Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contemporary Country Music
😊
Ki hallott már a Nashville Star mûsorról? És ki szokta nézni? Biztos senki sem, mivel egy kicsit messze van. Torrenten viszont fellelhetõ!
Itt van a honlapja!
Nagyon színvonalas elõadókat látok a mûsorban, bár be kell valljam az egyik mûsorvezetõ személye egy kicsit idegesített, de már megszoktam (szerencsére nem énekel).
Az egyik nagy nagy esélyes a versenyzõk közül, Chris Young:

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Mellesleg már Cboy is megjegyezte, hogy nem vagyok normális!
...egyébként sohasincs vége, pláne ha ritkaságokra is utazol és utól akarod érni az egyik ismerõsünket. <#ijedt>#ijedt>
És persze meg is hallgathatjátok, hogy mit tud: HALLGAT
Tudtam, hogy neked tetszeni fog, mert a hangulat tényleg nagyon fogós lett. Ismerlek már! <#wink>#wink>
Na mesélj, milyen CD- k jöttek még! Ajánlhatnál belõlük, ha meghallgattad...
Toby Keith az új albumáról az egyik legütõsebb számot adja elõ a rajongóinak. Fergeteges hangulat, igazi kocsma-feeling ami uralkodik a Cowboy és Cowgirl- ök között! Kedve támad az embernek egy jópofa sörhöz, amit a barátai között fogyaszthat el! Hajrá Toby!
AKKOR KOCCINTSUNK!!!

Valami elõrelépés a petíció ügyben? Remélem valaki segített Joe- nak!
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
Kíváncsiságból megkértem a barátomat aki az USA- ban él, hogy nézzen már rá a CMT körmére. Gondolom sejtitek, hogy mi a válasz! (Káromkodásomnak megfelelõ smile- t nem találtam!!!)
Mérhetetlen utálat van most bennem, ezért megpróbálom még egy helyen: Olaszországban. Ha ott is megy, akkor még nagyobb mocsokság van mint gondoltam!
Lehet, hogy már a klipekhez is újjlenyomatos azonosítással fogunk hozzájutni? Azt hittem régebben, hogy ezt a pofát sohasem fogom beszurni, de most...:
Egyébként most már teljesen levetkõztem minden lelkiismeret-furdalásomat a DC- vel és a TORRENT- el kapcsolatban. Töltögetni fogok ezerrel! Úgy látszik Amerika már álmunkban sem fog eljönni? Nálam legalábbis nem, ha így folytatják. (Még lehet, hogy a logómat is kicserélem kanadai zászlósra!) A francba!!!
Denver Joe! Én is támogatom az elégedetlen mail küldési ötletedet. Nem tudok még angolul, de az aláírásom ott lesz!
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Ismét itt a nagy lehetõség annak, aki még nem próbálta ki, hogy country zenére milyen jókat is lehet táncolni.
Óriási country buli lesz pénteken, 28.-án az Árbocos étteremben Budakalászon. Érkezés 19.00-tól, lineandance oktatás 20.00-tól. Mindenkit szeretettel vár a Footloose Linedance Club.
Keep It Country
Marshal
(A cmt.com- on még mindig nem mennek a klipek.)
Ha Country lemezt van kedvem hallgatni biztos nem ezt fogom feltenni, de egy hideg téli estét kellemessé tud tenni ez az ötvözet, fõleg, ha társaságban hallgatja az ember.
Köszi!
BLACKHAWK
Voices (Rust)
DARRYL WORLEY
Here And Now (903 Music)
BRAD PAISLEY
Greatest Hits (Arista)
BRIAN McCOMAS
Back Up Again (Katapult)
BRICE LONG
Brice Long (Columbia)
BRITTONJACK
Worth The Wait (Lofton Creek)
BRYAN WHITE
Out Of The Storm (Just a Pup)
CATHERINE BRITT
Too Far Gone (RCA)
CHRIS CAGLE
Diary Of A Redneck (Capitol)
CLEDUS T. JUDD
Boogity, Boogity: Songs Of Ray Stevens (Koch)
ERIC CHURCH
Sinners Like Me (Capitol)
JAKE OWEN
Startin' With Me (RCA)
LAUREN LUCAS
The Carolina Kind (Warner)
MATT JENKINS
I'm Just A Man (Universal South)
SAMMY KERSHAW
Honky Tonk Boots (Category 5)
SARA EVANS
Greatest Hits (RCA)
SOUNDTRACK
Broken Bridges (Show Dog)
STEVE AZAR
Indianola (Midas)
STEVE HOLY
Different Tonight (Curb)
TIM McGRAW
Train #10 (Curb)
TY ENGLAND
Alive And Well And Livin' The Dream (Triple T)
Az amerikai Megasztár, az American Idol 4. szériájának 2005-ös gyõztese, a 21 éves Carrie Underwood debütáló korongja bizonyítja, hogy miért is õ nyerte meg a tehetségkutató versenyt (roppant erõteljes hangja van és ráadásul gyönyörû is). Az egyértelmûen pop-orientált country piacban nagy pénz van és végre a producerek (a zsûritagokkal egyetemben) ezt felismervén Carrie-ben a legelsõ fellépése után már nagy lehetõséget láttak és õ bizonyította is, hogy nagy tehetsége van az énekléshez. A döntõben magasan verte az ugyancsak esélyes déli-hippie stílusú Bo Bice-t, akinek debutáló korongja messze nem lett akkora siker, mint Carrie bemutatkozása, hiszen ez a lemez a Billboard áprilisi adatai alapján már 2 és fél millió példányszámban kelt el csak az USA-ban. A dalok szerencsére nem csak a 20 éven aluli korosztályt szólítják meg, példa erre az album elsõ kislemeze, az Inside Your Heaven (az album legpoposabb és egyben legrosszabb dala) vagy a második sláger, a 2005 október 18-án piacra dobott már egyértelmûen country-s Jesus Take The Wheel, amely hetekig volt a country rádiók listái élén. Az album harmadik nagy slágere, a 2006. április 3-én megjelent kislemez, a Don't Forget To Remember Me. A CD stílusát tekintve tetszeni fog a popzene kedvelõinek is, bár kifejezetten modern country albumról van szó, ami messze a legjobb post-AmIdol album Kelly Clarkson debütáló korongja óta éppen ezért Kelly Clarkson vagy éppen Faith Hill rajongóinak feltétlenül ajánlott! Csak remélni lehet, hogy nálunk is kap egy esélyt a hölgy, bár a magyar kiadók (Sony-BMG hahóóó) messzemenõen kirekesztõ gyakorlatát (miért nem jelennek meg kicsiny hazánkban a mai napig több millió példányszámban elfogyó country lemezek ???) ismerve erre nem látok sok lehetõséget, de marketing tanácsokat ezzel kapcsolatban szívesen adok. (poltom)
Bocsi, hogy megzavarom eddigi country zenei értelmezésed, de köztudott, hogy az amerikai kontinensre a hódító európaiak vitték a hangszereiket. Éppen ezért a country zenében is minden féle hangszer elõfordulhat és fõleg a Texasban játszott un. tex-mex zenében domináns az általad kifogásolt harmonika. Én különösen kedvelem a country mûfaj ezen ágát (is). Éppen ezért az On The Road Again-t szupernek tartom ebben a feldolgozásban.
Ha már ez egy ajánlós fórum, szívesen ajánlom figyelmetekbe a tex-mex klassikusai közül Freddy Fender-t és Flaco Jimenez-t.
Keep It Country
OC
de az On The Road Again számot nagyon elrontották azzal a bajor harmonikával v mivel...rémes<#buck>#buck>
de a többi rendben van
The Electric Cowboys - Prisoner Of The Honky Tonk, feldolgozások, de jól sikerültek.
itt bele tudtok hallgatni. Szerintem jó!
Persze, mindent be lehet szerezni, csak azért néha a pénz sem utolsó szempont (sajnos) 😊