Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashville
A kép lemaradt:

Itt bele is nézhettek a klipjeibe: View More Clips

Torrentes link: Nashville Star

Contemporary Country Music

Nashville
Gondolom, félti a trónt! 😊

Ki hallott már a Nashville Star mûsorról? És ki szokta nézni? Biztos senki sem, mivel egy kicsit messze van. Torrenten viszont fellelhetõ!
Itt van a honlapja!
Nagyon színvonalas elõadókat látok a mûsorban, bár be kell valljam az egyik mûsorvezetõ személye egy kicsit idegesített, de már megszoktam (szerencsére nem énekel).
Az egyik nagy nagy esélyes a versenyzõk közül, Chris Young:

kirus
Én mintha úgy emlékeznék, hogy ez a mondat (vagy vmi hasonló) lassan minden rendelésemnél elhangzik! <#vigyor2>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Én ilyet soha nem mondtam...vagy mégis? <#puszis>
kirus
Törexem rá, de utolérhetetlen! Azért nekem sem a szenes Tátra szállítja a lóvét, de tény, hogy ami tetszik, azt elõbb utóbb megveszem eredetiben, különben nem nagyon hallgatom meg. Olyan sok új CD meg nem jelenik meg, hogy ne tudnám ilyenkor pótolni az elmaradt régi elõadókat. Az autóút meg mindig hosszú, tekintve, hogy folyton megyek...de azt hiszem igazad van, ennek soha nincs vége!<#nevetes1>
Mellesleg már Cboy is megjegyezte, hogy nem vagyok normális!

Nashville
Most már látom, hogy nagykanállal eszed! 😉 Ha jó hosszú az autóút, amin gyilkolhatod a lemezeket, akkor egyszer csak a végére érsz. <#nyes>
...egyébként sohasincs vége, pláne ha ritkaságokra is utazol és utól akarod érni az egyik ismerõsünket. <#ijedt>

kirus
Az a baj, hogy mindegyik régi CD, régi elõadóktól. Steve Warinertõl jött két CD-m, akkor a hiányos Tracy Byrd gyüjteményem egészítettem ki a Ten rounds albummal, új Garth Brooks, Lee Ann Womack, Vince Gill, Ty England, Collin Raye.... és még egy halom minden. Szóval van mit gyilkolnom a kocsiban. Este meg ezredjére végignézem a koncert DVD-im 😊

Nashville
Mai ajánlatom egy különleges hangú Cowboy: Wade Bowen.

És persze meg is hallgathatjátok, hogy mit tud: HALLGAT

Nashville
Ez a válasz gondolom nekem jött. A kommentek tengerében majdnem elvesztettem a fonalat. <#vigyor3>
Tudtam, hogy neked tetszeni fog, mert a hangulat tényleg nagyon fogós lett. Ismerlek már! <#wink>
Na mesélj, milyen CD- k jöttek még! Ajánlhatnál belõlük, ha meghallgattad...

kirus
Ez jó volt! Amúgy megkaptam a CD-t...csak még nem volt idõm meghallgatni. Illetve megint annyi zeném van, hogy utol kell érnem magam.

Nashville
Pár órával ezelõtt kaptam egy belevalós videót a CMT.com- ról.
Toby Keith az új albumáról az egyik legütõsebb számot adja elõ a rajongóinak. Fergeteges hangulat, igazi kocsma-feeling ami uralkodik a Cowboy és Cowgirl- ök között! Kedve támad az embernek egy jópofa sörhöz, amit a barátai között fogyaszthat el! Hajrá Toby!
AKKOR KOCCINTSUNK!!!

Nashville
...és Olaszországban sem megy, úgy néz ki, Európára kiterjedõ a korlátozás.
Valami elõrelépés a petíció ügyben? Remélem valaki segített Joe- nak!

Endiman
a hamarosan megjelenõ 2cd-s Johnny Cash Personal File frontja:

az árára kiváncsi leszek...

Nash! Én már rég levetkõztem a lelkiismeret-furdaláomat az ingyen letöltésel kapcsolatban. Talán azért korábban, mert egy csomó olyan zenészt is szeretek-ismerek, amiket még Amerikában is csak nehezen lehet beszerezni. Márészt meg nincs ennyi pénzem CD-re, amennyi itt kéne. Off: megsúgom, hogyha az ezévi letöltéseimet nézzük szerintem már millióknál járok. Sírhatnak a kiadók, hogy letöltenek az emberek (fõleg Európában, Ázsiában, tehát nem Észak-Amerikában), de ha egyszer nem lehet megvenni azt a CD-t akkor mit csináljak? Nekik több pénzük lesz attól, hogy én vásárlási lehetõség híján nem töltöm le? Nem! Tudom, hogy vannak szerzõi jogok, de akkor is. Ebbõl látszik, hogy ez az egész zeneipar mekkora egy üzlet. Csak a pénz számít, hogy a nagy kiadóknak minnél nagyobb legyen a profitjuk, a zenészek, a vevõk, meg általában mindenki más meg megb*szhatja! Ha valaki még tud angolul itt (gondolom van olyan), akkor az segítsen, és fogalmazzon meg egy szöveget, amit el lehetne majd küldeni!

She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.

elgreco
én is hozzájárulok egy aláírással!!!

Nashville
A düh már bennem is a csúcson van a CMT -és már úgy látom máshol is jelentkezõ- video mizéria miatt!
Kíváncsiságból megkértem a barátomat aki az USA- ban él, hogy nézzen már rá a CMT körmére. Gondolom sejtitek, hogy mi a válasz! (Káromkodásomnak megfelelõ smile- t nem találtam!!!)
Mérhetetlen utálat van most bennem, ezért megpróbálom még egy helyen: Olaszországban. Ha ott is megy, akkor még nagyobb mocsokság van mint gondoltam!
Lehet, hogy már a klipekhez is újjlenyomatos azonosítással fogunk hozzájutni? Azt hittem régebben, hogy ezt a pofát sohasem fogom beszurni, de most...:

Egyébként most már teljesen levetkõztem minden lelkiismeret-furdalásomat a DC- vel és a TORRENT- el kapcsolatban. Töltögetni fogok ezerrel! Úgy látszik Amerika már álmunkban sem fog eljönni? Nálam legalábbis nem, ha így folytatják. (Még lehet, hogy a logómat is kicserélem kanadai zászlósra!) A francba!!!

Denver Joe! Én is támogatom az elégedetlen mail küldési ötletedet. Nem tudok még angolul, de az aláírásom ott lesz!

Már a http://music.aol.com -on sem mennek a videók. Úgy látszik az amerikaiak kizárják a világot abbõl hogy videókat nézzen a neten. Röhejes.
kirus
Abból még nem származott semmi jó, ha én valakinek mérgemben e-mailt küldtem! <#hehe>

Szerintem, Ti is írjatok nekik, minnél többen, annál jobb alapon. Talán így legalább válaszolnak.

She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.

Ez az Joe, mindent bele !!!!

<#violent><#boxer><#gun><#mf3><#falbav><#wilting><#bdead>
Ja, de azon csodálkozom, hogy nem írtak ki semmit, úgy csinálnak mintha semmi sem történne, pedig nem hiszem el, hogy egy ember nem szólt innen Európából, hogy nem megy. Menjenek a francba, mert azt NEM HISZEM EL, hogy nem írt senki. Szerintem én küldök egy mail-t nekik, hogy válaszoljanak már erre, elõször normális hangnemben, de aztán <#violent><#gun><#violent>

Joe, továbbra sem gyõzöl meg a youtube-al. Próbáltam pár videót ami még hiányzik a gyûjteményemben és rettenetes minõségben van fent. Inkább arra kellene rájönni, mint a szent szar történik, hogy nem lehet Európából csatlakozni a vh1 és cmt videó-szerveréhez.
Ja nálam is ugyanez a helyzet. Ami még itt a fórumon nem lett megemlítve az a Yahoo-nak a zenei oldala, ahol szintén elég sok country videót meg lehet nézni. Mondjuk nem olyan sokat, mint a cmt-n vagy a vh1-n, de azért elfogadható. Valamint rájöttem, hogy nem olyan szar a youtube.com. Van amelyik videó nagyon szar, de van amelyik olyan minõségû mint a cmt-n. Mivel oda emberkék töltik fel a videóikat, így a minõség is változó. A másik elõnye pedig, hogy nem csak a klippek vannak fennt, hanem egy csomó koncertvideó is stb, meg mondjuk egy csomó baromság is. Ha beütöd pl Alan Jackson kihozza a legtöbb klippjét (eltérõ minõségben többször is), koncertvideókat, meg egy csomó hülyeséget, amiben benne van az Alan Jackson kulcsszó. De azért cmt híján megteszik ezek is (szerintem).

Na nekem már a vh1.com-on sem mennek a videók, azt írja ki, hogy csak amerikai IP címrõl lehet videókat nézni, csak amerikai felhasználóknak...nem tudom nálatok mi a helyzet...de ez kész agyrém...elveszik minden lehetõségét már a neten is hogy videókat nézzünk jó minõségben???? K anyjukat!
Old Cowboy
Hellotok!
Ismét itt a nagy lehetõség annak, aki még nem próbálta ki, hogy country zenére milyen jókat is lehet táncolni.
Óriási country buli lesz pénteken, 28.-án az Árbocos étteremben Budakalászon. Érkezés 19.00-tól, lineandance oktatás 20.00-tól. Mindenkit szeretettel vár a Footloose Linedance Club.
Keep It Country
Marshal

kirus
Szia Novigrad! Biztos vagyok benne, hogy DC-n megtalálod a dalokat.

Countryboynak: Kösz! Sokat segítettél!
Hali! Már egy ideje nekem sem megy a cmt. Semmilyen klip és zene nem indul, de szerintem sem bennük van a hiba, sajna kaptam egy vírust és azóta a banner is más nálam, megnéztem a melóhelyemen és ott mûkszik...<#rinya>

Jó, lehet, hogy csak wmp-n nem mennek, de csak ezzel lehet nézni, nem? Vagy valahogy át lehet állítani, hogy realplayeren v. quicktimeon menjenek a klippek? A vh1 meg a cmt zenész adatbázisában tényleg ugyanazok az elõadók vannak? Akkor most már értem, hogy miért volta cmt zenész adatbázisában 2pac, britney spears meg hasonló marhaságok.<#nyes>

a cmt-n mennek a klippek, mert ha nem mennének, akkor már megcsinálták volna. a media player nem tud csatlakozni a kívánt fájlhoz, hogy miért azt nem tudom, mindesetre ott van a probléma gyökere. a vh1.com-on megtalálhatók country klippek is, mivel ugyanaz a két televizió tulajdonosa. Úgyhogy akinek jó minõségû klipp kell, akár nézni, akár felvenni, irány a vh1.com!!!
Nashville
A Carrie Underwood American Idol 2005 finale video még ma estig letölthetõ, holnap törlöm.
(A cmt.com- on még mindig nem mennek a klipek.)

Nashville
Érdekes a The Electric Cowboys! Mondhatnám egész jó, érdekes hangulatot árasztott. Én speciel szeretem a bajor zenét, így nem zavar a harmonika.
Ha Country lemezt van kedvem hallgatni biztos nem ezt fogom feltenni, de egy hideg téli estét kellemessé tud tenni ez az ötvözet, fõleg, ha társaságban hallgatja az ember.

Novigrad: manapság elég furcsa a kérés-kérdésed...ezer helyen tudsz letölteni.
Heló Mindenki! Keresem Faith Hill&Tim Mcgraw letölthetõ dalait, bármelyiket!
Köszi!
KRISZTINA28
Köszi Elgreco a meghívást! Éppen tegnap kaptam a Virág Péteréktõl egyet! <#vigyor2>

kirus
<#taps>

És milyen lemezekrõl? Úgy értem, hogy régebbiek is jöhetnek vagy csak a legújabbak (mondjuk a Some Hearts sem új)? És csak Contemporary elõadók vagy más stílus is? Kevésbé ismert vagy sztárelõadóktól? Mindegy? Amúgy jó a kritika <#eljen>

Egy kis infó az idén nyáron és õsszel várható country CD megjelenésekrõl, mi az ami várható:

BLACKHAWK
Voices (Rust)

DARRYL WORLEY
Here And Now (903 Music)

BRAD PAISLEY
Greatest Hits (Arista)

BRIAN McCOMAS
Back Up Again (Katapult)

BRICE LONG
Brice Long (Columbia)

BRITTONJACK
Worth The Wait (Lofton Creek)

BRYAN WHITE
Out Of The Storm (Just a Pup)

CATHERINE BRITT
Too Far Gone (RCA)

CHRIS CAGLE
Diary Of A Redneck (Capitol)

CLEDUS T. JUDD
Boogity, Boogity: Songs Of Ray Stevens (Koch)

ERIC CHURCH
Sinners Like Me (Capitol)

JAKE OWEN
Startin' With Me (RCA)

LAUREN LUCAS
The Carolina Kind (Warner)

MATT JENKINS
I'm Just A Man (Universal South)

SAMMY KERSHAW
Honky Tonk Boots (Category 5)

SARA EVANS
Greatest Hits (RCA)

SOUNDTRACK
Broken Bridges (Show Dog)

STEVE AZAR
Indianola (Midas)

STEVE HOLY
Different Tonight (Curb)

TIM McGRAW
Train #10 (Curb)

TY ENGLAND
Alive And Well And Livin' The Dream (Triple T)
Country CD kritikákat, elemzéseket várok! Valami hasonlókat:

Az amerikai Megasztár, az American Idol 4. szériájának 2005-ös gyõztese, a 21 éves Carrie Underwood debütáló korongja bizonyítja, hogy miért is õ nyerte meg a tehetségkutató versenyt (roppant erõteljes hangja van és ráadásul gyönyörû is). Az egyértelmûen pop-orientált country piacban nagy pénz van és végre a producerek (a zsûritagokkal egyetemben) ezt felismervén Carrie-ben a legelsõ fellépése után már nagy lehetõséget láttak és õ bizonyította is, hogy nagy tehetsége van az énekléshez. A döntõben magasan verte az ugyancsak esélyes déli-hippie stílusú Bo Bice-t, akinek debutáló korongja messze nem lett akkora siker, mint Carrie bemutatkozása, hiszen ez a lemez a Billboard áprilisi adatai alapján már 2 és fél millió példányszámban kelt el csak az USA-ban. A dalok szerencsére nem csak a 20 éven aluli korosztályt szólítják meg, példa erre az album elsõ kislemeze, az Inside Your Heaven (az album legpoposabb és egyben legrosszabb dala) vagy a második sláger, a 2005 október 18-án piacra dobott már egyértelmûen country-s Jesus Take The Wheel, amely hetekig volt a country rádiók listái élén. Az album harmadik nagy slágere, a 2006. április 3-én megjelent kislemez, a Don't Forget To Remember Me. A CD stílusát tekintve tetszeni fog a popzene kedvelõinek is, bár kifejezetten modern country albumról van szó, ami messze a legjobb post-AmIdol album Kelly Clarkson debütáló korongja óta éppen ezért Kelly Clarkson vagy éppen Faith Hill rajongóinak feltétlenül ajánlott! Csak remélni lehet, hogy nálunk is kap egy esélyt a hölgy, bár a magyar kiadók (Sony-BMG hahóóó) messzemenõen kirekesztõ gyakorlatát (miért nem jelennek meg kicsiny hazánkban a mai napig több millió példányszámban elfogyó country lemezek ???) ismerve erre nem látok sok lehetõséget, de marketing tanácsokat ezzel kapcsolatban szívesen adok. (poltom)
Egyetértek, Marshal! Nagyon jó a countryban a harmónika. Én is kedvelem a tex-mex stílust és ez az Electric Cowboys album nagyon ott van !!!
kirus
OC, ha már így egymásra találtunk a harmonikában, akkor viszek Neked estére egy kis meglepit!<#awink>

Old Cowboy
Hi Highwayman!

Bocsi, hogy megzavarom eddigi country zenei értelmezésed, de köztudott, hogy az amerikai kontinensre a hódító európaiak vitték a hangszereiket. Éppen ezért a country zenében is minden féle hangszer elõfordulhat és fõleg a Texasban játszott un. tex-mex zenében domináns az általad kifogásolt harmonika. Én különösen kedvelem a country mûfaj ezen ágát (is). Éppen ezért az On The Road Again-t szupernek tartom ebben a feldolgozásban.
Ha már ez egy ajánlós fórum, szívesen ajánlom figyelmetekbe a tex-mex klassikusai közül Freddy Fender-t és Flaco Jimenez-t.

Keep It Country
OC

kirus
Nekem nagyon tetszik az On the road again feldolgozása. Vidám, és egyedi. Ettõl jó egy feldolgozás...nem?<#vigyor2> Szerintem nem bajoros, inkább olyan mexikói beütése van. Vagy mittom én.<#fejvakaras>

Endiman
tényleg jó!

de az On The Road Again számot nagyon elrontották azzal a bajor harmonikával v mivel...rémes<#buck>

de a többi rendben van

kirus
Nyah, jöttek új CD-im. CBoy ajánlott nekem valamit. Nagyon bejött!
The Electric Cowboys - Prisoner Of The Honky Tonk, feldolgozások, de jól sikerültek.
itt bele tudtok hallgatni. Szerintem jó!

Endiman
árat nem tudok mondani még, de szólok ha meglett

Tudom, tudom...
Persze, mindent be lehet szerezni, csak azért néha a pénz sem utolsó szempont (sajnos) 😊

Ruhákkal nem foglalkozom, csak egy állítást cáfoltam, hogy nem lehet beszerezni. Amúgy preferencia nélkül nem állnak szóba veled a legtöbb helyen. CD és DVD ügyekben tudok segíteni.
Csak hol? Ha mondasz olyan helyet ahol összvissz 10-15-bõl kijön akármilyen mintás western ing (nem pont ilyen), már rendelem is...

Csak egy példa volt...ez egy drága ing, van olcsóbb is, a lényeg hogy beszerezhetõ.