előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Mint a régi szép időkben! Én is örülök, hogy látlak! :) Annyi változással, hogy az utóbbi egy évben tényleg keveset látni a logónkat! Igazad van, az új tagoknak hamarabb kellett volna jönniük, amikor még igazi élet folyt itt. A múltkor néztem, hogy mikor is volt utoljára igazán aktív a fórum, aham kb. egy éve a Megan Mullins ajánlásnál (sok cowboy- t és cowgirl- t megmozgatott). A klipje azóta is a tavaszt juttatja eszembe, még mindig igazi csemege. A CMT. com- on most nem érhető el, még jó hogy bespájzoltam annak idején.
    Ide feltöltöttem, akit érdekel megnézheti: http://www.speedyshare.com/662467303.html
    Úgy látom nyugalmasabb vizekre eveztél. Tim McGraw albuma nem mondanám, hogy olyan „térdcsapkodós, csizmadobogós, jjjjjjihhhhhhháááááááááááááás… Tudod, amire meg lehet őrülni!” (írtad régebben), de nem is kell minden albumtól felpörögni, kellemes hallgatni Mc Graw- t, olyan elmerengős. Változnak az idők, a bluegrass- t már és is bírom!
    Azért az elmúlt bő fél évben is voltak jó kortárs albumok, amik maradandó energiát pumpáltak:
    KEITH URBAN
    Love, Pain & The Whole Crazy Thing (Capitol)
    SUGARLAND
    Enjoy The Ride (Mercury)
    CRAIG MORGAN
    Little Bit Of Life (Broken Bow)
    CROSS CANADIAN RAGWEED
    Back To Tulsa (Universal South)
    KELLIE PICKLER
    Small Town Girl (BNA)
    TRACY BYRD
    Different Things (Blind Mule)
    ALABAMA
    Songs Of Inspiration (RCA)
    MONTGOMERY GENTRY
    Some People Change (Columbia)
    TAYLOR SWIFT
    Taylor Swift (Big Machine)
    DIERKS BENTLEY
    Long Trip Alone (Capitol)
    RHONDA VINCENT
    Beautiful Star: A Christmas Collection (Rounder)
    BRAD PAISLEY
    Brad Paisley Christmas (Arista)
    WYNONNA
    A Classic Christmas (Curb)
    CHRIS YOUNG
    Chris Young (RCA)
    EMERSON DRIVE
    Countrified (Midas)
    KENNY CHESNEY
    Live Those Songs Live (BNA)
    AARON TIPPIN
    Now And Then (Nippit)
    BRIAN McCOMAS
    Back Up Again (Katapult)
    PAT GREEN
    Cannonball (BNA)
    TRACE ADKINS
    Dangerous Man (Capitol)
    RECKLESS KELLY
    Reckless Kelly Was Here (Sugar Hill)
    És itt feltétlenül meg kell még jegyeznem (már harmadjára ezen a lapon) a 2007- es év sztár albumát!:
    JASON MICHAEL CARROLL
    Waitin' In The Country (Arista)
    Remélem Kirus, hogy azóta is olyan vidám és pezsgő az életed, mint ahogyan megismertünk téged. A fórum színfoltja voltál ez nem vitás, akivel lehetett normálisan trécselni, hülyéskedni, de oda is figyeltél másokra. Összetartó erő voltál!
    Ennyit a múltról nem nosztalgiázok, szép volt jó volt, amúgy is csak a Country lehet örök! :)
    Ha már így alakult és megváltoztak a dolgok, szeretném segítségemet felajánlani minden új Country rajongónak: ha valakinek útmutatás kell, hogy jobban el tudjon igazodni a Country Music világában, akkor írjon privit és segítek, ha tudok. Elszoktam már a nyilvánosságtól.
    Na, mentem, mert már megint egy regimentet írtam! Kirus! Megint kihoztad belőlem a Country diktátort!