country lehet örök! 😊
Ha már így alakult és megváltoztak a dolgok, szeretném segítségemet felajánlani minden új Country rajongónak: ha valakinek útmutatás kell, hogy jobban el tudjon igazodni a Country Music világában, akkor írjon privit és segítek, ha tudok. Elszoktam már a nyilvánosságtól.
Na, mentem, mert már megint egy regimentet írtam! Kirus! Megint kihoztad belõlem a Country diktátort! <#hehe>#hehe>
Contemporary Country Music
A Shania Tribute Band Fellépéseket vállalna olyan Helyeken ahol szeretik ezt a fajta muzsikát.Ha vki tud ilyen helyeket kérjük jelezze felénk!www.shania.hu
Hát, ezer éve nem jártam itt, mégsem okozott gondot az el nem olvasott hozzászólások visszakeresése... nem volt túl sok.
Isten hozta az új fórumozókat, bár nem hiszem, hogy olyan sok örömet fog Nekik nyújtani ez a fórum, mint amilyet mondjuk egy évvel ezelõtt nyújtott volna. Ezt mondjuk nagyon sajnálom.
Nash, örülök, hogy "látlak" <#puszis>#puszis>!
Amúgy igazat kell adnom Countryboy-nak...az elmúlt két évben szinte minden megjelenõ country CD-t megvásároltam, majd pótoltam a korábbi idõszakot is. Az utóbbi majdnem fél évben sajnos nem nagyon találkoztam ütõs newcountry albummal. Persze vannak kivételek, de tényleg nagyon a pop felé fordul a mûfaj.
Talán Steve Holy: Brand new girlfriend-je ért valamit, és a most megjelenõ új Tim McGraw - Let it go...
Egyre többet hallgatok bluegrass, és veszem elõ a régi country CD-im. De azért én reménykedem. Meg azért mindig akad pár jó, és új nóta... ha nem is egy egész albumra való.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Irj egy elérhetõséget küldök egy listát 😊 Én csak azokat szeretem, kedvedre válogathatsz.
Régebben akartam készíteni egy FAQ- t, hogy segítséget nyújtson minden új látogatónak. Akkor lett volna értelme, de már nincs idõm rá. Annyit azért segítehetek, hogy hogyan induljatok el:
A Winamp legyen fent a gépeteken. Ez egy online Country radio lesz a Kickin' Country. Kattintsatok IDE.
Majd mentsétek a fájlt és nyissátok meg a Winamp- al. Hallgassátok és jegyezzétek fel a nektek tetszõ elõadókat, majd keresgéljetek a DC- n és torrentezzetek!
Persze ajánlhatnék is egy párat... tettem is ezt egy jó pár 100 hozzászóláson keresztül. Nem mondom, hogy olvassátok el az egész fórumot, mert képtelenség, de ha rászánjátok az idõt akkor kincsekre lelhettek. Keressétek a fotós ajánlásokat úgy gyorsabban haladtok. Én fõként a Contemporary Country- t szeretem, de nyitottam a Bluegrass felé is.
Még a Country radio kipróbálása elõtt töltsétek le ezt a kis video- t:
Jason Michael Carroll - Livin' Our Love Song
Sok sikert a felfedezõ munkában!
Johnny Cash
Emmylou Harris
Willie Nelson
Waylon Jennings
Merle Haggard
ezek a maiak nem annyira tetszenek.
Ha esetleg használsz MSN-t, azon át lehet küldeni. Vagy vannak nyilvános és ingyenes tárhelyek, ahová feltölteheted, én meg majd le.
Azt nem tudom, e-mail-ben ekkora file-t lehet-e küldeni...
Diane Warren munkásságáról volt/van néminemû infóm, de azért meglepõdtem amikor elolvastam a wiki-t.
A más elõadónál én spec. Michelle Branch-ra gondoltam, de megtaláltam a számot a Sixpence elõadásában is szóval ha gondolod meghallgathatod...csak találd ki h. jusson el hozzád 😊
Csak néhány példa: 😊
http://en.wikipedia.org/wiki/Diane_Warren
Miután engem is érdekelni kezdett a dolog, picit utánajártam:
"Bounce, starring Gwyneth Paltrow and Ben Affleck, featured “Need To Be Next To You” performed by Leigh Nash of Sixpence None the Richer."
Az az érdekes ebben, hogy a Sixpence-t ismerem, és szeretem is, de ezt még nem hallottam Tõlük. Na Neked esetleg megvan, szívesen meghallgatnám 😊
Lenne 1 kérdésem....találtam 1 számot: Need to be next to you - ezt a számot már hallottam más énekesnõ elõadásában is (nem country stílusban) és kíváncsi lennék h. Sara száma-e. Bocsi ha naon alapdolog és én mégse tudom...
Neked is nagyon szépen köszönöm az ajánlást! Már töltöttem le Tõle néhány számot és megvannak a kedvenceim is <#smile>#smile>
Elérhetõségünk:www.shania.hu
Köszi
Köszi szépen! Természetesen Shania-t véletlenül felejtettem ki az elõzõ felsorolásomból, nem értem h. hagyhattam ki<#nemtudom>#nemtudom>. Már elkezdtem letöltögetni Sara Evans néhány számát szóval haladok<#smile>#smile>
Mivel gondolom, úgyis mindenki a saját kedvenceit ajánlja, ezért:
Shania Twain (bár meglepõdnék, ha Õt nem ismernéd <#vigyor3>#vigyor3> ), Sara Evans, Brad Paisley, Alison Krauss (õ inkább blugrass), Gary Allan.
Elsõre ennyi. De vannak itt még páran, akik nálam sokkal-sokkal több elõadót ismernek <#vigyor3>#vigyor3>
Még új vagyok a fórumon és a country zene világában is és egy kis segítségre lenne szükségem. Szívesen vennék egy-két ajánlást (elóadók).
Eddig pop-country stílusból kaptam ízelítõt (Keith U., Rascall F., Martina Mcbride), de nem ragaszkodok feltétlenül ehhez az irányzathoz.
Elõre is köszi!
Írjunk ki ötletbörzét a country népszerûsítésére. Az én próbálkozásom nem tûnik elég gyornak, így hatékonynak, bár - eddig is - egyre több helyen sikerült a linedance által country hívõkre találni.
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club
Pl.:Carter Family,Conway Twitty,Ferling Husky stb...<#wink>#wink>
Eszembe is jutott a fórum találkozó. Akkor még nem gondoltam, hogy az lesz az utolsó...
BILLY DEAN - BILLY DEAN MIX
BILLY DEAN - CERTIFIED HITS
BILLY DEAN - FIRE IN THE DARK
BILLY DEAN - GREATEST HITS
BILLY DEAN - IT'S WHAT I DO
BILLY DEAN - LET THEM BE LITTLE 2005
BILLY DEAN - LOVE SONGS
BILLY DEAN - MEN'LL BE BOYS
BILLY DEAN - REAL MAN
BILLY DEAN - THE CHRIST-A SONG FOR JOSEPH (2005)
BILLY DEAN - YOUNG MAN
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
továbbá:
Young Man
Fire In The Deark
MenIl Be Boys
It's What I Do
Real Man
Young Man
<#pardon1>#pardon1>
nagyon el volt rejtve az elõadók között.
sajnos nem találtam túl sokat róla:
Very Best Of Billy Dean - 2005
Capitol/EMI Records
Love Songs - 2000
Capitol Nashville
Certified Hits - 2002
Capitol/EMI Records
Let Them Be Little - 2005
Curb Records
The Christ - 2005
Curb Records
www.billydean.com