előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
nychtalopia #4260 Nos akkor, hogy a dolgokat a helyére tegyem: Rövid vázlet arról, hogy hogyan is van ez az egész.
Nos van ugyebár ez a Countryjárat nevű műsor minden kedden a Rádió 35-ön. Ez nem az én műsorom. A műsorvezetőt (mint az a kilencedik adásban kiderül, és utána mindig elhangzik) Mándity Lászlónak hívják, ő ott él Tiszaújvárosban, és az ő hangja van a belinkelt felvételeken.
Hadd idézek egy korábbi hozzászólást,de Ti is visszanézhetitek, két oldallal hátrébb van:
© Füves Sámán 2007. júl. 16. 01:42 | válasz erre | #4139
Sziasztok Country rajongók!
Remélem a nickem nem zavar be túlságosan :-)
Egy kis segítséget kérnék tőletek, ahogy olvasgattam jó helyen járok...
Egy vidéki rádiónál van egy műsorom amiben lassan egy éve elindítottam egy tizenöt-húsz perces country rovatot is.Vannak visszajelzések, hogy kedvelik ezt a műfajt szerencsére.Mostanság sokat segített nekem egy békés megyei srác (Norbi) - zenével és egy kis összefoglaló esszével.Ezért nivósabbá szeretném tenni ezt a country rovatot viszont az előadókról vajmi keveset lehet találni, ehhez a google már kevés :-(
No persze komolyabb angol tudással biztos nem kellene hozzátok fordulni...
Azt hiszem így már érthetőbb a dolog. Ővé a műsor. Én volnék a békés megyei srác (ellenben Piliscsaba a tartózkodási helyem) aki olykor besegít, és kicsit felnagyítva "szaklektorként" van említve. Némi nagyképűséggel állíthatnám, hogy közös is. Szóval így van ez.