előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
nychtalopia #4239 Nem tudom Magyarországon van-e ilyesmi, de gondolom közhírré dobolom itt nektek. (Ha van, akkor elnézést, nem tudtam.) Szóval.
Létezik egy olyan műsor,ami azt a címet viseli, hogy "Countryjárat" Ez egy közel húsz perces country műsor minden kedden 21:30-tól a tiszaújvárosi Rádió 35 műsorán.
Szerintem igazi ritkaság, személy szerint én nem tudok hasonló műsorról Magyarországon, ugyanis nagy hangsúlyt fektet stílus és különösen az adott előadók ismertetésére. Ebben a "közel húsz percben" nem túl hosszú,tömör bemutatás hallható 3-4 előadóról, majd egy-egy dal tőlük.
A műsor utolsó részében pedig igen sokszor magyar zenekar/énekes hallható. Hamarosan küldök linkeket, ahonnan elérhetőek archív felvételek a műsorról, de aki türelmetlen és "mostazonnalmárisrögtön" szeretné, az írjon emailt a [email protected] címre,és küldök neki. Tudomásom szerint eddig 21 adás ment le, és mindegyik elég érdekes. Aki nem tudná esetleg a 89,6-os frekvencián behozni rádiókészülékén, annak itt a rádió netes kapcsolódási címe ->Rádió 35(sajnos a szerver nem mindig megbízható, és előfordul, hogy az ember nem tud kapcsolódni)
Kritikákat egyaránt várok, kíváncsi volnék, hogy kinek mennyire tetszik/nem tetszik és mi az,ami tetszik/nem tetszik.