előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    Hááááááááát, igen! Régi szép idők. Volt, hogy nem naponta pörgött ez a fórum. Én nagyon szerettem!
    Nem feltétlen eveztem nyugisabb vizekre. Pl.: Rockie Lynne: Super Country Cowboy című dalát nagyon szerettem! Továbbra is a csizmadobogós térdcsapkodós az én igazi műfajom, de ettől még bármi más jó nótát, lemezt meghallgatok. Sőt, egymás után nagyon sokszor képes vagyok meghallgatni :)!
    Igazad van, amúgy az általad felsorolt albumok között vannak nagyon jó. Pl.: Keith Urban új CD-je nagyon eszméletlen jóra sikeredett, viszont nem sok köze volt a country zenéhez.
    Ráadásul a felsorolt albumokat szinte mind megvettük, de voltak közte hatalmas csalódások.
    Pl.: az új Pat Green CD-nél unalmasabbat, és egyhangúbbat nem nagyon hallottam mostanában.
    A kis Taylor Swift pedig számomra túl nyekergős. Inkább kirakatmacának tartom. Tudom srácok, hogy Nektek bejön a kis cuki, de nekem a szőr áll a hátamon tőle ...
    A vidámság és a pezsgés amúgy állandó, asszem nem változtam. Felköltöztem a páromhoz Pestre. Így most ketten gyűjtük a jó kis zenei CD-ket, DVD-ket. Nagy kincs, ha az ember élete értelme is zeneőrült... bár, mit is várhatnék egy "country" zenésztől... :))
    Remélem Nálatok is minden rendben apuci!
    Szerintem azért húzzatok bele fiúk, és nyomjátok csak az ajánlókat. Én meg ahogy lesz időm, ígérem megkritizálom!