5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Most szombaton 2008. április 12-én: MoHa Country a Civil Rádióban (Fm 98.0) www. civilradio.hu

Tartalom:

1. Alan Jackson - Good Time

2. Billy Yates - Like A Radio

3. Brooks & Dunn - Put A Girl In It

4. Dana Walker - She Knows The Pain By Heart

5. Chuck Wicks - All I Ever Wanted

6. Jamey Johnson - In Color

7. Jason Meadows - Where Did My Dirt Road Go

8. Heidi Newfield - Johnny And June

9. Randy Travis - Faith In You

10. Kid Rock - All Summer Long

11. Miranda Lambert - More Like Her

12. Shane Yellowbird - Drive Me Home

13. Rodney Atkins - Invisibly Shaken

14. Aaron Watson - Hearts Are Breaking Across Texas

15. Bobby Dale - Something We Can't Stop

16. Shooter Jennings - This Ol Wheel

Ismétlés: 2007. április 16. (szerda) 9.00 órakor
  • elgreco
    Hasonló rendezvények mindig vannak, de talán a pünkösdi jótékonysági bulinkat említeném amely Aszófőn lesz. Nemsokára elkészülök a plakáttal és megosztom veletek, reméljük, hogy minél nagyobb számban el tudtok jönni.
    Elöljáróban annyit a rendezvényről, hogy az est bevétele egy down-kóros alapítványé lesz, Blue Timers fogja a talpalá valót húzni és magyarországi linedance csapatokon kívül jönnek Németországból is néhányan. Biztosan nagy buli lesz!!

Ja és köszönjük a reklámot, jól jön!
    Ha gondolod akkor a weboldalamon belinkelem a rádióadásodat.

www.cowboyup.hu
  • Füves Sámán
    Hát ez a sztori megfogott!
    Magam is vezetek egy egyesületet, idáig nem jutottunk el d sajnos nagyon igaz amit írsz, és ami a legszörnyűbb törvényszerű.
    Sok sikert és kitartást.Ha legközelebb lesz hasonló rendezvény, szívesen reklámozom szerény kis rádiónkban, talán 1-2 plusz embert jelenthet...

A Randy Travis albumot én is várom!
  • elgreco
    Megígértem Zsolt barátomnak, hogy minél több fórumon meghirdetem a szombati bulit, illetve a hozzá kötődő történetet:

"Volt egy barátom!
    Hét éve Ő hozta be a linedance-t ebbe az országba. Együtt jártunk népszerűsíteni a western életérzést. Televíziókba, lovas rendezvényekre, és mindenhova ahova lehetett. Jókat söröztünk, táncoltunk, lovagoltunk.

HOL VAN EZ A GYULA????!!!!

Sokan tudjátok, hogy a Footloose klubbal közösen csináltunk egy klubhelységet. Az én pénzem és munkám legalább olyan mértékben van benne mint az összes többi klubtagé. Ez az egész a Gyula álma volt, mert Belgiumban egy lovas tanyán táncolt sokat. Felépítettük közösen.
    Az önkény miatt páran elhagytuk a klubot, de soha nem gátoltuk a klubnapokat.
    Aztán egy közgyűlésen azt a döntést hozták, hogy nem kell nekik a hely, de mivel itt a régi tagok, akik összetáncolták ezt a pénzt jól érzik magukat, hát mejd ők elrontják.
    Vissza követelik a kopott OSB lapokat és harminc méter nádfonatot.
    Eljöttek a tanyámra, holott értesítettem őket, hogy nem tudok akkor itt lenni.
    Aztán telefonon az egyik vezetőjükkel megbeszéltem, hogy vasárnap sértetlenül szállítható állapotban megkapják. Le is írtam, hogy egy utolsót még szeretnénk rajta táncolni.
    Ma a tanyám hátsó részén állva arra lettem figyelmes, hogy több autó és egy kamion a tanyám közepén van.

Jöttek a Footloosoososok, hogy ők most kívánnak pakolni. Se bejelentés se telefon se kopogás.

Megígértem, hogy megkapják vasárnap, de nekik most kell az amiért más dolgozott, és más adta össze. Egy kedves kislány aki már vagy két hónapja tag lehet azt mondta, hogy ez az Ö vagyonuk. Szegényt még pelenkázták mikor mi ezt összegrundoltuk.
    Ila asszony közölte, hogy mit birtokháborítás, ide az jár be aki akar. Remélem most utoljára.

Hát ide jutott! most már nem az a cél, hogy minnél többen táncoljanak, hisz minden meggyőződésünk ellenére odaadtuk volna amit akarnak.
    Már nem csak a leltári tárgyak kellenek, hanem egy húszéves videoton rádió is amit az egyik klubtag hozott, hogy használjuk itt. ha épen használható. Piaci értéke megvan vagy 0 Ft. Azt az anyagot is el akarják vinni amit egy kedves hölgy a helység dekorálására hozott, kifejezetten ide.

MOST AZ A CÉL? HOGY NE TUDJUNK SZOMBATON TÁNCOLNI!!!

HÁT AKKOR IS FOGUNK: ESTÉRE ÚJ TÁNCPARKETT LESZ, ÉS EGYÜTT AVATJUK FEL VELETEK!!!
    GYERTEK MINDEN KLUBBÓL AZ ORSZÁG BÁRMELY TÁJÁRÓL.

MUTASSUK MEG, HOGY MI MIND ÖSSZETARTUNK?
    AKIK A LINEDANCE-T SZERETIK.
    MUTASSUK MEG, HOGY EZ EGY NAGY KÖZÖSSÉG ÉS CSAK ŐK REKESZTIK KI MAGUKAT AZZAL AMIT CSINÁLNAK!

Sajnáljuk, hogy nem veled Gyula, de mi akkor is egy jót fogunk táncolni.

Egy tél kaja, egy sör, és jó zene lesz. Mi várunk Titeket!

Szabolcs Zsolt
    EGY A MŰANYAG KOVBOJOK KÖZÜL! "
  • nychtalopia
    Miss Shepherd egész jó, a címadó dal az albumról is elég tetszetős számomra.
    Az jó öreg George nem tudott meglepni ezzel a lemezzel.
    Pontosan az amit vártam. Ez értelmezhető negatívan, is pozítívan, mert mindkettő van benne, de tény, hogy nem ért meglepetés.
  • Endiman
    George Strait - Troubadour
    http://cover6.cduniverse.com/MuzeAudioArt/Large/29/1016429.jpg
  • Endiman
    ez vixont tényleg tetszik!

• Nashville

Egy igazán rendkívüli teremtés nagyszerű, kiemelkedő albumának egyik legjobb számából készült videoklipjét tölthetitek le innen:Ashton Shepherd - Takin Off This Pain
    Ez az album félelmetesen jó, igazi profi munka!
  • Endiman
    hoppá,köszi!
    figyelni fogom
  • nychtalopia

Csak hogy legyen mire várni...
    Nyár elején jelenik meg Randy Travis legújabb country albuma, szokás szerint egy csomóan már látatlanban el vannak ájulva tőle.
    Én mindenesetre kíváncsi vagyok mennyire tudja hozni azt,amit igazán tud.
  • Nashville
    Részemről is minden elismerés Alan Jackson- nak, a Good Time albumért!
    Az utóbbi években nem azt nyújtotta amire képes volt, mintha madzagon rángatták volna. Lehet, hogy beteg is volt, főleg a 2006- os Country Music Awards- on volt gyanús a dolog, de mára mintha megfiatalodott volna, teljesen kicserélték. Jelenleg még nem olvasok country témájú bulvárlapokat, így nem tudom, hogy mi az igazság, de szerintem a Drive albuma volt az utolsó, amivel igazán "vezetett".
    A 2008- as Good Time album a nosztalgikus időket ébreszti fel bennem, amikor elemében volt. Ehhez a vérvonalhoz tartozik Ő és remélem, hogy ezt fogja folytatni az elkövetkezendőkben is. És, ha ez részben Keith Stegal- tól is függ, akkor nagy köszönet neki, hogy felébresztette az „alvó oroszlánt”! :)
  • countryboy
    Nem értek egyet, végre egy jó Jackson album évek óta és nem érzem a futószalag ízt, sőt! Az összes dal a lemezen saját szerzemény, ez a stílus Alan igazi világa, örülök hogy végre ismét magára talált és újra Keith Stegall-al (régi producere a 90-es évek elejéről) dolgozik együtt (előző botrányosan rossz albumának producere Alison Krauss volt). Csak így tovább, Alan!
  • Endiman
    meghallgattam Alan Jackson Good Time alkotását, végülis egész jó, de annyira érződik, hogy futószalagon készült a nagy "country-gyárban", az igazi country-feeling-et nem érzem benne. Egy ilyen albumot havonta fel tudna venni...
    de mondom, pár szám azért nagyon jó, soha rosszabbat.
  • countryboy
    Most szombaton 2008. március 29-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0 (vagy a neten élőben: www.civilradio.hu)

Tartalom:

1. Toby Keith - She's A Hottie

2. Jerry Kilgore - What's It Take To Get A Drink In Here

3. Garth Brooks - Midnight Sun

4. Deanna Cox - I'm A Long Gone Mama

5. Kenny Chesney - Better Than A Memory

6. Rockie Lynne - I Can't Believe It's Me

7. Gary Allan - Learning How To Bend

8. Jeff Bates - Don't Hate Me For Loving You

9. Carrie Underwood - Last Name

10. Deric Ruttan - First Time In A Long Time

11. Lonestar - Let Me Love You

12. Kristina Cornell - That's The Way It Feels

13. Ronnie Gilley - Shortcut Home

14. Jeff Griffith - Holed Up In Some Honky Tonk

15. Will Peppers - Cheaper Than A Shrink

16. Leland Martin - Royal Purple Peterbilt

Ismétlés: 2007. április 2. (szerda) 9.00 órakor
  • nychtalopia
    A 100 Folk Celsius, de be is van mondva.... 1982-beli felvétel.
  • Jeff Gordon
    véletlen nemtudjátok melyik azaz együttes,amelyik a no.22 countryjáratban a lakótelep c számot énekli?
  • nychtalopia
    Akit esetleg még érdekelne:

Countryjárat No.22
    Countryjárat No.23
    Countryjárat No.24
    Countryjárat No.25
    Countryjárat No.26
    Countryjárat No.27
  • Füves Sámán
  • TheDreamingTree
    Namost ha ezek után Kris Kristofferson ír egy dalt Taylor vagy Swift címmel, az azért vicces lesz :)
  • countryboy
    Most szombaton 2008. március 15-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0 (www.civilradio.hu)

1. Luke Bryan - Country Man

2. Emily West - Rocks In Your Shoes

3. Levi Webb - Two Hearts

4. Brittany Clarke - Start Talkin' Love

5. Tim McGraw - Kristofferson

6. W.C. Edgar - Barrels & Bottles

7. Kelly Weaver - I Can't Let Go

8. The Lost Trailers - Holler Back

9. Jessie Farrell - Best Of Me

10. Ridley Bent - Heartland Heartbreak

11. Duane Steele & Stacie Roper - Two People In A Room

12. Julianne Hough - That Song In My Head

13. Steve Earle & Allison Moorer - Days Aren't Long Enough

14. Jennifer Hanson - '73

15. Jo Dee Messina - I'm Done

16. Mica Roberts & Toby Keith - Things A Mama Don't Know

17. Tracy Miller - Spread A Little Love Around

Ismétlés: 2007. március 19. (szerda) 9.00 órakor
  • pipeppers
    És Eaglesmith tavaly Európában volt. Anglia, Hollandia és Németország. Az már itt van a szomszédban :D
  • pipeppers
    Toby Keith covered Fred's song "White Rose" on his latest CD, "Big Dog Daddy". Fred's original version of the song White Rose is on the CD Drive In Movie, which also won a Juno Award!

Ezek szerint Fred Eaglesmith írta a White Rose-t, amit Toby Keith feldolgozott. A többi az egészen más. Jó, hogy egy csomó számnak ugyanaz a címe. :)
  • Endiman
    Két ajánlás:

Tift Merrit - Another Country

Sheryl Crow - Detours

/bár sosem értettem őt miért sorolják country-ba/
  • pipeppers
    Most látom, hogy Eaglesmith fest is. Egyre szimpatikusabb az ipse. Hihetetlen, hogy mi mindenre van ideje. Pedig a programja is elég sűrű, nem bújik el a közönségétől. Az Íreknek is megmutatja magát, de ennél jobban nem közelít meg. :(
  • countryboy
    Most szombaton 2008. március 1-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0

1. Clint Black - Long Cool Woman

2. Blake Shelton - Home (with Miranda Lambert)

3. LeAnn Rimes - Good Friends And A Glass Of Wine

4. Rascal Flatts - Every Day

5. Brad Paisley - I'm Still A Guy

6. George Strait - I Saw God Today

7. Crystal Shawanda - You Can Let Go Now

8. Aaron Lines - Moments That Matter

9. Shooter Jennings - Slow Train (with The Oak Ridge Boys)

10. W. C. Edgar - Texas Rain

11. Alan Jackson - Good Time

12. Alan Jackson - 1976

13. Alan Jackson - Long Long Way

14. Rick Huckaby - I Got You Covered

15. Walt Wilkins - Trains I Missed

Ismétlés: 2007. március 5. (szerda) 9.00 órakor
  • Endiman
    akkor őket ajánlom még: Waylon Jennings, Willie Nelson, Kris Kristofferson, Emmylou Harris, Merle Haggard, Hank Williams jr.
  • Endiman
    navégre valaki aki szereti Johnny bácsit :)
  • pipeppers
    Én őszintén megvallom, nem hallgatok Cash-t. A hangja rendben van, és ha nem látom, nincs is vele bajom, de akárhányszor a szemem elé kerül, az az érzésem, hogy nem nekem énekel, hanem saját magának. Lehet, hogy hülye indok, de összehasonlíthatatlan mondjuk Nelson-nal.
  • Jeff Gordon
    Sziasztok.
    nem rég találtam meg ezt a topicot,én még csak ismerkedek ezzel a stílussal,sok előadót nem ismerek,igazából csak Johnny Cash-t hallgatok,meg néhány George Thorogood számot,de utánanéztem,és Ő nem is annyira Country műfajban alkot,valamint a Black Dog cimű filmben elhangzott számokat,pl Gary Allan.(gondolom ismeritek őket)

viszont hoztam egy számot isgondolom ismeritek ezt is,ez nagyon jó,nemtudjátok véletlen h Cash és Crowellnek csak ezaz egy közös száma volt? Igazából én tényleg ismerkedek még a stilussal,szóval bocs a "tanuló" kérdésekért,de tudtok még mondani olyan előadókat akiktől érdemes ilyen számokat hallgatni?
  • TheDreamingTree
    Az első bejegyzés egy Modern Talking lemez :) 7 évesen a kedvenceim voltak :)
  • Frentzen
    Ha valakit érdekelnek a jó country zenék nézzen be IDE
  • countryboy
    2008. február 16-án ismét MoHa Country az FM 98.0-án (www.civilradio.hu)

Tartalom:

1. Smith & Harley - Ride To Live, Live To Ride

2. David Thibodeaux - Not Ready To End The Fight

3. Laura Bryna - I Don't Have A Thing To Wear

4. Phil Stacey - If You Didn't Love Me

5. Katie Armiger - Make Me Believe

6. Jason Matthews - That's What Mama's Do

7. Trent Willmon - Broken In

8. Reba McEntire & Kenny Chesney - Every Other Weekend

9. Doug Stone - She Always Gets What She Wants

10. Roys - Grandpa's Barn

11. Buck & Duke - Women Keep Driving Me Crazy

12. Randy Owen (ex-Alabama) - Braid My Hair

13. Allison Moorer - I Want A Little Sugar In My Bowl

14. Brad Johner - What A Girl Wants

15. Ennis - Give Me Love

16. Rick Huckaby - I Got You Covered

Ismétlés: 2007. február 20. (szerda) 9.00 órakor
  • Endiman

Terri Clark - The Definitive Collection
    Mercury

nagyon jó!!!!
  • Endiman
    Johnny Cash wins again for "God's Gonna Cut You Down", best short form video
  • pipeppers
    Ja, az Eagles-en én is elgondolkoztam, Urbant pedig még nem nagyon hallgattam, csak a Country Music Awards-on, amit Nashville-nek köszönhetően láthattam. De keresek már tőle valamit.
    Leragadtam W. Nensonnál, F. Eaglesmith-nél és a csajok közül G. Wilson-nál :D. Toby Keith-t nem is emlegetem, ő szerettette meg velem a countryt. Álmodozó barátom biztos kitaláltad, hogy az I love NASCAR volt az "ugródeszka" :D
  • TheDreamingTree
    Atyám... már megint ez az Urban srác... na mindegy, nem is mondok inkább semmit.

Meg az Eagles?? Tudni kell, hogy az egyik kedvenc zenekarom, de hogy pont a legjobb country zenekar lenne, az az érdekes...

Pedig mindíg megfogadom, hogy nem agyalok ezeken a műfaji besorolásokon.
  • elgreco
    Egy kis elírás történt amire felhívták a figyelmemet, természetesen 100 Folk Celsius. Egy fránya "l" betű lemaradt.
  • countryboy
    Kiosztották a 2008. évi Grammy díjakat, íme a nyertesek a country kategóriákban:

A legjobb countryénekesnő – Carrie Underwood (Before He Cheats)
    A legjobb countyénekes – Keith Urban (Stupid Boy)
    A legjobb countryzenekar – Eagles (How Long)
    A legjobb countryalbum – Vince Gill: These Days
    A legjobb instrumentális countryzenei album – Brad Paisley: Throttleneck

Gratulálunk!

• elgreco
    Egy szuper hétvége van mögöttünk, pénteken egy vállalati bulin voltunk a Siófoki Azur Hotelba ahol a 100 Fok Celsius és a Blue Timers húzta számunkra a talpalá valót, majd szombaton Pécs mellet Bogádon voltunk egy jó kis linedance bulin.Készült egy rakás kép, meg videó, ha kiváncsiak vagytok rá akkor nézzétek meg a honlapomon:www.cowboyup.hu
  • Zombye
    Háát a hölgy a nevével ellentétben egyálltalán nem ronda...
    Bár az is igaz, hogy ha lehetne választani, én ikább azt a szép mandolint csavarnám ki a kezéből...

A zeéje egyébként valóban nagyon kellemes.