5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4080 -
countryboy #4079 nyam-nyam :)
-
twain #4078 Sziasztok!
Billentyüst keresünk:www.shania.hu -
Tim McGraw - Let It Go -
#4076 Hááááááááát, igen! Régi szép idők. Volt, hogy nem naponta pörgött ez a fórum. Én nagyon szerettem!
Nem feltétlen eveztem nyugisabb vizekre. Pl.: Rockie Lynne: Super Country Cowboy című dalát nagyon szerettem! Továbbra is a csizmadobogós térdcsapkodós az én igazi műfajom, de ettől még bármi más jó nótát, lemezt meghallgatok. Sőt, egymás után nagyon sokszor képes vagyok meghallgatni :)!
Igazad van, amúgy az általad felsorolt albumok között vannak nagyon jó. Pl.: Keith Urban új CD-je nagyon eszméletlen jóra sikeredett, viszont nem sok köze volt a country zenéhez.
Ráadásul a felsorolt albumokat szinte mind megvettük, de voltak közte hatalmas csalódások.
Pl.: az új Pat Green CD-nél unalmasabbat, és egyhangúbbat nem nagyon hallottam mostanában.
A kis Taylor Swift pedig számomra túl nyekergős. Inkább kirakatmacának tartom. Tudom srácok, hogy Nektek bejön a kis cuki, de nekem a szőr áll a hátamon tőle ...
A vidámság és a pezsgés amúgy állandó, asszem nem változtam. Felköltöztem a páromhoz Pestre. Így most ketten gyűjtük a jó kis zenei CD-ket, DVD-ket. Nagy kincs, ha az ember élete értelme is zeneőrült... bár, mit is várhatnék egy "country" zenésztől... :))
Remélem Nálatok is minden rendben apuci!
Szerintem azért húzzatok bele fiúk, és nyomjátok csak az ajánlókat. Én meg ahogy lesz időm, ígérem megkritizálom!
-
#4075 Mint a régi szép időkben! Én is örülök, hogy látlak! :) Annyi változással, hogy az utóbbi egy évben tényleg keveset látni a logónkat! Igazad van, az új tagoknak hamarabb kellett volna jönniük, amikor még igazi élet folyt itt. A múltkor néztem, hogy mikor is volt utoljára igazán aktív a fórum, aham kb. egy éve a Megan Mullins ajánlásnál (sok cowboy- t és cowgirl- t megmozgatott). A klipje azóta is a tavaszt juttatja eszembe, még mindig igazi csemege. A CMT. com- on most nem érhető el, még jó hogy bespájzoltam annak idején.
Ide feltöltöttem, akit érdekel megnézheti: http://www.speedyshare.com/662467303.html
Úgy látom nyugalmasabb vizekre eveztél. Tim McGraw albuma nem mondanám, hogy olyan „térdcsapkodós, csizmadobogós, jjjjjjihhhhhhháááááááááááááás… Tudod, amire meg lehet őrülni!” (írtad régebben), de nem is kell minden albumtól felpörögni, kellemes hallgatni Mc Graw- t, olyan elmerengős. Változnak az idők, a bluegrass- t már és is bírom!
Azért az elmúlt bő fél évben is voltak jó kortárs albumok, amik maradandó energiát pumpáltak:
KEITH URBAN
Love, Pain & The Whole Crazy Thing (Capitol)
SUGARLAND
Enjoy The Ride (Mercury)
CRAIG MORGAN
Little Bit Of Life (Broken Bow)
CROSS CANADIAN RAGWEED
Back To Tulsa (Universal South)
KELLIE PICKLER
Small Town Girl (BNA)
TRACY BYRD
Different Things (Blind Mule)
ALABAMA
Songs Of Inspiration (RCA)
MONTGOMERY GENTRY
Some People Change (Columbia)
TAYLOR SWIFT
Taylor Swift (Big Machine)
DIERKS BENTLEY
Long Trip Alone (Capitol)
RHONDA VINCENT
Beautiful Star: A Christmas Collection (Rounder)
BRAD PAISLEY
Brad Paisley Christmas (Arista)
WYNONNA
A Classic Christmas (Curb)
CHRIS YOUNG
Chris Young (RCA)
EMERSON DRIVE
Countrified (Midas)
KENNY CHESNEY
Live Those Songs Live (BNA)
AARON TIPPIN
Now And Then (Nippit)
BRIAN McCOMAS
Back Up Again (Katapult)
PAT GREEN
Cannonball (BNA)
TRACE ADKINS
Dangerous Man (Capitol)
RECKLESS KELLY
Reckless Kelly Was Here (Sugar Hill)
És itt feltétlenül meg kell még jegyeznem (már harmadjára ezen a lapon) a 2007- es év sztár albumát!:
JASON MICHAEL CARROLL
Waitin' In The Country (Arista)
Remélem Kirus, hogy azóta is olyan vidám és pezsgő az életed, mint ahogyan megismertünk téged. A fórum színfoltja voltál ez nem vitás, akivel lehetett normálisan trécselni, hülyéskedni, de oda is figyeltél másokra. Összetartó erő voltál!
Ennyit a múltról nem nosztalgiázok, szép volt jó volt, amúgy is csak a Country lehet örök! :)
Ha már így alakult és megváltoztak a dolgok, szeretném segítségemet felajánlani minden új Country rajongónak: ha valakinek útmutatás kell, hogy jobban el tudjon igazodni a Country Music világában, akkor írjon privit és segítek, ha tudok. Elszoktam már a nyilvánosságtól.
Na, mentem, mert már megint egy regimentet írtam! Kirus! Megint kihoztad belőlem a Country diktátort!
-
twain #4074 Sziasztok.
A Shania Tribute Band Fellépéseket vállalna olyan Helyeken ahol szeretik ezt a fajta muzsikát.Ha vki tud ilyen helyeket kérjük jelezze felénk!www.shania.hu -
#4073 Sziasztok Fiúk-Lányok!
Hát, ezer éve nem jártam itt, mégsem okozott gondot az el nem olvasott hozzászólások visszakeresése... nem volt túl sok.
Isten hozta az új fórumozókat, bár nem hiszem, hogy olyan sok örömet fog Nekik nyújtani ez a fórum, mint amilyet mondjuk egy évvel ezelőtt nyújtott volna. Ezt mondjuk nagyon sajnálom.
Nash, örülök, hogy "látlak" !
Amúgy igazat kell adnom Countryboy-nak...az elmúlt két évben szinte minden megjelenő country CD-t megvásároltam, majd pótoltam a korábbi időszakot is. Az utóbbi majdnem fél évben sajnos nem nagyon találkoztam ütős newcountry albummal. Persze vannak kivételek, de tényleg nagyon a pop felé fordul a műfaj.
Talán Steve Holy: Brand new girlfriend-je ért valamit, és a most megjelenő új Tim McGraw - Let it go...
Egyre többet hallgatok bluegrass, és veszem elő a régi country CD-im. De azért én reménykedem. Meg azért mindig akad pár jó, és új nóta... ha nem is egy egész albumra való. -
#4072 wow, millio köszönet! -
#4071 King of Roads-nak, bocs olvastam egyet az adatlapodon küldöm
-
#4070 Szia !
Irj egy elérhetőséget küldök egy listát :) Én csak azokat szeretem, kedvedre válogathatsz. -
libi dee #4069 Köszi az üdvözlést, az ajánlást a videót meg mindent -
#4068 eddig tetszik! -
#4067 -
#4066 Üdvözlöm az új embereket!
Régebben akartam készíteni egy FAQ- t, hogy segítséget nyújtson minden új látogatónak. Akkor lett volna értelme, de már nincs időm rá. Annyit azért segítehetek, hogy hogyan induljatok el:
A Winamp legyen fent a gépeteken. Ez egy online Country radio lesz a Kickin' Country. Kattintsatok IDE.
Majd mentsétek a fájlt és nyissátok meg a Winamp- al. Hallgassátok és jegyezzétek fel a nektek tetsző előadókat, majd keresgéljetek a DC- n és torrentezzetek!
Persze ajánlhatnék is egy párat... tettem is ezt egy jó pár 100 hozzászóláson keresztül. Nem mondom, hogy olvassátok el az egész fórumot, mert képtelenség, de ha rászánjátok az időt akkor kincsekre lelhettek. Keressétek a fotós ajánlásokat úgy gyorsabban haladtok. Én főként a Contemporary Country- t szeretem, de nyitottam a Bluegrass felé is.
Még a Country radio kipróbálása előtt töltsétek le ezt a kis video- t:
Jason Michael Carroll - Livin' Our Love Song
Sok sikert a felfedező munkában! -
#4065 majd "kipróbálom őket" köszi!!! -
#4064 csak örökzöldeket tudok mondani neked:
Johnny Cash
Emmylou Harris
Willie Nelson
Waylon Jennings
Merle Haggard -
#4063 tudna vki nekem mondani pár olyan előadót, aki mondjuk a 80-as évek közepe-vége fele, 90-es évek közepéig volt (jó)?
ezek a maiak nem annyira tetszenek.
-
#4062 :( Én basszusgitározom.... Na mind1, akkor további jó keresgélést! :) -
twain #4061 Dob,billentyű,hegedűslány... -
#4060 Szia! Csak érdeklődés szinten: egész pontosan milyen hangszereseket kerestek? -
#4059 Szívesen :)
Ha esetleg használsz MSN-t, azon át lehet küldeni. Vagy vannak nyilvános és ingyenes tárhelyek, ahová feltölteheted, én meg majd le.
Azt nem tudom, e-mail-ben ekkora file-t lehet-e küldeni... -
libi dee #4058 Köcce szépen az infókat :)
Diane Warren munkásságáról volt/van néminemű infóm, de azért meglepődtem amikor elolvastam a wiki-t.
A más előadónál én spec. Michelle Branch-ra gondoltam, de megtaláltam a számot a Sixpence előadásában is szóval ha gondolod meghallgathatod...csak találd ki h. jusson el hozzád :) -
#4057 dögölj meg... -
#4056 Diane Warren írta. Namost ő az az író aki talán csak Győzikének nem írt még dalt. Neki mondjuk nem is lehetne... :)
Csak néhány példa: :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Diane_Warren
Miután engem is érdekelni kezdett a dolog, picit utánajártam:
"Bounce, starring Gwyneth Paltrow and Ben Affleck, featured “Need To Be Next To You” performed by Leigh Nash of Sixpence None the Richer."
Az az érdekes ebben, hogy a Sixpence-t ismerem, és szeretem is, de ezt még nem hallottam Tőlük. Na Neked esetleg megvan, szívesen meghallgatnám :) -
libi dee #4055 Sara számaival már elég jól állok, 1-2-t már énekelgetek is
Lenne 1 kérdésem....találtam 1 számot: Need to be next to you - ezt a számot már hallottam más énekesnő előadásában is (nem country stílusban) és kíváncsi lennék h. Sara száma-e. Bocsi ha naon alapdolog és én mégse tudom... -
libi dee #4054 Szijó!
Neked is nagyon szépen köszönöm az ajánlást! Már töltöttem le Tőle néhány számot és megvannak a kedvenceim is -
#4053 Kinek mi az érdekes... szerintem rossz fórumba írtál. -
#4052 erről jut eszembe ez érdekes lehet... http://balhek.uw.hu -
twain #4051 Sziasztok Laci vagyok a Shania Tribute Band-ból.Shania Twain Dalokat játszunk élőben.Ha vki tud hangszereseket ajánlani a bandába szivesen vennénk.Koncert képesek vagyunk,csak páran a bandából a család mellett ezt komolyabban csinálni...
Elérhetőségünk:www.shania.hu
Köszi -
#4050 én Rhonda Vincent-et ajánlom Neked -
libi dee #4049 Szió!
Köszi szépen! Természetesen Shania-t véletlenül felejtettem ki az előző felsorolásomból, nem értem h. hagyhattam ki. Már elkezdtem letöltögetni Sara Evans néhány számát szóval haladok -
#4048 Szia itt!
Mivel gondolom, úgyis mindenki a saját kedvenceit ajánlja, ezért:
Shania Twain (bár meglepődnék, ha Őt nem ismernéd ), Sara Evans, Brad Paisley, Alison Krauss (ő inkább blugrass), Gary Allan.
Elsőre ennyi. De vannak itt még páran, akik nálam sokkal-sokkal több előadót ismernek
-
libi dee #4047 Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon és a country zene világában is és egy kis segítségre lenne szükségem. Szívesen vennék egy-két ajánlást (elóadók).
Eddig pop-country stílusból kaptam ízelítőt (Keith U., Rascall F., Martina Mcbride), de nem ragaszkodok feltétlenül ehhez az irányzathoz.
Előre is köszi! -
STRING #4046 Sziasztok Country rajongók. Nagyon régóta nem jártam erre és mióta külföldön élek, nagyon hiányzik az ÉLŐ country zene, meg a linedance is. Egy darabig most marad a konzerv, de remélem a Gárdonyi fesztiválra haza tudok ugrani és ugyanolyan fantasztikus hangulat lesz, mint tavaly volt. Tudtok róla valamit? -
Mary Chapin Carpenter
Calling
Street Date:2007 March 06
nagyon jó! -
#4044 gyorsnak -
#4043 Hellotok!
Írjunk ki ötletbörzét a country népszerűsítésére. Az én próbálkozásom nem tűnik elég gyornak, így hatékonynak, bár - eddig is - egyre több helyen sikerült a linedance által country hívőkre találni.
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club -
#4042 talán nem sokan ismerik a countryt -
#4041 Sziasztok !
Hááát nem mondanám, hogy özönlenek itt az üzenetek