előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Megígértem Zsolt barátomnak, hogy minél több fórumon meghirdetem a szombati bulit, illetve a hozzá kötődő történetet:
"Volt egy barátom!
Hét éve Ő hozta be a linedance-t ebbe az országba. Együtt jártunk népszerűsíteni a western életérzést. Televíziókba, lovas rendezvényekre, és mindenhova ahova lehetett. Jókat söröztünk, táncoltunk, lovagoltunk.
HOL VAN EZ A GYULA????!!!!
Sokan tudjátok, hogy a Footloose klubbal közösen csináltunk egy klubhelységet. Az én pénzem és munkám legalább olyan mértékben van benne mint az összes többi klubtagé. Ez az egész a Gyula álma volt, mert Belgiumban egy lovas tanyán táncolt sokat. Felépítettük közösen.
Az önkény miatt páran elhagytuk a klubot, de soha nem gátoltuk a klubnapokat.
Aztán egy közgyűlésen azt a döntést hozták, hogy nem kell nekik a hely, de mivel itt a régi tagok, akik összetáncolták ezt a pénzt jól érzik magukat, hát mejd ők elrontják.
Vissza követelik a kopott OSB lapokat és harminc méter nádfonatot.
Eljöttek a tanyámra, holott értesítettem őket, hogy nem tudok akkor itt lenni.
Aztán telefonon az egyik vezetőjükkel megbeszéltem, hogy vasárnap sértetlenül szállítható állapotban megkapják. Le is írtam, hogy egy utolsót még szeretnénk rajta táncolni.
Ma a tanyám hátsó részén állva arra lettem figyelmes, hogy több autó és egy kamion a tanyám közepén van.
Jöttek a Footloosoososok, hogy ők most kívánnak pakolni. Se bejelentés se telefon se kopogás.
Megígértem, hogy megkapják vasárnap, de nekik most kell az amiért más dolgozott, és más adta össze. Egy kedves kislány aki már vagy két hónapja tag lehet azt mondta, hogy ez az Ö vagyonuk. Szegényt még pelenkázták mikor mi ezt összegrundoltuk.
Ila asszony közölte, hogy mit birtokháborítás, ide az jár be aki akar. Remélem most utoljára.
Hát ide jutott! most már nem az a cél, hogy minnél többen táncoljanak, hisz minden meggyőződésünk ellenére odaadtuk volna amit akarnak.
Már nem csak a leltári tárgyak kellenek, hanem egy húszéves videoton rádió is amit az egyik klubtag hozott, hogy használjuk itt. ha épen használható. Piaci értéke megvan vagy 0 Ft. Azt az anyagot is el akarják vinni amit egy kedves hölgy a helység dekorálására hozott, kifejezetten ide.
MOST AZ A CÉL? HOGY NE TUDJUNK SZOMBATON TÁNCOLNI!!!
HÁT AKKOR IS FOGUNK: ESTÉRE ÚJ TÁNCPARKETT LESZ, ÉS EGYÜTT AVATJUK FEL VELETEK!!!
GYERTEK MINDEN KLUBBÓL AZ ORSZÁG BÁRMELY TÁJÁRÓL.
MUTASSUK MEG, HOGY MI MIND ÖSSZETARTUNK?
AKIK A LINEDANCE-T SZERETIK.
MUTASSUK MEG, HOGY EZ EGY NAGY KÖZÖSSÉG ÉS CSAK ŐK REKESZTIK KI MAGUKAT AZZAL AMIT CSINÁLNAK!
Sajnáljuk, hogy nem veled Gyula, de mi akkor is egy jót fogunk táncolni.
Egy tél kaja, egy sör, és jó zene lesz. Mi várunk Titeket!
Szabolcs Zsolt
EGY A MŰANYAG KOVBOJOK KÖZÜL! "