Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már az x. linedance, amirõl lemaradok...😞(((((<#szomoru1>#szomoru1>
elgreco
<#puszis>#puszis>
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
többet vagyok Elgreco fórumán, mint te!😊))))))
Olvasol más fórumot is? A gárdonyi buliról és a fórumok látogatottságáról Elgreco fórumán találsz infot. Esetleg a www.linedance.hu weblapon is.
Keep It Country
OC
Amúgy nem, Szegeden pl. 32 fok... felhõ, szellõ sehol... Imádom!!!! Igazi mediterrán klíma! (Persze, a strandon kicsit jobb lenne most...) ... de a nyári esték... hmmmm😊)))))
Hát igen, de nagyon lassan térünk vissza, sajnos. Gondolom a nyár miatt mindenki el van menve mindenfelé.
Tényleg, Budapesten kivül is ilyen jó idõ van? 😊
Azért van egy témába vágó kérdésem is: láttam egy ABC-s koncertfelvételt, ahol Kenny Chesney meg Gretchen Wilson énekeltek közösen egy dalt. Tufaj valaki, hogy miféle rendezvény lehetett?
Látom, az elveszett band kezd vissza-visszatérni!!😊)))
Örömmel (bár ez kinek öröm, kinek nem..) jelentem, hogy ÉLEK!!!!
És most épp Alan Jackson DVD szól, úgyhogy naon jól vagyok és libabõrözöm.
Jön vki a hétvégén Szegedre a kamionos country-talira, vagy Gárdonyba a country-fesztiválra? (Lelkeseknek azonnal mondom: ez azért korántsem tõlünk nyugatabbra lévõ countrytalik színvonala!!!!)😊))
Üdv., puszi,
Timi (Countrygirl, Vidéki lány)
Country elõadók felkutatására szinte semmi idõm nem jut, ezért örvendek annak, mikor valamelyikötök talál valamit és azt megosztja velünk.
A csatározásról meg annyit, hogy szerintem nyújtsatok egymásnak egy virtuális baráti kézfogást, hisz eddig nem ilyenekrõl szólt ez a fórum😊)
Kikával (Kriszti) linedance bulikon, vagy lovaglásnál szoktam talizni. Timci (Countrygirl), mostanában oda sem tudott jönni. Amúgy mindkét csajszi vizsgázott mostanság. Grecoval már többet talizom.... BULI-BULI-BULI
Szóval ha m(0)=a test nyugalmi tömege, v=a test inerciarendszerhez viszonyitott sebessége, és c a fénysebesség, akkor a test relativ tömege
Ennyit mára, gyerekek!
(a vicc persze az, hogy ez igaz: egy 80 kilós ember a 99,7%-ával haladva 1 tonnát nyomna)
Most akkor vissza a témához: tényleg, hová tûnt a Kriszti, meg a Countrygirl, meg az Elgreco???
Klimaxosok vagytok? Vagy jönnek a nehéz napok?? Úgy viselkedtek mint a buta tyúkok... pedig lassan már én vagyok ezen a fórumon az egyetlen tyúk. De ha így folytatjátok, be se szagolok ide többet.
Engem okosítsatok, ne egymást nyírjátok. Jó?
KÖSZKE!
...de hiába, ez a stílus rád vall: "hát ki nem szarja le?", "a többire kurvára nem vagyok kiváncsi", "amerikai segget nyaló".
Én nem foglak sértegetni, de a hozzászólásaid minõsége és tartalma magáért beszél!
Mellesleg TDT- vel teljes mértékben egyetértek.
Contemporary Country Music
Most mindentõl függetlenül tényleg mindenki azért rajong akiért akar - speciel én is szeretem az amerikai dolgokat -, de azért Countryboy: gondolom abban egyetértünk (legfeljebb Nash picit jobban <#vigyor3>#vigyor3> ), hogy a mindannyiunk által annyira szeretett zene pont azokból az amerikai dolgokból táplálkozik (ilyen július 4-e is), amikre most azt mondod, hogy egyáltalán nem érdekel Téged. Ezt azért én nem hinném...
kevés olyan hazafi énekest ismerek mint Õ volt.
No.1 album, kötelezõ minden cowgirlnek és cowboynak! Itt bele is lehet hallgatni!
Egyébként, hogy a zenéhez mennyi köze van? Annyi biztos, hogy a patriotizmusról híres amerikaiak cowboy- ai fergeteges Country-bulikat rendeztek.
…és, hogy mi az enyhe túlzás? Pl. az, hogy valakit köszöntöttek a fórumon és még azt sem mondta, hogy kössz! Az viszont, hogy „túlzás” meg, hogy „szar” az elhangzott!
Kirus, ajánlom neked szeretettel<#wave>#wave>
"Urban signed his first record deal back in his native Australia...etc"
Most akkor mi van? Mondjuk ettõl még lehet új-zélandi állampolgár. Sõt. Akár amerikai is... na mindegy. Ezen nem fogunk összeveszni! 😊
Buli meg mindig van!! Hála az égnek! Na várom a többi tesztelendõ elõadót!!!
<#puszis>#puszis>
A VIVA csak csepp lenne a tengerben, Európa (fõleg Magyarország) hozzáállása nehezen fog megváltozni.
Nálunk biztos többet emlegetik majd pl: Keith Urban nevét Nicole Kidman férjeként, mint zenei teljesítménye miatt. De ez a bosszankodás hiábavaló, ez van.
Luke Stricklin neve nem volt ismerõs. Inkább vizuális típus vagyok. Legalább még egyszer meg lett említve. Hú, de sokan letesztelték! <#schmoll2>#schmoll2>
Kössz a gratulát, végülis nem lettem kockafejû. 😊 Jó túllenni rajta. Ajánlanék itt jobbnál jobbakat, de rámozdulás kevés van.
A VIVA-n. Jó, csak az amerikai slágerlista apropóján, de akkor is. Értitek Ti ezt?! 😊 Szerintem, ha tudta volna a szerkesztõ, hogy valójában milyen zenét játszanak, tuti nem teszi be 😊
Amúgy az Indian Dreams-es bulink szerintem fergetegesre sikeredett. A Blútájmersz nagyon jól nyomta, mi meg hoztuk a formánkat. Röhögés, tánc, közszemérem sértés... 😊 áááááááááááá, dehogy! Hajnali 3kor már itthon voltunk.
Poco Hill-t meg akkor már láttad 😊!
A Stricklin fiúról meg már volt szó korábban, ha jól emléxem még talán szeptember környékén, csak akkor simán egy nótával. Majd minyá megnézem amit felraktál.
Ja, és gratula a vizsgákhoz!!! <#puszis>#puszis>
Köszi!!!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
M.O- on nem hiszem, hogy sikerrel jársz. Nem is hallják sokan ezeket a dalokat, nemhogy lefordítsák...
Tudna valaki segíteni?
Arrol lenne szó hogy ennek:"Paul Brandt -Convoy"a számnak kellene a szövege magyarul.
Szerintetek hol keressem?
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Ha láttam 10 dollárért valahol, miért nem vetted meg?
Nálam 4000.